7 юни 2013


Петко Симеонов

7 юни 2013 г. · Sofia · 

Все пак да изчакаме, викам аз... Междувременно се разбра от парламентарния контрол, че Бойко и ГЕРБ са виновни дето са построили втория лъч на Метрото. Възможно е. Аз го подозирах.

Бюлетините от Костинброд са отпадък! - Покажи България - Туризъм - Show Bulgaria

Какво е развитието по случая с бюлетините от Костинброд? Ще бъдат ли уличени от ГЕРБ или...

TELEVIZIA-BG.INFO

 

Извънреден брифинг на Специализираната прокуратура

Днес в 15.00 часа, в сградата на Специализирана...

PIANEWS.EU

7 юни 2013 г. в 14:17 · Харесвам · 1 · Махане на предварителния изглед

 

Фалшивите бюлетини бяха за РЗС и СДС | pressadaily.bg

твърди социологът Андрей Райчев в анализ за...

PRESSADAILY.BG

7 юни 2013 г. в 14:17 · Харесвам · 1 · Махане на предварителния изглед

 • Любомир Николов · Приятели с Todor Tokin и 22 други

  Да бе, да!" Консултантът по продажба на печатни материали Донка Борисова, твърди, че за всеки район бюлетините са били с различна дължина и текст и затова машините са се пренастройвали всеки път за процесите печат, сгъване и лепене и затова даже било нормално да има повече брак от дадения." Туй какво ще рече, да попитам?

  7 юни 2013 г. в 14:21 · Променено · Харесвам · 2

 • Ана Дадалова На първата си пресконференция прокуратурата в подкрепа на тезата си ,че бюлетините са били подготвени за експедиция каза и една още по-голяма ЛЪЖА-Че имало транспортна фирма с коли с ДВОЙНИ ДЪНА готова да транспортира "фалшивите"бюлетини. Искаме информация по случая-кой го казал ,кога въз основа на какво?Иначе прокуратурата така олеква ,че не ми се мисли прокуратура на мафията ли е, прокуратура на Мая Манолова ли е или са обикновени "калинки "

  7 юни 2013 г. в 14:19 · Харесвам · 2

 • Валерий Русанов Това беше страшна контра. Разби ни.

  7 юни 2013 г. в 14:21 · Харесвам

 • Никола Кирилов · 45 общи приятели

  На Тошо Тошев по презумпция трябва да се вярва 

  7 юни 2013 г. в 14:22 · Харесвам · 1

 • Ivailo Yordanov Има логика в думите на Райчев. Спомнете си, какви проценти даваха някои социолози преди изборите.

  7 юни 2013 г. в 14:22 · Харесвам · 1

 • Ivailo Yordanov Вие си мислите, че Борисов не е бил наясно с реалните проценти и изолацията която го чака. И си мислите, че е чакал кротко края си. Ако си вярвате - сте в дълбоко заблуждение.

  7 юни 2013 г. в 14:25 · Харесвам · 2

 • Dimitar Tsvetkov ИМАТЕ СИ ЗА ПРИМЕР ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ДЕ ДА БЕШЕ ОНАЯ РУСИЯ ДАЛЕЧНАТА -1878 АМА НЕ Е .. НО ИДВА ДЕН , ДЕН НАРОДЕН , ДЕН ЩАСТЛИВ, ДЕН НА НОВИЯ ЖИВОТ..!

  7 юни 2013 г. в 14:26 · Харесвам · 1

 • Валерий Русанов Г-н Йорданов, не си ли давате сметка, че боравите с предпоставени твърдения и изградени на тяхна основа консперативни сценарии, които вездесъщият Райчев обяснява свеждайки ги до битови и семейни ситуации от типа когато мъж и жена се скарат и т.н. Честно казано идва ми малко в повече.

  7 юни 2013 г. в 14:30 · Харесвам · 2

 • Валерий Русанов Аз вярвам във фактите и в здравия разум. фактите предстои да ги разберем, надявам се, а в тази история няма здрав разум, от където и да я погледнеш.

  7 юни 2013 г. в 14:32 · Харесвам · 2

 • Ivailo Yordanov БСП, ДПС и Атака още преди изборите са решили какво ще е поведението им. Те мислят с ходове напред. Това са умели политици. А как Борисов би отвърнал на "заверата" според вас ? Стои и чака, като агне на заколение. Не ми се вярва, не му е такъв нрава на бившия огнеборец.

  7 юни 2013 г. в 14:34 · Променено · Харесвам · 1

 • Валерий Русанов Ако наричате компроматната война и флагрантното нарушаване на избирателния закон политика, да умели са. На 11 май БСП и ДПС в съдружие с Прокуратурата и ТВ7 извършиха тежко престъпление към българския народ.

