Евроизбори - 2014- 1

"22 СЕПТЕМВРИ": СТАВАМЕ ПАРТИЯ СЛЕД ВОТА

Тъмносините подкрепят ГЕРБ

Тъмносините от Движение "22 септември" се обявиха в подкрепа на ГЕРБ за вота на 25 май. Хората, обединени около Евгений Михайлов, излязоха с позиция, в която се казва:

Движение "22 септември" преди два месеца призова за единна листа на ЕНП и убедителна победа над тройната прокремълска коалиция на БСП,ДПС и Атака. Не бяхме чути от мнозина... Явно много хора са забравили позициите си преди 12 май 2013 и последствията от тях...и продължават със същото политическо поведение, обслужващо БСП и ДПС. Много хора забравиха за манипулациите и фалшификациите в деня за размисъл, и за това, че авторите им претендират днес да участват в Европарламента и в управлението на България. Движение "22 септември" проявява отговорност, не желае да стимулира разцеплението на десните гласове и затова отложи своето учредяване като партия за след европейските избори. "22 септември" не предяви претенции за включване в единната листа на ЕНП, не регистрира своя листа, нито се включи в коалиция с други партии въпреки многократните покани към нас. Днес, след призива на Жан-Клод Юнкер, кандидат на ЕНП за председател на Европейската комисия, България да покаже достойнство и ясна воля за принадлежността си към европейското семейство, е още по-важно да се противопоставим на демагогията на управляващите, и желанието им да ни присъединят към евразийския проект на Путин. Единствената партийна листа с възможност за победа над коалицията на руската пета колона е тази на ГЕРБ. Нека направим тази победа още по-убедителна!

Движение "22 септември" призовава своите симпатизанти да се включат активно в кампанията и заедно да не позволим комунистическата партия и клонингите й да определят бъдещето на Отечеството ни! Длъжни сме да покажем, че ние, мнозинството от българския народ, желаем да живеем в свободна Европа, а не да бъдем енергиен и политически васал на Кремъл. Нека докажем това с гласа си на 25 май. Нека поставим началото на бъдещото конституционно мнозинство, което да отстоява националната ни независимост и постави ново начало на мястото на измамния посткомунистически преход! Победа България!

http://www.dartsnews.bg/News/69380