31 май 2013


Петко Симеонов
31 май 2013 г. · Sofia · 
Главният прокурор внася в Народното събрание искане за отнемане имунитета на Цветанов, който вчера пропадна в класацията ми за парламентарен оратор с едно място надолу след изявата на Пеевски, защото същият Цветанов "не упражнил достатъчен контрол" по отношение подслушвателната техника, но престъпление, сиреч - незаконно подслушване, прокуратурата до този момент не е констатирала. Конституционният съд ни казва "имаме основание" на основата на реално извършени нарушения и внасяме в съда "обвинителен акт за легитимността на 42 НС", а Главният прокурор ни съобщава: "нямам основание" да обвинявам Цветанов, защото не съм намерил престъпление, но искам неговия имунитет, защото с поведението си (твърди Цацаров) той (Цветанов) е създал условие да бъде извършено такова. Това е все едно Застрахователна компания, в която сте застраховали жилището си, да елиминира вашата застрахователна полица, ако пропуснете да заключите вратата на жилището си, въпреки че застрахователно събитие не се е случило. 
Изводът какъв е?
Няма извод. Зависим от кефове, зависимости, тайни общества, банкери и мръднали олигарси. Запътили сме се на Север. Зове ни гравитацията на мъртвите сибирски полета... Преди поне вървяхме към Италия.

Svetoslav StanchevОрлин В.ИвановRumen Pavlov и 99 други харесват това.

 • 22 споделяния

 • Georgi Stankov Всъщност,самият Пеевски се издаде защо Цацаров така надува балона....А писането на каквито и да е правила най-много да е административен пропуск,но не и нарушение на НПК.Всъщност,такива правила не са писани от НИКОЙ предишен министър,така че и тях трябва да подведе.Същият голям балон е Костинброд.А за енергийните кражби,Белене,7-те секретни доклада на Станишко,Хоникер,Батко и братко,аферата Стойков,Масларска и т.н. и т.н. ПЪЛНО мълчание...

  31 май 2013 г. в 00:27 · Вече не харесвам · 19

 • Milena Petkova Petkova помия отвсякъде...Да я изчистим !!!

  31 май 2013 г. в 00:37 · Вече не харесвам · 7

 • Georgi Stankov Досега казвахме,че мафията си има държава.Но тя вече има официално правителство,прокуратура и вероятно съд.Стъкмиха си и министерство за ЗАКОННО грабене на еврофондове и бюджета.Имат почти 100% от медиите,плюс цялата икономическа и финансова структура на България...Май само улицата остана на хората.Все още.

  31 май 2013 г. в 00:42 · Вече не харесвам · 14

 • Milena Petkova Petkova НА БАРИКАДИТЕ !!!

  31 май 2013 г. в 00:53 · Харесвам · 1

 • Radoslav Radoev Аааа не Китай е далеч, пък и там за повечето като Цветанов нещата стават ясни бързо. Изходът там е прост или си чист или те карат да си платиш патрона......Въпроса е дали само пред Цветанов трябва да стои този наглед прост избор. Насилието обича Демокрацията.Демокрацията мрази патрона........

  31 май 2013 г. в 00:56 · Харесвам · 1

 • Наско Стоянов · 368 общи приятели

  Жоре всичко ще излезе един голям балон,помни ми думата на юрист.

  31 май 2013 г. в 01:06 · Харесвам · 2

 • Georgi Stankov Естествено,че всичко е балон.Но те ще го надуват с години,защото целта им е да разрушат ГЕРБ.

  31 май 2013 г. в 01:11 · Вече не харесвам · 6

 • Наско Стоянов · 368 общи приятели

  Няма са стане!