  7 юни 2013 г. в 14:40 · Вече не харесвам · 7

 • Ivailo Yordanov 4 години новините започваха и свършваха с Борисов. Това не е ли гигантска манипулация според вас ?

  7 юни 2013 г. в 14:46 · Харесвам · 2

 • Ана Дадалова Г-н Ивайло Йорданов, участвали ли сте в организация на избори.Предполагам,че отговора е не ,защото допускате ,че тези бюлетини могат да бъдат използвани по някакъв начин.Аз като председател на СИК няколко пъти,като член на комисия няколко пъти и наблюдател също няколко пъти ви казвам:С интегрална бюлетина ,с два печата поставени в началото и в края на изборния процес с броенето на бюлетините пред цялата комисия и с разпространението на протокола -НЯМА КАК ДА СТАНЕ ФАЛШИФИКАЦИЯ.За така наречената "индианска нишка"която се използва при купуване на гласове НЕ СА НЕОБХОДИМИ допълнителни бюлетини.Тези бюлетини в склада по никакъв начин не могат да фалшифицират вота.
  Фалшификации правеха БСП и ДПС когато бюлетините ,бяха индивидуални -червени ,сини и се поставяха в бял плик по два три броя вместо по един.Сега тези партии се харчат повече ,защото трябва да купуват гласове-справка резултатите от секциите в циганските махали.

  7 юни 2013 г. в 14:50 · Вече не харесвам · 7

 • Ivana Ivanova ako naistina vsi4ko tova e viarno ZAZARKATA sawto trebva da si xvane patia za selo

  7 юни 2013 г. в 14:53 · Вече не харесвам · 1

 • Ivailo Yordanov А дали не може и печати да се фалшифицират ?

  7 юни 2013 г. в 15:00 · Харесвам

 • Ivan Ivanov · Приятели с Teodor Detchev и 1 other

  снимката на Бареков ясно показва от кого е поръчана статията - същия дето показваше в парламента смс дето "вчера получил" а на името на подателя е Бареков БТВ - от кога не е в БТВ Бареков :)))

  7 юни 2013 г. в 15:15 · Харесвам · 2

 • Ана Дадалова Печата се отваря сутринта преди започването на изборите.С ножче се наранява повърхнината така ,че да стане уникален .Член на комисията подпечатва бюлетина ,а другите го контролират.В комисията има 7 членен състав ,още толкова застъпници и наблюдатили от партиите и още толкова от обществени организации.Един човек може да пусне само една бюлетина ! Не ми задавайте въпроси ,ами кажете според вас как може да стане фалшификацията.Досега сто пъти съм питала и никой не казва.Това може да стане ако всички хора в секцията са от една партия/например в Турция/ или всичките около 20 души са купени. Кажете вие ?

  7 юни 2013 г. в 15:20 · Вече не харесвам · 7

 • Atanas Georgiev Ivailo Yordanov: Да бяха 4 хил. да приемем отпадък, но те близо 400 000.
  Алооо, специалиста, я си направи справка и се върни в трети клас ... Та за изборите са напечатани (по договор) 8 343 000 бюлетини. Нормативният технологичен брак е 4%. Хайде смятай ...

  7 юни 2013 г. в 15:40 · Променено · Харесвам · 2

 • Гергана Нейкова · 37 общи приятели

  Само първия влиза с фалшива бюлетина, подпечатана без уникалния печат! Подават му от комисията редовна, той в кабинката я сменя и подава на комисията фалшивата за втори печат, ако номерът мине /а това е повече от сигурно, ако има опашка/, това ще е единствената фалшива бюлетина в урната, защото той изнася действителна и я предава на следващия.....и нататък схемата е ясна.......това е

  7 юни 2013 г. в 15:40 · Харесвам · 2

 • Ана Дадалова Ами не минава и това ,защото този който поставя печата е длъжен да погледне дали е поставен първия печат и ако го няма ,нали си представяте какъв скандал ще се заформи.Разбира се някъде може и да стане-на 100-1.Просто Циганите си снимат с телефона бюлетината и като излязат от секцията я показват на стотника си .Циганите вече имат стройно изградена система за контрол на гласуването.

  7 юни 2013 г. в 15:49 · Харесвам · 2

 • Atanas Georgiev @Гергана Нейкова: Гергана, имам един съвсем личен въпрос към теб: Доколкото си спомням, ти имаше деца ... Наистина толкова ли ги ненавиждаш, че очевидно се радваш на случващото се и опитваш да го "обясниш" и оправдаеш? Това че обяснението ти е глупаво в случая няма никакво значение, така че няма да го коментирам ... Фокусирай се върху въпроса ми ...

