"Бистришките тигри" с правителствен самолет

/КРОСС/ Правителственият "Еърбъс" е докарал "Бистришките тигри" на Бойко Борисов за мач във Варна, съобщава в. Преса. Мачът се е играл на стадион "Тича" в морската столица, а със същия полет на Авиоотряд 28 са пристигнали и съперниците им от "Чавдар" Етрополе. Причината за полета е била загуба на игра на карти от премиера, твърдят депутати от БСП.

Борисов обещал да изпълни едно желание на съперника си Емил Димитров- депутат от ГЕРБ. Победителят поискал отбора на Бойко да се срещне на стадион "Тича" с "Чавдар" . Емил Димитров е почетен президент на тима от Етрополе.

Пред "Преса" Димитров определи като небивалици твърденията за играта на карти, загубени басове и желанието на победителя. " Двата отбора са в предсезонна подготовка и по покана на Етрополе с правителствения самолет бяха докарани двата отбора за приятелска среща във Варна. Полетът бе платен от "Чавдар" , твърди пред вестника Емил Димитров.

Той потвърди, че футболният мач се е играл в последната събота на юли, а "Тигрите" победили етрополци с 1:0. Бойко Борисов е бил през цялото време на терена.