Martin Strong - 23 юли в 14:43

Цяла нощ и досега слушам, как немските официални медии, политиците и немската полиция най-безсрамно и нагло лъжат собствения си народ! И как набързо съшиха с бели конци най-наглата ЛЪЖА!
Как така един 18 годишен пикльо успя да парализира цял Мюнхен и направи смешни Полиция, силите за Сигурност и управляващата неолиберална Върхушка???.....
Как така висококвалифицирани училищни експерти-психолози и пр. , не са забелязали откакто този убиец е ученик, че има психични отклонения???
Защо един психично болен ученик избира да убие само немци и само млади, а не е отишъл в някоя джамия да убива мюсюлмани? - Доста избирателно е психясъл!..
Първо нападателите бяха най-малко трима.
Бяха с дълги оръжия.
Стрелбата се водеше на няколко места в Мюнхен.
Нападателите избягали към Централна гара и в Метрото.
После нападателите се оказаха десни екстремисти, чистокръвни германци.
И оооооо чудо на чудесата - най-накрая се оказа, че някакъв ирански пъпчив тиинейджър хладнокръвно избил 10 и ранил 27 тежко - ВСЕ МЛАДИ ХОРА, съвсем самичък, а накрая си теглил куршума.....
И ОТКЪДЕ ОРЪЖИЕ В ЕДИН УЧЕНИК В ГЕРМАНИЯ???
Как само с един пистолет можеш да убиеш 10 човека и да раниш още 27 тежко и през това време нито Охрана, нито Полиция, нито някой посетител НЕ го е спрял, поне докато зарежда нов пълнител, защото само с един пълнител не може да убиеш и раниш толкова хора!?
Един съвременен Рамбо на 18 години.....
Ние ли сме толкова прости, или някой се опитва да ни изкара такива?
Овчедушните немци обаче вярват!
Иранският изрод избирателно е стрелял само по млади хора и деца!!!
И хоп накрая експертите заключиха, че иранското лайно изпаднало в АМОК и въобще, ама въобще не е бежанец, интересно родителите му иранци КАКВИ СА?
И няма нищо, ама абсолютно никаква ислямска връзка, сякаш родителите му не са праволинейни мюсюлмани...
Интересно на какво точно са го възпитавали, за да отиде да избие само НЕМЦИ и то млади?!

По-голяма фантасмагория не съм чувал и виждал, дори в епизодите на Междузвездни войни.....

Дори обаче версията им да е вярна, пак трябва да валят ОСТАВКИ денонощно!
Ако не виждате ПОСЛАНИЕТО сте абсолютни идиоти!
А то е, щом един 18 годишен пикльо, захранен със заветите на Исляма може да убие 10 християни, какво остава за новопристигналите повече от два милиона брадати , млади и силни мъже на по 25 - 35 години...Убиват по 10 човека и ХОП, няма германци повече......
Убитите са само млади хора, т.е. БЪДЕЩЕТО на една Нация.
И последно - как така, напоследък само мюсюлмани изпадат в АМОК???
И кога най-после немците ще изпаднат в АМОК и ще видят сметката на истинските виновници за това, което причиниха на Германия и на цяла Европа?