Veni Markovski

Veni Markovski 

Разпитите на действащите министри днес, а най-вероятно - и утре, и вдругиден, и т.н., до изборите, е поредната подигравка с гражданите. 
-- Че е подигравка е ясно и по изявлението на говорителката на главния прокурор - Румяна Арнаудова, която по-рано днес каза, че "прокуратурата била готова с обвинението срещу Петър Москов още през септември, но изчаквала да минат изборите, а никой не можел да знае, че след това правителството на Бойко Борисов ще подаде оставка."

-- Че е подигравка е ясно и по това, че става дума за ваксини, каквото разследване преди години беше организирано по поръчка (на неизвестен заинтересован?) срещу един от предишните здравни министри, пак за ваксини, но срещу хепатит, ако не се лъжа. То приключи по същия начин, по който приключват ВСИЧКИ "гръмки" дела на цацаратурата. 

-- Че е подигравка си личи и по това как определени медии ни информират за случващото се.

Но ви напомням какво е казал един английски политик през 1887 г.: 

"Властта има склонност да развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно". 

И, разбира се, да не забравяме, че на всеки мандат му идва краят - на кой след две години, на кой - след 4, на кой - след 5, на #кой - след 7, на кой - след 10, а на кой -- когато му дойде краят. 

_____
Карикатура: Христо Комарницки, от днешния брой на в. "Сега" - един от малкото останали сравнително нормални вестници у нас. http://www.segabg.com/article.php?id=831725