Jurii Jordanov -01-10-2014

Jurii Jordanov

Гнусландия

Задали ли сте си въпроса - как е възможно евродепутат да блокира външна граница на Евросъюза? Работейки с левичарски методи, консерваторът клоун, е сякаш невидим за законите на България и ЕС. Имунитетът не е основание държавата ни да бъде изглеждаща като зомбирана. И всички дружно да го гледат, подсмихвайки се и завръщащи глава "гнусливо".

От другата страна, невидимият за закона също, Сидеров води битка за тока. Това френски дипломати, Луфтханза приземявания - това никой не помни.

И тъй като тук нищо не е такова каквото изглежда - следващият въпрос е - кой и защо иска да превърне политиката, животите, бъдещето ни и мисленето ни на нормални в представи за себе си и животи на погнусени и мразещи се?

Или просто експериментът с душата на тоя народ има днес нови успехи с новите прагове на погнусата, която е единственото ( и ефективно) средство да изгониш хората със свяст в мислите си?

Или просто днес пред нас произвеждат "невидимо" образът на добрите "националисти"?

Безплатни експерименти няма. Ще дойде много скоро денят на сметката. Всяка капка унижение и болка ще се превърнат от невидими в решителност. Илюзията, че тук, по тези земи, живеят уникални и търпеливи идиоти, ще свърши.