  31 май 2013 г. в 01:28 · Вече не харесвам · 2

 • Ivan Ivanov Бат Петко тук се увлече...Още преди изборите Цацаров каза,че има 100% готово /без допълнително разследване/ обвинение по чл. 285 от Наказателния кодекс, във връзка с чл. 387, т.е. бездействие, в резултат на което е допуснато подчинени нему длъжностни лица да извършват престъпление.Други обвинения ще има като започне разследване след сваляне на имунитета ...по други членове от НК. Но и това е достатъчно ...от 1 до 8 години... Тъй ,че Петко не философствай чак толкова и не бягай по тъча.Има извод и пътя е към централния Софийски затвор за Цецо от с.Шума /шопско/...все на политика Америка- Русия те избива май...май.А на бас,че Цецо ще го изплющят в съда...и не условно.И друг път добре слушай какво казма Цацаров.Не приначавай думите му.ТОЙ КАЗА,ЧЕ ЗА ДРУГИ ОБВИНЕНИЯ СВЪРЗАНИ С НЕГОВИ НАРЕЖДАНИЯ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ ЗА СЕГА НЯМА ОСНОВАНИЯ...но има свидетелски показания на трима шефове на СДОТО и са следствена тайна...и именно след като се свали имунитета му ще може да започне разследване за това защото е спряно съобразно закона при имунитет на кандидат за депутат и настоящ сега.Следпадане на имунитета се възобновява/НК/ за повдигане или не на обвинения по други членове от НК.Тази платненка /гуминетка/ толкова поразии направи с бръщолевенето си по медии,села и паланки срещу съдебната система,че го чакат на дамар Петко...съдиите ...Помисли по филосовски дори/мисля,че имаш с какво за разлика от Цецката/ и ще видиш ,че съм прав.Нали така Симеонов!

  31 май 2013 г. в 03:10 · 1

 • Sonia Alexander Е, на това му се вика " откровен комунизъм "! Има явно присвояване, пране и контрабанда на пари на поне 100на олигарси -мошеници , ама комунистическата подлога Цацаров изпълнява политически поръчки . Скоро ще дойде видовден ! Съжалявам ги комунистите !

  31 май 2013 г. в 03:41 · Харесвам · 4

 • Ivan Ivanov И аз Соня.Особено баш комунягата Бойко ...и болшевика Цецо. 

  31 май 2013 г. в 03:42 · 2

 • Борислав Кирилов Някой трябва ясно да каже, че в България има "прокурорско правосъдие" - действия или бездействия на прокуратурата от които пряко зависи крайния акт на съда и последствията за обвиняемите в едно дело. Съда трябва да решава, не прокуратурата.

  31 май 2013 г. в 06:24 · Вече не харесвам · 9

 • Ivan Ivanov Прокуратурата ясно казва,че само повдига обвинение, но не и ,че е осъдила Цветанов...Къде бе Бориславчо го прочете това което пишеш? До скоро имаше цецковско правосъдие с обвинение...четене на СРС-та и направо съдене от Цветанов...на лекари...имаше и легни стани...имаше нахлуване с бой от Цецковете копои...пък сбъркали жилището...имаше побой над младо момиче в Кърджали...имаше какво ли не...при копелето Цветанов...бе Бориславчо.

  31 май 2013 г. в 07:41 · 1

 • Борислав Кирилов Иван Иванов да ми обясни защо предишнит МВР министри не са привлечени по същата причина. И какво е основанието да се прави извода, че обвиняемия е престъпник. Вместо да шуми прокарутурата да си свърши работата (ако се погледне назад, когато шумят най-много нищо не става в съда). Да работят не пред камерите, а да покажат резултат в съда с получени ефективни необжалваеми присъди. А по-повод Бориславчо, голям си в собствените си очи, но не повече.

  31 май 2013 г. в 08:04 · Харесвам · 2

 • Ivan Ivanov Цитирай ми кой прокурор и къде е казал,че Цецко е престъпник Бориславчо?Бориславчо не е лошо както и Иванчо...

  31 май 2013 г. в 08:06

 • Ivan Ivanov Когато прокуратурата не се обажда...някои почнаха да приказват...ами то всичко се покри...като се обадат тогава като тебе някои почват...абе що се обаждат...я да работят и да мълчат...

