Monika Demirova 21 май в 12:42 ·

Natalia Andreeva

Още една новина - за тези, които не успяха да повърнат след първата. Преди няколко месеца във Виена една студентка беше брутално изнасилена от трима мюсюлмани. Любимите деца на Мути я бяха причакали пред една тоалетна и там я нападнали. Беше натрошена от побоя, лицеви кости счупени, и други брутални и тежки наранявания е имало.

Хванаха главорезите и сега ги съдят. И понеже единият имал някаква рядка кръвна болест, сега щели да го лекуват. Срещу около 24 000 евро за лекарствата.

Този перверзен хуманизъм погубва нашата цивилизация. Та няма да идват да изнасилват и убиват ли?! За тях тук е курорт. Лекуват ги, хранят ги и ги прибират на топло по луксозните ни затвори. Ще идват и убиват и нататък, това е покана за другите престъпници.

Като си помисля как българите събираме стотинки, за да можем да спасим поредното болно от левкемия дете, на което в България не може да му се присади костен мозък. Как раково болни не получават нужните им лекарства, защото фармацевтичните концерни ги продават по 5000 евро една месечна опаковка. И ми иде да вия направо.

Защо унищожавате и ограбвате еврепейската раса, бе, идиоти мръсни?! Дайте ми го на мен този изнасилвач, аз ще го излекувам за миг. Сега ще ограбят пак здравните каси, за да лекуват един престъпник. Такива "лечители" са съучастници в престъплението му и не са по-добри от него!