Кирил Добрев: Война e!


Кирил Добрев: Война e! Първанов е спасителят за БСП
автор(и): Труд онлайн,

Лидерската битка на Георги Първанов била битка за БСП. Това заяви соцдепутатът Кирил Добрев по БНТ.

В навечерието на конгреса соцдепутатът уточни, че тази битка се водела между апарата на БСП и редовите й членове и патетично възкликна: "Война е!"

Сергей Станишев отклонява абсолютно всички предложения за разговори, той е доста изнервен, а изразът му, че е дошло време разделно, обижда голяма част от партията, обяви Добрев.

Тази битка за него е прекалено лична, докато за Георги Първанов тя е битка за БСП, каза социалистът.

Общият враг обаче всъщност бил ГЕРБ, но икономическата коалиция между ГЕРБ и БСП се била вече състояла, каза Добрев и поиска да не го дърпат повече за езика.

Ние няма да се разделим като СДС, въпреки че сме крайно разединени. Това е война между апарата на БСП, между тези, които превръщат партията в бизнес и редовите членове, които харесват и обичат БСП, каза Добрев. Естествено, че ще приемем лидерството на Станишев, ако има честен избор и отиваме на избори, добави Добрев.

Какво зависи сега от БСП, ние една подписка за Белене не можем да направим, възкликна Добрев. Искам моята партия силна и отново готова да побеждава. Остане ли Станишев, нищо ново не можем да й дадем, установи той и пожела партията да се отвори и да търси партньори.

Първанов е победител, той няма загубена битка, съобщи още социалистът. Станишев бил затворен в твърдото ядро на партията. Ако искаме да сме победители, трябва да мислим други варианти, добави той.


Добави коментар Коментари (4)


besepar 12:00 Сряда 16 май 2012
касиерът на гоцко...


the социалиста 11:56 Сряда 16 май 2012
"Кирил Добрев: Война е! ". Алооо, партизаните, излезте от мандрата. Вие радио не слушате ли? Войната свърши на 9 май 1945 г.


сократ 10:41 Сряда 16 май 2012
Първанов наистина е спасителя,спасителя на олигарсите и на комисионните,спасителя на убийците които помилва,спасителя на такива антипатични хора като Румен Петков,спасителя на доносниците на Държавна сигурност във Външно,които до последно защитаваше,спасителя на Милошевич който покрепяше в изтребването на мюсюлманите в Сърбия. Изобщо мечта е такъв човек да ти бъде спасител,блазе им на другарите в БСП,ако си го изберат да ги спасява.


1121 10:17 Сряда 16 май 2012
В кошчето за боклук в президенството е намерен захвърлен проект: А-аз,Б-буки,В-веди,Г-гоце....