Nikolay Slatinski

Никога няма да мога да разбера интелигентните гласоподаватели и членове на БСП, сред които имам познати и приятели!

Колко пъти още могат да си затраят и позорно да си подвият опашките? Какво друго им е нужно да се случи, че да изхвърлят след поредната изборна загуба едно сито, самодоволно и лишено от елементарни човешки ценности и морал, от капка политическо достойнство върхушечно ръководство, което има тоталитарни рецидиви и маниакални синдроми в съзнанието си и се самоизживява като политбюро от пожизнени изборни аристократи, вкарали корупцията в семейните си ложета?

Сега имаме най-сетне случаят (дочакахме го!), при който освен чугунената дисциплина, ирационалната привързаност и абсурдната сляпа партийна вярност, никой друг и нищо друго не подкрепи БСП.

Това е нейният таван, когато не може да се намери и един човек извън нея, който да се излъже от някакви демагогски пируети на върхушката на Позитания...

Какво очакват още интелигентните социалисти - биологическите закони да ги направят твърдо по-слабо подкрепени от ДПС?

Не, че това ми е толкова важно, но все пак не мога да го проумея! 21 век набира ход, децата ни емигрират и навън заклеймяват БСП, а интелигентните социалисти мълчат, подвили позорно опашки, няма у тях следизборна тръпка на решителност, няма смелост, няма грам воля за промяна... И са се снишили, преглъщат позора и позволяват да ги правят на маймуни.

Впрочем, това не им е за първи път и сигурно от навик се е превърнало във втора природа, а от условен рефлекс - в безусловен...

 

26.05.2014