Път: : Кой кой е : Д

Константин Динев

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1507232

Константин Динев е роден на 12 февруари 1970. Българският бизнесмен е бивш собственик на "Локомотив" (Пловдив) и бивш президент на "Вихрен" (Сандански).  Бившият бригадир от ВИС-1 днес е мастит бос и в хазартния  бизнес. Собственик е на известната столична кръчма „Кошарите", заведения в Петрич. Хазартният бос е спряган за голямата тръпка на не една и две фолкдиви.

Според слуховете именно Динев бил човекът, който решавал от коя певица в заведението си "Кошарите" да направи фолкзвезда. Голяма част от днешните изпълнителки на лекия жанр са започнали кариерата си точно в взривения днес ресторант.

Първата известна певица, която в близкото минало поддържаше интимни отношения с Констанин Динев, е Нелина. Русата изпълнителка близо петилетка беше под опеката на бизнесмена. Именно окрилена от любовта си с него, Нелина създаде хита си „Бял мерцедес ме преследва в живота". Казват, че тогава Коко Динев имал бял мерцедес и именно колата му била възпята в култовия хит. За разлика от сега, тогава певицата нямаше и ден, в който да не е поела участие.

Паралелно след раздялата си с Коко - Нелина роди момче, което и до днес расте без татко, тъй като изпълнителката пази в пълна тайна кой е той. Странно, но русенската звезда на фолка кръсти синчето си Кристиян, което според някои има връзка с името на сочения му за баща Константин. Според осведомени обаче таткото все пак е банкер.

Следващата популярна фолкдива, която влезе в харема на бизнесмен, е Анелия. Изпълнителката шумно превзе чалга средите с хита си „Погледни ме в очите". За блестящия старт на кариерата й бе обвинен именно Динев, който ангажира Анелия да пее всяка вечер в „Кошарите" и тя стана рекламно лице на заведението му.

След близо 2-годишна връзка Коко и Анелия минаха под венчилото, тъй като според отлично осведомени източници красавицата била бременна и изход от ситуацията нямало. Дори когато още липсваше и мисъл за раздяла, клюкарките не спираха да разделят влюбената двойка.

След по-малко от 3 години съвместен живот и това се случи, макар семейство Диневи да криеше срива в отношенията си с цената на всичко. Анелия и Коко вече официално са разделени и не живеят заедно като съпрузи, макар бракоразводното дело още да не е стартирало.

И докато Анелия чака деня, в който ще се изправи пред Темида, за да узакони веднъж завинаги раздялата си с Коко, той не си губи времето, като продължава да изживява бурни любовни страсти. Новата тръпка на Динев е фурията Емилия, която е майка на сина на мастития бизнесмен - Иван.

Именно Коко е в основата на враждата между Емилия и Анелия, която тече вече повече от две години. Според слуховете русата изпълнителка е прелъстила бизнесмена още когато той е бил заедно със старозагорската красавица. Той обаче предпочел Анелия пред нея. Сега се върнал към старата си любов Емилия.

Междувременно преди време Софи Маринова призна в интервю, че и тя е била гадже на Коко Динев. „Имахме кратка връзка, но той е голям женкар и не е за мен. Всеки път му целувам ръка, като го видя, защото много ми е помогнал в кариерата и живота", казва Софи. И намигайки, добавя, че Коко е бил гадже и на бившата фолкдива Диана.

Самият Константин Динев се усмихва дяволито на въпроса, защо фолкзвездите са му тръпка. Той добавя, че повечето слухове за негови връзки са силно преувеличени. А иначе просто бил ценител на хубавите жени.