  7 юни 2013 г. в 16:13 · Харесвам

 • Гергана Нейкова · 37 общи приятели

  Добре са децата, Насе, Благодаря! 

  7 юни 2013 г. в 16:15 · Харесвам

 • Nikolai Nikolaev г н Симеонов,срещу доостатъчно пари и златния резерв на България може да се обяви за боклук!!!!

  7 юни 2013 г. в 16:25

 • Dimitar Iribozov Ех, ако и шоколадовите фабрики правиха токлова брак, какво ядене на шоколади щеше да падне и месарските цехове също 

  7 юни 2013 г. в 16:34 · Харесвам · 2

 • Петко Симеонов Физически е невъзможно намерени на 10 срещу 11 май 360 хил. бюлетини (приемам, че наистина ги има) да бъдат разнесени и използвани на 12 май в над 12 хиляди секции, включително и в стотици секции в десетки страни по света. А ВСИЧКИ СЕКЦИОННИ ПРОТОКОЛИ СЕ ОГЛАСЯВАТ В ИНТЕРНЕТ. Няма как да бъдат използвани и на друг етап от изборната процедура... Но аз много държа прокуратурата или Мая Манолова да покажат колите с двойни дъна! Нали така рекоха прокурорите?.. Николай, имаме свобода на Вярата. Вярвай, в каквото желаеш. Пред вярата, фактите и логиката са незначими...

  7 юни 2013 г. в 16:39 · Харесвам · 7

 • Atanas Georgiev Не сте прав, г-н Симеонов! Когато трябва да се убеждават идиоти, смислени аргументи като Вашите не вършат работа. Вашите опоненти веднага ще Ви кажат, бе ББ е щял тайно да изпрати правителствения авиоотряд 28 с техния Ербъс да разнесат бюлетините по всички секции. Вие знаете ли с каква скорост се движи Ербъс? 

  7 юни 2013 г. в 16:43 · Харесвам · 1

 • Noveli Zareva · 31 общи приятели

  Нейкова, звучите логично, само дето смисълът се губи. Ако аз реша да гласувам, защо ми е да влизам с подправена бюлетина, след като вече съм се ангажирала със съответен вот? нали при преброяване на бюлетините застъпникът на съответната партия ще получи протокол с броя гласове и ако има разминаване, тоест някой е получил пари, а не е гласувал, мислиш ли, че е трудно да бъде открит?

  7 юни 2013 г. в 16:44 · Харесвам

 • Noveli Zareva · 31 общи приятели

  Манолова много подробно обясни как може да се направи фалшификацията, и звучеше убедително, като човек, който е пробвал, но пропусна да признае друго. БСП влезе в НС в коалиция с 3-4 цигански партии, а техният електорат в голямата си част е неграмотен. Освен това хората в селата също по правило гласуват за БСП, но трудно, също като ромите, биха се ориентирали коя партия да маркират. на тях наистина им трябват предварително белязани бюлетини. Само че за да вкараш такава отвън, трябва да я пъхнеш в чанта, за да не я измачкаш....Сложно, нали?

  7 юни 2013 г. в 16:48 · Харесвам · 3

 • Гергана Нейкова · 37 общи приятели

  Г-жо Зарева, тук става дума за измама, за престъпление, а не за хората, които са отишли да гласуват! Изнасянето на празна бюлетина е достатъчно основание да се приеме, че човекът си е свършил работата, за която му е платено! Друг е въпросът, че ако някой е разумен, ще си вземе парите и ще пусне вътре празна или каквато си иска бюлетина, но тези, /не твърдя кои/, които са решили да мамят, не разчитат на разумни хора, а на слабоумни.

  7 юни 2013 г. в 16:50 · Харесвам · 1

 • Васил Ангелов Тези бюлетини са предназначени за фалшивите секции.Поне до там опира логиката.А това че е възможно за една нощ да се пренесат, са си факти който се доказват лесно.

  7 юни 2013 г. в 16:53 · 1

 • Гергана Нейкова · 37 общи приятели

  Е защо мислите, че не се съгласиха в предишния парламент да гласуват в изборния закон това да няма номера на бюлетините? За да е лесно, иначе няма проблем и в джоба да е бюлетината! Аз лично не правя разлика между БСП и ГЕРБ! Едните са децата на БКП, другите техните шофьори, все ми е едно кой ги е сътворил фалшивите бюлетини!

  7 юни 2013 г. в 16:53 · Харесвам · 1

 • Димо Кроснев · Приятели с Анни Богданова и 5 други

  Ами като са виновни за втория лъч на метрото да започват да го запълват и да свалят асфалта от магистралите.

