Сергей Станишев: БСП не е ничия собственост

Сергей Станишев: БСП не е ничия собственост
автор(и): Труд онлайн,

"Георги Първанов говори за негов екип, съществуващ и действащ като фактически паралелен център в партията. Хубаво е той да бъде огласен публично", заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в коментар на казаното по-рано днес от Първанов.

"Аз лично призовавам всички членове на този екип да се кандидатират за Националния съвет чрез таен избор, а не чрез делегирано представителство", добави той. "Не избягвам пряк контакт с никой от БСП, но партията има легитимно ръководство и всеки трябва да се съобразява и разговорите трябва да се водят в легитимните органи и институции на партия. БСП не е акционерно дружество, което Георги Първанов и Сергей Станишев да си го делят като пропорции. Партията не е собственост нито на мен, нито на Георги Първанов, нито на Румен Петков, нито на който и да е било друг. Всички ние сме функция на силата и авторитета на БСП и всеки от нас трябва да го помни това цял живот", категоричен беше червеният лидер.

 

Той също се похвали, че "носи на бой". "Повече критики и атаки от мен не знам някой друг в БСП да е понасял - и от външните ни опоненти и от наши партийни другари, от приятелски огън. Мога да връщам лентата доста назад за много вътрешно партийни атаки, които съм преживял", убеден е Станишев. "Смятам за погрешна тезата и убеждението на президента и другар Първанов, че Бойко Борисов и ГЕРБ могат да бъдат победени в сблъсък на титаните, които вадят два меча и започват да се налагат публично в пряк сблъсък. Трябва да има ясно политическо противопоставяне и ясно говорене и аз съм сред хората, които винаги са твърдели, че управлението на ГЕРБ е вредно и не може да изведе България от кризата", каза още той.

"В продължение на няколко години в Европа се провежда консервативна политика на орязване на разходите, но резултатите се оказаха крайно отрицателни. Стабилността на еврото не е възстановена, еврозоната е в рецесия, има рекордна безработица в ЕС и обедняването на хората продължава", заяви лидерът на БСП на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Лидерът на БСП изказа мнение, че изборът на Франсоа Оланд за президент на Франция дава голяма надежда за излизане от кризата. Такава е и нагласата на Партията на европейските социалисти (ПЕС), на която Станишев е президент. "Очертава се тенденция на повишаване на доверието в социалистическите и социалдемократическите партии. В Европа все повече се говори за наличие на условия за лява вълна и затова ще работя и аз като президент на ПЕС", посочи лидерът на БСП.

Станишев не пропусна да разкритикува отново и начина на управление на сегашното правителство на България: "Страната ни се намира в изключително тежка ситуация заради политиката на ГЕРБ. Партията копира по един много неуспешен начин неоконсервативната политика. Резултатите - огромен дефицит в бюджета, а освен това България трябва да плати 1,6 милиарда лева стари дългове. На 100 работещи се падат 80 пенсионери. Безработицата сред младежите достигна 33% - това е 1/3 от младите хора в страната и единствено левицата предлага ясни мерки за борба с нея. Прогнозите за растеж и разчетения бюджет се разминават."

Лидерът на социалистите посочи с укор и реформата в седалищата на българската администрация: "Правителството не прави нищо, освен да предлага безумни идеи като тази за децентрализицията. Никой не казва колко ще струва преместването на част от администрацията извън София. Подобно нещо има смисъл, само ако имаме работещо електронно правителство. Но такова на този етап нямаме. "

"Тези действия са пример за едно правителство, което не може да решава проблемите на хората с реални действия, а ги замества с измислици. Предлагам на Цветан Цветанов да се премести при Цар Киро в Катуница - това си е стар техен проблем и една от големите издънки на ГЕРБ", каза още лидерът на БСП.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
» Кирил Добрев: Война e! Първанов е спасителят за БСП
» Станишев: ГЕРБ е за предсрочен вот
» Сергей Станишев: Предсрочни избори не са изключени
» Уговарят Ламбо да отказва Сергей Станишев
» Кой сега носи на бой?СПОДЕЛИ:    Twitter     PROBOOK     Сподели     Приятел   
Добави коментар Коментари (43)