  31 май 2013 г. в 08:08

 • Ivan Ivanov Предишните министри ще бъдат обвиняеми, ако има достатъчно доказателства за извършени престъпления ...явно няма.Ако на някой като теб се върти в кратуната,че има то не значи ,че има бе Бориславчо...

  31 май 2013 г. в 08:11

 • Ivan Ivanov Просто...точно и ясно.

  31 май 2013 г. в 08:11

 • Борислав Кирилов Прокурорите знят какво да правят и говоря за да могат Иванчовците да крещят и сочат с пръст - той е престъпника, това вече сме го виждали. Процеса уж вече е състезателен в съда. Да го докарат до съд.

  31 май 2013 г. в 08:11 · Вече не харесвам · 2

 • Ivan Ivanov За Цецо не съм казал че е престъпник..Покажи къде бе Бориславчо.Пиша,че е копеле и тъпа кратуна ...

  31 май 2013 г. в 08:14 · 1

 • Ivan Ivanov Чакам да ми покажеш къде съм го написал...

  31 май 2013 г. в 08:15 · 1

 • Ivan Ivanov За Цецко от с.Шума /шопско/ ще е най-добре да копа картофи с мотика №6 барабар с Бойко ...за загрявка сутрин обед и вечер... 

  31 май 2013 г. в 08:17 · 1

 • Борислав Кирилов Стила и езика са запазена марка, няма да ви ги взимам и ползвам. Аз приключих с диалога, изцапах се. Много пръскаше.

  31 май 2013 г. в 08:17 · Вече не харесвам · 4

 • Valeri Marinov бориславе, " Не спори с глупака ! Първо ще те свали на своето ниво и после ще те бие с опит!" 

  31 май 2013 г. в 08:53 · Вече не харесвам · 5

 • Ана Дадалова Иванчо с типично комунистическо курвенско говорене си.Наистина си просто момче.Ама не се притеснявай . И професори има прости-не си само ти.

  31 май 2013 г. в 09:05 · Харесвам · 4

 • Бисер Николов тая прокуратура гони само кокошкарите ако откраднеш един кроасан може да влезеш във затвора а тия със многото пари никой не закача плюя на такава прокуратура

  31 май 2013 г. в 09:32 · Харесвам · 1

 • Петко Симеонов Валери, принципът, който цитираш, е мъдро формулиран... Но тук няма глупаци. Някои хора просто трябва да се стремят да разговарят уважително с другите.

  31 май 2013 г. в 09:36 · Харесвам · 5

 • Vladimir Lukov "Изводът какъв е?" - Тука има, тука няма...

  31 май 2013 г. в 09:37 · Вече не харесвам · 1

 • Valeri Marinov е, да, не опира до глупост, а до възпитание!

  31 май 2013 г. в 09:37 · Харесвам

 • Valeri Marinov но все пак, ако си мислиш, че с обиди можеш да обориш противника е глупаво! 

  31 май 2013 г. в 09:39 · Харесвам · 1

 • Ivan Ivanov Абе фейса е социална мрежа и не сме на оперно представление в опера пълна със сноби и превземащи се от умен по-умен шоп...говорещи/пишещи/ ...поучаващи тъпите като мен...Анадън му Дадалона гиби!

  31 май 2013 г. в 09:40

 • Ivan Ivanov Сега се уча да чукам...по клавиатуууурата де. 

  31 май 2013 г. в 09:43

 • Ivan Ivanov Чета и се уча от умните хора тук в постовете,но пустата ми простотия надделява.Какво да се прави ...

  31 май 2013 г. в 09:44

 • Ivan Ivanov Ако се постараете да проследите писаното от мен Госпожи и Господа в този пост на уважавания от мен Г-н Петко Симеонов ще забележите,че само обосновавам тезата си относно повдигнатото обвинение към Цветанов и не правя забележка на никой пишещ тук в този пост.Лесно е да се забележи кой пръв започна със забележки относно моя теза отнасяща се за правилността на действията на Г-н Главния прокурор на Р.България. Дерзайте... 

