откъде накъде цецка цачева е "цецка"

Milena Fuchedjieva

откъде накъде цецка цачева е "цецка", а някакъв новопоявил се напуснал работата си генерал е "радев" или "генералът"?! 

и линчът заради външността на тази жена мина всякакви граници. да стигне дотам, че да обяснява по телевизията, че не била хубава. 

абе кои сте вие, бе?! кинозвезди с айкю на айнщайн? я се погледнете в огледалото, особено мъжете, особено гигантските оядени и впиянчени мазни търбуси. баси нещастниците жалки. 

цачева е далече от идеалния кандидат - и бойко борисов постъпи гадно да я постави в тази ситуация в която тя да бъде така безмилостно разкъсвана на парчета - но оня пък е много идеален. освен за изтребители за нищо друго не може да говори. бил учил в америка. ако наистина беше УЧИЛ в америка, нямаше да го гледаме как обикаляше като цветарка на бузлуджа.

аре у лево всички генерални подлоги. изберете си бсп, нЕма да се изненадаме. като ви спрат и еврофондове и всякаква комуникация с цивилизования свят, и останете на обмен с русия, ще ви видя и бизнесите и просперитета жалък.

p.s.: и била член на бкп. радев е член на бкп от 84 г.. а пък илиян василев, любимецът на дясната интелигенция (която се гнуси от цачева, и гласува за някакъв си съмнителен трайчо, който на времето нямаше нищо против да е министър на герб), е бил агент на дс. 

до там сме го докарали, че принципите не са това, което бяха, и по-малкото зло Е по-малко зло.