11 причини да гласуваме за Митю Пищова:

Mariela Nordell

11 причини да гласуваме за Митю Пищова:

1. Ще гласувам за Митьо Пищова, за да не стане Цецка Цачева президент и защото много искам да гледам публичен дебат между тях двамата.

2. Защото Митьо Пищова, за разлика от своите опоненти, е напълно последователен във своите публични изяви, той не мени своето мнение относно важните и ценни според него неща в живота и никога не е правил компромиси с тях.

3. Защото ако изберем Митьо Пищова за президент, ние ще се забавляваме, а унижението ще е за всички префърцунени лицемери и бюрократи, наши и чуждестранни, които ще се срещат с него, а ако изберем Цецка унижението ще е за нас, а забавлението за тях.

4. Защото е крайно време освен в „Топлофикация“, джакузи да има и в Президентството.

5. Защото съм сигурен, че Митьо Пищова до последна капка кръв ще брани традиционната българска кухня от поплъзновенията както на разните му там ислямски фундаменталисти, така и от сбърканите европейските бюрократи.

6. Защото знам, че Митьо Пищова ще изпълни своите предизборни обещания за кибапчета, кифтета и топли питки за бабичките и старците по селата, и защото купуването и продаването на кифтета и кибапчета все още не е престъпление.

7. Защото, ако Митьо Пищова стане президент, това ще бъде такова неописуемо чисто българско реалити, че ще убие на мига всички други пошли и нагласени реалити формати с които ни заливат „обществените“ медии.

8. Защото вицепрезидент му е Радо Шишарката и се надявам да спретнат някой див фолк-купон в Президентството при отворени врати.

9. Защото цени женската красота и защото, представете си само физиономията на Цецка и поддръжниците и, ако загуби от Митьо Пищова.

10. Защото ми писна от скучни поздравления на Нова година.

11. Защото винаги когато нещата станат прекалено сериозни е точното време, за една хубава шега, особено в политиката, а нашите политици не понасят шегите.

Аз по принцип не гласувам, но щом ще ме задължават, то ще гласувам за най-веселият кандидат, защото той-наистина не е по-лош от другите. Да живее България, гласувайте за Митьо Пищова с номер 22 в интегралната бюлетина. Аз ще го направя.