Encho Enchev-bagera

26 август 

Питам,господин министър-председателю от чие име отидохте да се застъпвате за Турция?

От името на паническият страх ли,обзел Ви след политическите гафове на Вас и партията Ви ,от името на държавата ли или от името на хората останали тук в България?

Питам господин министър-председателю зачитате ли мнението на народа или той е само електорат за Вас "богоизбраните",опитахте ли се да се заинтересувате поне какво мисли той по въпроси касаещи неговото битуване и най-вече неговото бъдеще?

Безпринципното слагачество ли е официалната Ви политика?

Турция при всички случаи ще пусне бежанците независимо от безумните споразумения с ЕС или по-точно с Меркел,която Вие подкрепяте безрезервно.

Едва сега ли разбрахте,че държавата България интересува "партньорите" Ви точно толкова,колкото мръсните им чорапи?

Не разбирате ли господин министър-председателю,че с "охраната" на въздушната ни граница от партньорите Ви уж, е пълна пародия и нищо повече от опит от охрана да се премине към разузнаване на..."иранските" обекти в Черно море?

Нали не вярвате,че два наши и два чужди самолета са сигурност и са в състояние да се справят с ..."иранските" изтребители излитащи от Крим?

И един последен въпрос:

Ердоган ли е еталонът Ви за политик?

Защото неговите идеи за еднолично управление никак не се различават от Вашите методи на управление на държавата България или вече по-точно казано ТЕРИТОРИЯТА България!