"WAKE$HELP"CO & W.A.D. 09:40 Неделя 13 май 2012
Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.Маймуната си остава Маймуна, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените глупаци са най-лошите Глупаци.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.ВРЕМЕТО ВИ ... СВЪРШИ.Приятно Прекарване.Съвет - Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 09:40 Неделя 13 май 2012
Времето настъпи...За политициТЕ у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете водата, защото Иначе ще има Голяма смрад! Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация. Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици"!


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 09:39 Неделя 13 май 2012
У нас има ли Демокрация? Буквалното значение на думата „Демокрация“ е „Народовластие“.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е Безсмисленна Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко Безсмисленно, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само "Мутрокрация". Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 09:38 Неделя 13 май 2012
Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като проститутка.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 09:37 Неделя 13 май 2012
Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите – Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!


Наблюдател 04:28 Неделя 13 май 2012
Зайченцето бяяло, в шапката си дълго стояяло, фокос моркос препаратос, върху зелка европейска си гризка порцйката бейска. Дръж се за поличката на лелка си Европа, докато Гоце отново не ти похлопаааа. Тогава скок подскок, от маншета или шапка-невидимка, нова порцйка, но от истинска наша шопска салата.


Наблюдател 04:03 Неделя 13 май 2012
Аааа, защо си мисля че всички които се заяждате с Първанов, скачахте с иванча мангасарчето в знак че не сте комунисти?? Истинските комунисти или социалисти знаят, че партията е задължена на лидера си, който от остатъците на БСП събра пъзела и се получи така, че се спечелиха президенски избори, във фокуса на еуфорията фокосника стана Президент а от ръкава си извади едно зайче и го остави за заместник!! Следствие на вихара от ефорията зайчето стана премиер, но не напусна шапката на фокусника, СЕГА ЗАЙЧЕТО ОТ ШАПКАТА СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА ФОКУСНИКА, в това се състои пародията на фокуса и тия които подържат зайчето. Аз отдавна не плащам чл.внос в тая партия.... партиите както и религиите, им загубих доверие, казах!!!!!


VESELO VESELO 02:13 Сряда 09 май 2012
,,SAMOIZYAJDANE,, NAY NOVATA PRODUKTZIYA NA KOMUNISTITE...MNOGO SE KEFYA...A SERGEYTCHO I GOTZE OTLITCHNO SE SPRAVYAT S ROLITE SI....


Nela 11:46 Сряда 09 май 2012
Първанов няма капацитета да пребори Станишев!Единственото,което прави е да продължава да се излага и компрометира сам...


lelia_marche 11:02 Сряда 09 май 2012
Първанов е просто продукт на едрия и солен комунизъм от едно време, който дори няма свежа обвивка. Вместо да иска да развива партията си като модерна социалдемократическа европейска партия, каквито са всички социалистически партии вече, той иска да бие отбой и да връща назад собствените си партия, чрез остарели виждания и нарцистични интереси търсейки само пари, слава и политически облаги.

антон стойчев 10:58 Сряда 09 май 2012
Само изкукалите баби искат Гоце да ни управлява. Те са най-лесно манипулираните жертви. Мисля че това е достатъчно красноречиво.


cover band 10:56 Сряда 09 май 2012
Хората са уморени да гледат за пореден път олигархичните изпълнения на другаря Георги Първанов. Достатъчно !


ина 10:28 Сряда 09 май 2012
Гоце изобщо не трябва да си прави планове за лидерският пост


Koci 10:10 Сряда 09 май 2012
Първанов много сериозно се вземе напоследък, някои от изказванията му звучат направо смехотворно. Как се вижда един провалил се президентът, при това дълбоко компрометиран, да се изправи срещу премиера слънце. Гоце ако си мисли, че манипулираните 45% доверие показват реалното одобрение на хората, явно живее в страната на чудесата.


