Уютният дом и Скайп не са взаимно изключващи се

Nikolay Slatinski

Сега прочетох, че в списъка на лошите неща освен Европа, Демокрация, ЕС, Свобода, кандидатът на левицата чрез спуснатите му от Позитано послания е записал и Скайп. Затова ще му търси алтернатива чрез превръщането на България в уютен дом. 

Всъщност, много скоро той ще дава мило и драго и неговото дете като това на Корнелия да учи някъде Там, на Запад, че да си го гледа по скайпа. 
Хубаво беше преди да поведе анти-скайпния бунт, РР да се допита до Корнелия по въпроса за полезността на Скайп.

Скайпът е като природно явление, това е 21 век. И все по-скайпни ще стават комуникационните технологии...

Уютният дом и Скайп не са взаимно изключващи се. Освен ако човекът не страда от политически провинциализъм и геополитическа клаустрофобия.

Знам, че е силно казано това от мен, но очаквам нещо от РР и срещу вайбър-а, срещу месинджъра, срещу смартфона ("Да направим България такава, че да отпадне нуждата от джиесеми!") и като сме го подкарали - и срещу лаптопа! 
Популизъм, демагогия, жалостивост по Миналото, обида към Настоящето, страхове пред Бъдещето, провинциална мнителност спрямо Новото и лек диалект в изказа - това е всичкото, което БСП можа засега да измисли в тази кампания. Според мен БСП подценява интелектуалните възможности на кандидата си, вероятно се ориентира по неговото вице. 

Главните съюзници на БСП са абсурдността на кандидатурата на ГЕРБ и старанията на ГЕРБ да легитимира БСП като своя единствена алтернатива. 
С такава алтернатива ГЕРБ и БСП ще продължат да управляват в ритъм (като години) 3-1-3-1-3 и така, до края на ... България.