  31 май 2013 г. в 10:02 · 1

 • Бисер Николов ЦВЕТАНОВ СИ Е НАЕЛ НЕМСКИ АДВОКАТ ПУКА МУ НА НЕГО ТОЙ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА

  31 май 2013 г. в 10:09 · Харесвам

 • Ivan Ivanov Ами като никой адвокат в Родината ни няма мерак да го защитава...май...май и като има пари от "консултации" от преди време ... .Това,че е немски адвоката не значи,че кошницата му е оплетена. Струва ми се ,че Цветанов с ниския си праг на лоялност към законите в Р.България се е оплел яко във формални и неформални връзки с доста момченца от "ъндърграунда" . "Вервайте ми" 

  31 май 2013 г. в 10:17

 • Бисер Николов НИЩО НЯМА ДА МУ НАПРАВЯТ ВСИЧКО Е ЗА ПАРЛАМА

  31 май 2013 г. в 10:19 · Харесвам

 • Ivan Ivanov "Поживем ...увидим" как говорят русские.

  31 май 2013 г. в 10:20

 • Ivan Ivanov Мисля,че с изцепките си за последните четири години относно съдебната система същата го "чака на дамар" за "добрите думи" отправяни от него към кой ли не ...то не бяха легни -стани...то не бяха унижения на бивши съдии, че и продължава с лъжи и провокации към Гл.прокурор.Изкара се и репресиран политически вместо да се извини и на Николай Цонев...и на Сантиров...и на битите по грешка ..и за превръщането на МВР в централен офис на ГЕРБ и на ГДБОП в структура за рекет и изнудване/с някои изключения щото и там има лоялни служители към републиката/ и на предишния парламент,превърнал го той барабар с Бойко от Банкя в 41-во РПУ .Я си спомнете бе хора! Щом и български адвокат не ще да го защитава,ако е вярно твърдението какво да говорим по точно пишем ...още.

  31 май 2013 г. в 10:24

 • Наско Стоянов · 368 общи приятели

  Моля хора които си нямат хабер от правосъдие да не коментират, че ме дразнят с просташките си писаници!

  31 май 2013 г. в 11:15 · Харесвам · 4

 • Димитър Митов-Комшин Г-н Иванов, наистина сте много напорист и няма да споменавам другите думи, въпреки,че ми запалихте коньовичарската кръв и така мога да ви... Не знам от кой край сте, но известно ли Ви е че в шоплъка турци не е имало, освен конака в София?! А и Вие, като сте толкова голям родолюбец социалист, чик го дървите в Хюстън?! Елате тук и помагайте, оправяйте нередностите! Така от страни и баба знае, нали така се казваше? И защо и поради каква причина Вие се оказвате или предполагате,че сте по-информиран от тук живеещите?! Аман от комунисти-социалисти, съсипаха цяла държава, особено внуците им! Да не сте и Вие от олигарсите преселили се в Америка? Само не ми отговаряйте с онзи език, щото споменах от къде съм и уличния жаргон ми е в кръвта, така да се каже! Малко по лежерно!