  7 юни 2013 г. в 16:58 · Вече не харесвам · 2

 • Peter Boyadjiev Бойко е виновен че не краде и дели с хайдуците. Това му е кусур номер едно.

  7 юни 2013 г. в 17:09 · Харесвам · 1

 • Васил Ангелов Бойко не краде,та това е най големият виц.Боже още ли има хора който ревят по един мафиот !!!

  7 юни 2013 г. в 17:11 · 1

 • Peter Boyadjiev Ами аз не виждам. С емоцик тези неща не стават. Кражбата е свързана с нещо конкретно което се вижда и пипа. Посочете го и ще се извиня за наивността си.

  7 юни 2013 г. в 17:13 · Харесвам · 1

 • Peter Boyadjiev Например за Луканов, Бакърджиев, костов, добрев овчаров и много други аз мога да всидетелствувам и пред съд ако ме допуснат. Може да не е за всичко което са откраднали но поне за по една кражба свързана с комисионни в офшорни зани

  7 юни 2013 г. в 17:16 · Харесвам · 1

 • Васил Ангелов Нямам думи,то небяха факти ,то не беше чудо само по западните медии.Та вие ако не ги знаете аз ли.Ами в немско списание онзи ден се публикува неговото наследство от 100 000 000 евро.А вие на ясно ли сте кой може да спичели толкова пари.Язък че живеете в БГ.Ставате смешни.

  7 юни 2013 г. в 17:16

 • Stilian Panagonov · 2 общи приятели

  s o4i 6te vijdate I s race 6te pipate I nikak niama da poviarvate ....

  7 юни 2013 г. в 17:17 · Харесвам

 • Noveli Zareva · 31 общи приятели

  Нейкова, кой разумен човек би направил извода, че в присъствието на 20 човека в СИК някой ще излезе с бюлетина навън? Че нали трябва да се откъсне от кочана, а той не е кибрит да го скриеш? Но пак повтарям, в селата такива фалшификации са възможни, защото хората се познават и ще си затворят очите. само че там ГЕРБ нямат влияние. БСП има мнозинство в циганските секции и в селата.

  7 юни 2013 г. в 17:21 · Променено · Харесвам

 • Noveli Zareva · 31 общи приятели

  Ангелов, как точно се прави фалшива секция? кой им дава списъците с гласоподаватели, кой има дава протоколи, кой има дава печати, кой им осигурява членове от различни партии, принтер, урна, тъмна стаичка? па мислете малко, де...но за да те успокоя ще кажа: мисля, че БСП са намерили начин да фалшифицират изборите.

  7 юни 2013 г. в 17:22 · Променено · Харесвам · 1

 • Peter Boyadjiev Г-н Ангелов имам чувството че сте почтен човек и сте убеден в това което казвате. Аз също имам претенцията да съм почтен. Нека да влезем в конкретиката. Аз не живея в Б-я и то от 35 години но подържам контакти. Това за немското списание - кажете кое е коя дата и тъй нататък. Защото ако има такова нещо Бойко или трябва да го даде на съд, защото в Г-я има закони или ако не го направи сам признава че списанието има право и нашия дебат е спечелен от Вас.

  7 юни 2013 г. в 17:24 · Харесвам

 • Васил Ангелов Г-н Бояджиев.За да прочетете целият текст на това списание е лесно.То дори е публекувано в феиса.Но за хора криещи си образа и името ,за мене е непрестойно да дискотирам.Дори и не вярвам че живеете в чужбина.Защото влесте в западни форуми и вижте дали там хората не са с собствените си имена и снимки.А откасе се съмнявам ли.Та аз съмият вивеч в чужбина от 40г.А да ми говорите за богати упражници чесно спичелени пари ,а народа да мре от глад сте жалак.

  7 юни 2013 г. в 17:32

 • Peter Boyadjiev Г-не нито образа си крия нито името. Вместо снимка имам шарж и съм познат поне не няколко стотин хиляди българи. В българските медии името ми се търкаля от 1968 година като враг на народа и тъй нататък. Така че сте в грешка. Тчкч че това което пишете е дори малко смешно. но так са балканските възпианици

  7 юни 2013 г. в 18:41 · Харесвам · 1

 • Бинка Пеева Васил Ангелов: Петър няма нужда от адвокат, но въпреки това ще кажа, че го познавам от 23 години и - да, не говори празни приказки, не е трол и живее в чужбина 

  7 юни 2013 г. в 18:44 · Харесвам

 • Ivailo Yordanov http://news.bgnes.com/view/1091305

Агенция БГНЕС - 480 000 са намерените незаконни бюлетини в Костинброд

След извършения оглед на веществени...

NEWS.BGNES.COM

7 юни 2013 г. в 19:04 · Харесвам · Махане на предварителния изглед