Kamen Topuzov 10:06 Сряда 09 май 2012
Начинът, по който подходи Първанов към лидерския пост в партията - да го търси като наследство, ме навежда на мисълта, че за експрезидентът БСП не е акционерно дружество, а бащиния.


hala_mala 10:04 Сряда 09 май 2012
Той Гоце явно си мисли, че е основен "акционер" ама няма как, време е да се откаже от тази фикс идея. Самия той издиша във вижданията си идеите. Издал ми книжка, вместо да излезе и да си каже идеите точно и ясно. И от това иска да изкара парите.


veronika 09:42 Сряда 09 май 2012
Първанов трябва да се откаже от политиката не ми е ясно как не му писна да се излага по всички медии


Calisto 09:23 Сряда 09 май 2012
Гоце, уж иска най-доброто за партията, а я доведе до разцепление заради егоистичните си цели. Такъв беше и като президент на българите, нищо добро не видяхме.


iliio 09:17 Сряда 09 май 2012
така,е, ама Гоце си мисли, че е негова, той живее още в тоталитаризма


Илияна 08:56 Сряда 09 май 2012
Първанов е просто продукт на едрия и солен комунизъм от едно време, който дори няма свежа обвивка. Вместо да иска да развива партията си като модерна социалдемократическа европейска партия, каквито са всички социалистически партии вече, той иска да бие отбой и да връща назад собствените си партия, чрез остарели виждания и нарцистични интереси търсейки само пари, слава и политически облаги.

Д. Янкова 07:45 Сряда 09 май 2012
Партията столетница може и да не е ничия собственост, но на Първанов много му се иска отново да я оглави и да я използва за лична употреба. Добре познат сценарий, разиграван 10 години в президентството.


bb 10:08 Вторник 08 май 2012
СЕРИОЗНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ !!! Нов интернет портал (www.perfectinter.net) съвместно със социалната мрежа (wazzub) ще делят 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, потвърдете регистрацията на Вашия и-мейл, поканете приятели и печелете от 30-ти юни 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=442669d5


svirchovina 08:35 Вторник 08 май 2012
Още от сега всички го проклинат, защото е един политически егоист, който мисли само за твоите собствени императорски желания...


[email protected] 08:10 Вторник 08 май 2012
ИЛИО , ТИ НАИСТИНА ДОКАЗА , ЧЕ СИ МНОГО ПО-КЪСОПАМЕТЕН ОТ ДОРА, А КОЛКОТО ДО ПЪРВАНОВ, ТОИ СИ ИМА СВОИТЕ ЗАСЛУГИ, НО ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ЗА МОМЕНТА И ДА НЕ ВРЕДИ НА ПАРТИЯТА ЗАЩОТО УТРЕ ВСИЧКИ ЩЕ ГО ПРОКЛИНЯТ!


georgi_linkov 07:59 Вторник 08 май 2012
Първанов направи достатъчно злини на България - редно е вече да му се подрежат крилете. Стига толкова лобирата, стига толкова, помилване, стига толкова лов на архари.


Нова 07:57 Вторник 08 май 2012
Може би някой си мисли че и у нас ще сработи схемата Путин–Медведев и да си се менкат от време на време, но е в голяма грешка. Времената са различни и Първанов би следвало ако не може да помага, то поне да не пречи на своите ако искрено иска да победят ГЕРБ.


snejan filipov 07:38 Вторник 08 май 2012
KATO VIDQ TOQ MUXLIO MI STAVA ONAQ RABOTA ZADAMUGO OTCEPA V VSI4KI LAINENI DUPKI KADETO IMA,USROOOOO USROOOOOOOO,BOKLUKSI I TAKUV 6TESI RAZBRALI BE STANI6EV,DATI NAMEKNALI PO TVOETO UPRAVLENIE KAK BE S BOKLUKA NA SOFIQ I TI IDIOTO I TOGAVA PRE4E6E NA BOIKO DA NAPRAVI NEOBXODIMOTO,ABE GNIDO MAMICATATI MRUSNAUKRAINSKA,NEZNAE6 DRUGO OSVEN DA PRE4I6 I KRADE6.MNOGOSI PLITKOUMEN I ZATOVA ZABRAVQ6 KAKVOSME PREJIVQLI PO TVOE UPRAVLENIE.GNIDO S GNIDO