  31 май 2013 г. в 13:54 · Харесвам · 4

 • Бисер Николов НАСЕ ТИ СИ ПОЧИТАТЕЛ НА ГЕРБ ДА НЕ БЕШЕ ГУБЕРНАТОР ВЪВ НЯКОЙ ГРАД ЧЕ ТЕ БОЛИ ТОЛКОВА

  31 май 2013 г. в 14:00 · Харесвам

 • Ivan Ivanov Димитър Митов-Комшин- Благодаря за забележките Ви Г-н Митов-Комшин. Все пак мисля,че сте доста наивен за да си пишете всичко във фейса. Марк има към 180 000 сървъра в Калифорния...и няма загуба на информация. Всеки има право на свободен изказ и свобода на възгледи било дори и социалистически . Нямам претенции да съм по-информиран от Вас уважаеми Г-н Митов-Комшин. Просто пиша какво мисля съобразно моето образование и познания в областта на моята дългогодишна работа .Като си прочетох писаното по-горе в поста не виждам с нещо лично Вас да съм засегнал. Желая Ви успех и много здраве, а това къде съм и защо си е мой личен избор с което по никакъв начин не засягам Вашия личен избор...Относно ,че съм използувал израза "Анадън му", то той е от сериала " Петко войвода" в който главния герой често го използваше когато не го разбираха българите като им говореше на родния ни български език Г-н Митов-Комшин. А това дали в София е имало турци или не няма никакво значение. Всички заедно с тях имаме една родина и тя е България Г-н Митов-Комшин.Анадън му! 

  31 май 2013 г. в 15:11

 • Петко Симеонов Иване, моля те, имай мяра. Задръстваш диалога. Имаш профил, пиши в него, колкото желаеш. По същество, драги.

  31 май 2013 г. в 15:30 · Харесвам · 3

 • Ivan Ivanov Нямате проблем.Триенето е извършено.Останалото е по-същество мисля.

  31 май 2013 г. в 15:31

 • Валентин Якимов Ебах ти долния и неприятен тип,Джон Джонев!!!

  31 май 2013 г. в 15:36 · Харесвам · 2

 • Илия Илиев Как половин България вече знае, какво пише в материал, който е в деловодството за класифицирана информация в Народното събрание? Пък и го обсъжда с хъс. За сега е ясно, че има повдигнато обвинение срещу народен представител, което дава възможност да му се поиска имунитета. Не е ясно дали Събранието ще му го отнеме, няма внесено обвинение в съда, няма дело и няма виновен. Това е, политиканствайте на воля.

  31 май 2013 г. в 15:44 · Харесвам · 2

 • Chavdar Naidenov Мисля, че самото допускане на неуредица в службата в случая е престъпление, защото специалният закон за подслушването (приет от ГЕРБ) вменява пряка отговорност на министъра на вътрешните работи за тази служба.

  31 май 2013 г. в 15:46 · Харесвам · 3

 • Валентин Якимов Ама,Найденов,има ли подслушване?!

  31 май 2013 г. в 15:47 · Харесвам

 • Ivan Ivanov  Казва ли ти някой...пък и смееш ли да питаш  Прав сте.

  31 май 2013 г. в 15:47

 • Валентин Якимов Какви красиви калифорнийски емотикони!!!

  31 май 2013 г. в 15:48 · Харесвам

 • Ivan Ivanov Някой депутат го е прочел в секретното деловодство на НС и го е преразказал на журналист... 

  31 май 2013 г. в 15:49

 • Ivan Ivanov Предполагам,че Цветанов ще пътува до Брюксел тези дни и след като се върне ще се разгледа искането на Г-н Цацаров за снемане на депутатския му имунитет.Вероятно там Цветанов ще наеме и немски адвокат...  

  31 май 2013 г. в 16:01

 • Наско Стоянов · 368 общи приятели

  Бисере мъчно ми е за Бойко единствения политик който направи нещо за народа,а иначе даже не съм член на ГЕРБ.

  31 май 2013 г. в 16:59 · Харесвам · 2

 • Ivan Ivanov http://nakratko.bg/category/58/13971/

  31 май 2013 г. в 17:00

 • Lachezar Daskalov Георги Близнашки и Велислав Микеков за изборите, Костинброд, Станишев, Борисов и т.н. Виждането на Близнашки за политиката и пътя на България

  Към почитателите на Бойко: 

  Внимание! Близнашки не е особено критичен към Борисов, дори го защитава, и за това материалът може да се гледа 
  http://kanal3.bg/?v=12254

Вън от Рая

KANAL3.BG

31 май 2013 г. в 17:36 · Харесвам · 1 · Махане на предварителния изглед