Юзеир Юзеиров

Скандалният пишман политик Юзеир Юзеиров е регистрирал несъстоялия се у нас "Мюсюлмандемократичен съюз" в Белгия, и щял да участва в евроизборите там.

Това става ясно от плакати на Юзеиров, с които той оповестява партията си. Те са били разлепени преди дни в родното му село Славяново и в град Попово, съобщиха читатели на "Труд". Агитацията скоростно била премахната и предадена на полицията.

Официална информация за поредната провокация не бе разпространена.
На плакатите по-големият от скандалните братя Юзеирови, който по паспорт е Росен Йорданов, е сниман с прословутия червен фес, с който се опитваше да прави нелепи демонстрации и у нас.

"Хората приеха с ирония и насмешка поредните изцепки на Юзеирови", коментираха в родното село на Юзеиров Славяново. Въпросната партия, която братята не успяха да направят у нас, била регистрирана във френската част на Белгия, защото Юзеиров живеел там.

Дали въобще има такава партия или Юзеиров си е поръчал 5-6 плаката, за да влезе отново в устата на хората, не е ясно. Над главата на Юзерив виси бъдещ иск от държавата ни за отнемане на имущество за близо 2 млн. лева, за което той не можа да докаже законни доходи.

От белгийска страна пък уличиха нашенеца, че мамил българи, като уж ги наемал за легална работа там.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3400283