галин 07:06 Вторник 08 май 2012
съдейки по това как Първанов ще се провали на 20 май, едва ли има екип, а да и ма , пак е от такива калпави като него.


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 06:56 Вторник 08 май 2012
Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ ОТ БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомене ЗА БОКлука! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат ...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?


"WAKE$HELP"CO & W.A.D. 06:55 Вторник 08 май 2012
Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.Маймуната си остава Маймуна, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените глупаци са най-лошите Глупаци.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.ВРЕМЕТО ВИ ... СВЪРШИ.Приятно Прекарване.Съвет - Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 06:54 Вторник 08 май 2012
Времето настъпи...За политициТЕ у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете водата, защото Иначе ще има Голяма смрад! Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация. Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици"!


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 06:53 Вторник 08 май 2012
У нас има ли Демокрация? Буквалното значение на думата „Демокрация“ е „Народовластие“.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е Безсмисленна Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко Безсмисленно, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само "Мутрокрация". Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!


twin_peaks 06:52 Вторник 08 май 2012
Не е, ама Гоце я иска за себе си - Гоце, който лобираше за руснаците за построяването на АЕЦ "Белене" - не мерси! Толкова зъл политик не сме имали скоро.


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 06:52 Вторник 08 май 2012
Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като проститутка.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!


W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012- 06:51 Вторник 08 май 2012
Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите – Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!


ilio 06:23 Вторник 08 май 2012
Късопаметна ДОРА МААР, или си на 12 г.,или си доста късопаметна, . Случайно да помниш, че предното правителство бе ръководено от Станишев и нищо не се случи? Какви УМНИ идеи очакваш от Станишев? Иначе съм съгласен, че Гоце е бита карта и няма какво да се занимаваме с него


Дора Маар 05:51 Вторник 08 май 2012
Очаквам да чуя умните идеи на Станишев, с които да изпъкне пред безумните на Герб, защото това ще е неговото доказателство, че не говори празни приказки. Първанов вече се изтърка като тема, но само ще кажа, че той нито беше през последните години в БСП, нито й е дал нещо, така че сега да има право да предявява претенции към нея.


iluio 05:48 Вторник 08 май 2012
Гоце е сам, бита карта


dayna_x 05:47 Вторник 08 май 2012
Георги Първанов говори за това, което са му написали неговите ПР-и. Той самичък две думи на кръст не може да каже - къде е тръгнал лидер на партия да ми става - да се засрами най-накрая...


spaska_ 05:44 Вторник 08 май 2012
Явно Гоце си мисли, че БСП винаги е била негова собственост и сега някак си не може да приеме, че я губи. Само дето на Първанов винаги трябва да се напомня, че е бил четвъртия основен участник в Тройната коалиция и е съотговорен за нейната политика. Той винаги е бил по-близко до НДСВ и ДПС, отколкото до БСП.

ааа 05:35 Вторник 08 май 2012
Ела и се бий за България : http://tinyurl.com/d46xt5y


spermatozoida 05:24 Вторник 08 май 2012
само че гоце си въобразява, че това е родния му дом и се опитва да я узурпира по всякакъв начин


хараламби 05:19 Вторник 08 май 2012
Той Гоце Първанов БСП си я има за своя собственост,нищо че се правеше на надпаритен президент,той така за своя собственост си имаше и разузнаването и Националната служба за охрана и за това си ги ползваше за своя и на кръга олигарси около него изгода,какво да правиш манталитет на сътрудник на Държавна сигурност.