21 май 2014

Петко Симеонов

Прокурор за бой се стяга.

Мята пушка на рамо....

Сарафов с нелегално име "Двойното дъно" се произнесе за един конкретен политик, добър-лош, но участник в политическите схватки, че бил "девалвиран". Пояснявам - Сарафов е оня велик прокурор, който във връзка с Костинбродската конспирация обяви, че има "коли с двойни дъна" за изнасяне на "фалшивите бюлетини" и "тия дни" ще ги покажели. Мина се цяла година. Още не са ги показали.

Питам ЦИК и специално Цветозар Томов - "Господин Томов, кога прокуратурата се е регистрирала като политическа партия за участие в изборите? ЦИК ще вземе ли отношение по изявления и действия на прокуратурата в условията на предизборна кампания?"

Monika Demirova Нито съм съобразителна, нито мила ,но пък съм директна ,затова ще кажа просто-Мизерници!
21 май в 15:39 ·

Митко Димитров И сеги е същата работа !
21 май в 15:43 ·

Ksanti Pandova · 20 общи приятели
ДОЛНИ ПЛЪХОВЕ!
21 май в 15:47 ·

Vesselin Mitzev Тия боклуци така са се бетонирали , че незнам какво трябва да стане , за да изчезнат ?! Дано само народа да се съвземе и да разберат , че тия са шайка долни шумкари !
21 май в 16:04 ·

Момчил Дойчев Кой да контролира контрольорите, ако те са бандити?
21 май в 16:25 ·

Петко Симеонов За да добиете що за сериозна институция е прокуратурата, можете да надникнете в нейния сайт. Препоръчвам ви да видите стенограмата на интервюто на Сарафов пред БНР - там разбирате, че има трима "сарафовци" - Владимир, Борислав и Борис. http://www.prb.bg/main/bg/Publications/4519/

Борислав Сарафов, заместник на главния прокурор: При сегашната система Костинброд 2 е невъзможен
www.prb.bg

21 май в 16:27 ·

Петко Симеонов Да оставим настрана съдържанието. Добре, че сме в ЕС та след като минат разните дела тук, ще отидат на евроравнище.
21 май в 16:28 ·

Monika Demirova Нещо май те е хванало "онова" настроение,поради събитията(изборите)предполагам, което възкресява вяра, а тя в крайна сметка се оказва, че е крехка в своята продажност - всеки у нас я изоставя, когато му подадат "комат в повече". Народопсихолозите да си кажат защо.
21 май в 16:36 ·

Момчил Дойчев А защо Бареков не е извикан от цацаратурата да даде обяснения поне за изказването си в Сливен, че той с помощта на костинбродската афера е свалил Борисов от власт?
21 май в 16:35 ·

Петко Симеонов За разлика от теб, Моника, мисля че в повечето случаи поведението на индивида има вътрешна мотивация, а не външна (комат, пари, насилие и пр.). Животът е невъзможен или бързо приключва (вкл. с бягство), ако човек не се смята за прав. Изборите са само предизвикателната ситуация за проява на вътрешни нагласи.
21 май в 16:37 ·

Will Black · Приятели с Monika Demirova и 1 other
Да, тук съм съгласен. Мотивация може да бъде и нетърпимото желание да се върнеш на някаква висока позиция която някога си бил. Тогава обикновено обаче човек става смешен, защото са единиците които са успели да го направят, и те се знаят от всеки-Чърчил, де Гол, и т. н. Но ако не си Чърчил, де Гол, и т.н. а си просто един доморасъл мераклия обикновено резултата се изчерпва със звучната френска дума дебакл.  И с провала, естествено, живота не приключва. Винаги има време и място за още един провал.
21 май в 16:43 ·

Петко Симеонов Момчиле, чат-пат познаваш историята. Случаят "Костинброд" ще се разглежда в българската история като "модерна форма на държавен преврат". Ти си млад човек и съм убеден, че ще имаш докторанти по тази тема или ще бъдеш рецензент на такива дисертации. Цацаров, Бареков, Мая Манолова, Сергей Станишев и Лютви Местан са вече трайно влезли в българската история като "костинбродчани" и от там излизане няма. Триликият Сарафов (Борислав, Владимир или Борис) е само подтичващия до Цацаров.
21 май в 16:44 ·

Monika Demirova Един тъп въпрос, защото всеки, във времето, в което е живял, предполагам ,защото не съм от рода МакКлауд, си го е задавал, ама все пак... нямате ли чувството, че ни е тотално сбъркано нещо... От кога и до кога?
21 май в 16:48 ·

Петко Симеонов Will Black, съгласен съм с теб. Много е важна идентичността на личността. Всеки, каквото пише тук е логично на онова, което е правил цял живот (при мен може да се види от 60-те на ХХ век насам); при Момчил от по-отскоро, но все пак е логично; така е и при Моника, сигурен съм и при теб - достатъчно е да се надникне в профила ти, за да се разбере кой си и какъв си открай време, макар че нямаш име и лице.
21 май в 16:56 ·

Will Black · Приятели с Nora Markova и 1 other
Разбира се, че не е задължително да имаш име и лице, за да се знае кой си.  Светът е голямо село, а България-малко.  И проблема е, че често това което е правил някой като източник се ползват собствените му спомени, което само след 10 години, да не кажа 20 години и нагоре прави свидетелството крайно ненадеждно. Давам пример с един наш общ познат във Франция, който като го слушам се чудя как изобщо в България съществува социалистическа партия-той е имал по-голямо влияние върху комунистите отколкото е имал Горбачов, да кажем.  Та да кажем този джентълмен колкото и да доказва, че е трегера на демокрацията в България пак ще си остане само една голяма въпросителна дали си вярва или разчита само останалите да му повярват.
21 май в 17:01 ·

Monika Demirova Идентичността се размива като картините и ситуациите, които се набиват в съзнанието не спират да те изумяват, защото все по-често се виждат и срещат. В един момент започваш да си мислиш, че те не са картини и ситуции, те са правило. Тъкмо отхвърлиш п...Вижте още
21 май в 17:01 ·

Mihail Vasilev Симеонов тази Костинбродска конспирация,ги изнесе към победата,като "ракета носител",трябва на тая дата да ходят вцърква и да палят по една свещичка,че и господ излъгаха и той взе че им повярва.А Сарафов,кога получи заместник прокурорската титла?Ако е преди им се отплаща,ако е след те го възнаграждават!Но беше страхотно ПОДЛО!!
21 май в 17:31 ·