Не го разбирам този ББ и това си е!

Какво му пречеше да си довърши мандата като премиер и да строи детски пързалки по пустите села, стадиони в Община Ружинци и да чисти морето от фекалии, както подчерта в свое изказване ТОЙ? Това щеше 100% да му осигури още един премиерски мандат и той спокойно да си управлява България докато се пенсионира. Ако пък заради пълнота на кариерата му се дощеше да стане и президент и това можеше да направи като истински баща на нацията, след неизбежния провал на Радев, който ще работи за БСП, ДПС и Путин и против НАТО. А ББ започва всичко отначало,както след 2013 г., когато го изгониха с камъни. Тогава, вярно, с подходяща тактика се върна на бял кон, но сега не се налагаше да прави такива врътки. А и предполагам, че е чул за повторенията в историята.

Но кой може да разбере човека, който направи започнатото през 60-те години метро, Южната дъга и Северната тангента докато всички преди него са стояли с ръце в джобовете и се подиграваха на гладуващия народ?

Не че НЕГОВИТЕ хора са без джобове, но да не стават недоразумения - "ония" само си пълнили джобовете , а ТОЙ само е раздавал. И сега - оставка, кучешка самота в Банкя, бой по несвършилите работа подчинени, нови проповеди по телевизиите, преговори с разни презрени типове, предсрочни избори...Мъъкааа! Не разбирам! :(