21 юли 2024г.

Годишнина от гибелта на Хаджи Димитър, подписан е Кючуккайнарджийският мирен договор, роден Хемингуей

OMDA  |  Wonderland Bulgaria

19 септември 2013


Петко Симеонов

19 септември 2013 г. · Sofia · 

Напълно съм съгласен с интервюираното лице.

 • Nikolay DimitrovStefka GeorgievaKonstantin Donchev и 53 други харесват това.

 • 13 споделяния

 • Maria Nankova А дали двете лица: интервюираното и съгласното, не са едно и също?

  19 септември 2013 г. в 11:57 · Харесвам · 2

 • Boris Ivanov С г-н Сиемонов може да се спори по един-два пункта! 

  19 септември 2013 г. в 12:42 · Харесвам

 • Ivanka Tsarova Много е хубаво, че има хора като Г-н Симеонов. Да описват ясно ЗАЩО не е хубаво това правителство. Че имам една приятелка, която не е много съгласна с протестите 

  19 септември 2013 г. в 14:24 · Харесвам

 • An Grancharova Петко,за БСП е ясно0много точно го казваш,но не си ли съгласен,че ГЕРБ не е партия дори,защото нямат идеология.Те са конгломерат от различни по политически убездения и различни намерения хора.

  19 септември 2013 г. в 22:31 · Харесвам · 1

 • Andrey Nenov · 37 общи приятели

  Както казах вчера по повод Васко Кръпката и мишо шамара - 2 свята - единият е излишен !.

  20 септември 2013 г. в 01:10 · Харесвам

 • Петко Симеонов Тони, за ГЕРБ си права. Но нали вдясно трябва да има сериозна и добре изградена партия? Посочил съм пътя, който виждам. Реформаторският блок сам, според мен, и в явна или позамазана конфронтация с ГЕРБ няма да постигне значим резултат на следващи избори. Надеждата на някои негови лидери, че ще вземат малко но ключови места в парламента и тогава ще могат коалиционно да държат ГЕРБ изкъсо, е непродуктивна. Я стане, я не стане така, а ако обединят усилията си сега и ГЕРБ се превърне в истинска партия, ще бъдат СИЛА... Положението вляво е не по-малко проблемно. БСП не е лява партия. Тя е мешавица от политики. Действа на принципа - не ме гледай какви ги върша, а ме слушай какво говоря. Като понякога е отблъскващо нагла чрез речевото поведение на няколко от своите говорители. Говорят като на закрито партийно събрание, с послания за твърдите си привърженици, без да си дават сметка, че са на общонационална трибуна. Те трябва да убеждават, а не да надъхват. Предизвикват потрес в слушателя, който е далеч от БСП. България има потребност от реална лява партия. Дали една Нова левица ще съумее (дали ще й позволят задкулисните сили) да се формира и утвърди, е трудно да се прецени, но симпатиите ми са на страната на тази неродена мома.

  20 септември 2013 г. в 09:48 · Харесвам · 2

 • Ilia Naumov С интервюираният съм съгласен за главното - че си съсипахме държавата. Ние, от глупост. А за "огледалните светове" не съм съвсем съгласен. Ако има такива, те са на Станишев и Местан и на ББ и ЦЦ. А ние в нета сме различни - едни са с първите, други с вторите, трети - нито с едните, нито с другите. Аз съм съгласен с третите.  И независимо от партийните строителства и акции съм голям песимист за България. 

  20 септември 2013 г. в 17:04 · Вече не харесвам · 2

 • Ilia Naumov Втората иконка е тъжно лице, да не се обърка някой.

  20 септември 2013 г. в 17:05 · Харесвам

 • Веско Маринов Междувременно.....
  http://www.snews.bg/.../horata-na-l-o-pen-iskat-palno...

Хората на Льо Пен искат пълно затваряне на границите за българи и румънци

Френските политици се скараха за приемането на...

SNEWS.BG

20 септември 2013 г. в 19:15 · Променено · Вече не харесвам · 3 · Махане на предварителния изглед

 • Petar Nedelchev БАЙ ПЕТКО СИМЕОНОВ - КАКТО ВИНАГИ Е ПРАВ! ЩОТО ОБИЧА БЪЛГАРИЯ И ИМА МЪДРОСТТА ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА!

  20 септември 2013 г. в 20:12 · Харесвам · 1

 • Пепи Аминкова Живеем в един свят - светът на мафията, само че с няколко лица.

  20 септември 2013 г. в 20:45 · Харесвам · 2

 • Веско Маринов Да Петко: "Сюжетът е достатъчно усукан, за да бъде разказан в едно интервю, но на политическо равнище БСП носи главната отговорност за резултата от прехода." 
  ....но на политическо равнище особено голяма отговорност има И... СДС! "Достатъчно е да се преброят семействата, в които премина държавната собственост, за да се докаже това" - както сам казваш!!!

  Освен това, съжалявам, че не посмя, говорейки КАКЪВ трябва да е един партиен лидер, да споменеш, че КАКТО ПО СВЕТА....той трябва да е с НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО И патриотично (не патриотарско) мислене!

  20 септември 2013 г. в 21:12 · Променено · Харесвам

 • Веско Маринов И последно Петко:
  "Ivan Ivanov

  Живеем в отвратителен абсурд.Българите напускат България прогонени от политици ,същите политици приемат в България бежанци араби на тяхно място с обещания за издръжка.. НА КОГО СЛУЖАТ ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ГОСПОДИ !"

  20 септември 2013 г. в 21:19 · Харесвам

 • Konstantin Donchev · 5 общи приятели

  Изцяло съм съгласен с анализа на Петко Симеонов. БСП са главният виновник за ограбването на народа; както и за двата свята: пропастта между тях е непреодолима, което означава, че играта ще загрубее. За съжаление...

  20 септември 2013 г. в 21:37 · Харесвам

 • Веско Маринов Христо ИвановИСКАМЕ СИ ЗЛАТОТО 14! ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 18.30 ВЕЧЕ НА ТРИАДИЦА№8, 

  Иван Костов за 1 година е унищожил 2200 предприятия чрез приватизация – надали има човек който да е спомогнал за Геноцида над българите повече от този антибългарин, който спокойно можем да наречем АНТИЧОВЕК?
  Преди 25 години бяхме стигнало до 9 милиона...сега нацията я има, я няма 5 милиона...за 25 години би трябвало да достигнем до 15 милиона! Значи имаме геноцид от над 10 милиона българи! Ако извадим 2-та милионна ПРОГОНЕНИ българи емигранти(което също е геноцид), значи имаме чисто геноцид над 8 милиона българи за 25 години! Какъв холокост само! Ужасен геноцид!
  ПОМНИТЕ ЛИ КАКЪВ СТРАШЕН ФЕВРУАРИ И МАРТ БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ. ДАНО НИКОГА НЕ СЕ ПОВТОРИ! ТАКОВА ОТЧАЯНИЕ НЕ Е ОБЗЕМАЛО ХОРАТА ДОРИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, ЗАЩОТО ТОГАВА СЕ СТРЕМЯТ ДА ОЖИВЕЯТ, А ТОГАВА СИ ОТНЕМАХА ЖИВОТА ЕДИН ПОДИР ДРУГ И ТО ПО НАЙ-МЪЧИТЕЛНИЯ НАЧИН!!!

  20 септември 2013 г. в 23:09 · Променено · Харесвам

 • Весела Трайкова Имаме нужда от истинска левица. В Бг. инициативата е потисната, поне ляво да има. Големият път и малката крачка...

  20 септември 2013 г. в 22:58 · Харесвам