Път: : Списъци

Списък с масоните от „Великата" непризната ложа ВЛССПЗ

Младен Дочев

Дата на публикуване октомври 03, 2014

В: Досиетата Бъ, Масони, Потеря


„Великият майстор"  на ВЛССПЗ Валери Митков.

Взривът, който опустоши завод „Миджур”  в Горни Лом и опечали десетки семейства, е на път да осветли една непублична фигура – тази на бизнесмена Валери Митков. До преди година и половина името на доцента от Минно-геоложкия университет в София е напълно непознато на широката публика. През април 2013 година обаче  доцент Митков е избран да замени Володя Лозанов заемайки най-висшата изборна длъжност „Велик майстор“ на „Великата Ложа на Старите Свободни и Приети Зидари на България“. Велика, но никъде непризната, както вече писа Биволъ.

От автобиографията на възпитаника на Московския институт по стомани и сплави доц. д-р Валери Митков и на УНСС, поствана на  електронната страница на МГУ „Св. Иван Рилски“ на адрес  http://www.mgu.bg/cv/CV_MGU_BG_VEMitkov.pdf,  става ясно, че доцент д-р Митков е ръководител на Висшата школа за подготовка за персонал за взривни работи. Колкото и иронично да звучи, той  е международно признат специалист по безопасното боравене с опасните материали, като в това си качество неведнъж е  изнасял лекции посветени на същата тематика на научни конференции в  България, Русия, Словакия и Унгария.

При избора на Митков за негови заместници „братята зидари“ избират известния варненски бизнесмен Красен Кралев. Сред „почетните“ членове на Братството е и Румен Ралчев, полковник от резерва на УБО и бивш началник на охраната на Тодор Живков през 80-те.

Сред братята на „Великия майстор“ доцент Митков присъстват и други добре познати публични лица. Сред тях са настоящият министър на труда и социалната политика Йордан Христосков  – един от двамата министри посетили мястото на трагедията, Марио Тагарински – бивш министър на държавната администрация в кабинета „Костов“, Иван Нейков – социален министър в същото правителство, десният политик Илко Семерджиев, покойният аферист Борислав Манджуков, застрелян пред Мол „България“ в София. Фигурират и бивши областни и вице-областни управители, бивши кметове и стотици други обществено значими фигури (виж списъка в края на публикацията).

Според документи, които вече Биволъ е публикувал, в едно от подразделенията на същата ложа, наименувано от братята под названието “L036 Слънцето на Тракия Хасково“, членуват и Делян Добрев, екс- енергиен министър в кабинета „Борисов“.  Добре известния финансист Емил Хърсев пък изпълнява длъжността „Велик секретар“.

Доколкото е известно доцент Митков е в членувал БСП, като се е причислявал към фракцията гравитираща около настоящия лидер на АБВ  Георги Първанов.

Освен политическите си и масонски контакти на високо ниво Валери Митков има и интересни бизнес-партньорства. Справка в Държавен вестник показва, че на 5 август 2003 г. Софийският окръжен съд го освобождава от длъжността член на съвета на директорите на „Мина Чукурово“ АД, собственост на енергийния олигарх Христо Ковачки. И до момента „Видекс“  АД има миноритарен дял в мината.

В „Лопушна Енержи АД“ доцентът от МГУ е член на съвета на директорите, а стопанисваната от дружеството електрическа централа в с. Георги Дамяново, Монтанско,  го свързва с известния пловдивски  предприемач Стефан Папалезов и с неговата съпруга Аглая Василева-Папалезова – бивш модел и водеща в телевизия ББТ.  Папалезов е бивш директор на завод „Ален Мак“, а понастоящем е акционер в „Макс Телеком ООД“, „Марина Яхтинг“, както и в инвестиционния фонд „Блек Сий Инвестмънт“.

Сред акционерите в „Лопушна Енержи“ е и „Хелиос Пауър“ АД с изпълнителен директор Иво Георгиев.  Името на  последния стана известно още около аферата с фалирането в периода 1996-1997 г. на „банката на Комсомола“ – Елитбанк, чийто съсобственик е заедно със Максим Димов.

Георгиев пък е бивш секретар на ДКМС, като през 1990 г. заедно с Росен Карадимов участва в заседанията на Кръглата маса. Сред съучредителите на банката е и лидерът на варненските социалисти Борислав Гуцанов. Последният бе задържана през 2010 г. и обвинен във финансови злоупотреби, но успя да осъди държавата в Страсбург и дори да стане депутат през 2013 г.

Друг акционер в „Хелиос“ е дружеството „ Грамекс“, представлявано от Петър Модев и Гаро Мамасян. През 90-те години Мамасян е директор във финансовата институция и сред разследваните при обявяването й в несъстоятелност заедно с изпълнителния директор  Иво Георгиев. Кръгът „Елитбанк“ във ВЕЦ-Георги Дамянов окончателно се затваря и с присъствието на другия акционер в „Хелиос“ – фирмата „Грийнтех Инжинеринг Солюшънс“, представлявана от Сашо Димитров и Румен Нанов. Последният пък е съдружник с Иво Георгиев и Максим Димов в МАКСКОМ ФБК ООД.

Справка в търговския регистър показва, че в „Нитроинжинеринг“ ООД съдружници  на Великия майстор Валери Митков са руските граждани Николай Смагин, Владимир Мозговой и Александр Чернишов. Проверка на електронната страница на Информационната система за управление и наблюдение на структурните инструменти на ЕС в България на адрес http://umispublic.government.bg/srchProjectInfo.aspx?id=12579 показва, че  през 2009 година същото дружество е финансирано с грант в размер 231 965 лева по проект с наименование „Разработване и изследване на нов екологичен експлозив за граждански цели“ към Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“.

Валери Митков е в управата и на Първа частна ловна дружина, където участва заедно с охранителния бос Николай Климентов от Батак, собственик на охранителната фирма „НПК“, и с „брата“ масон Володя Лозанов.

Интересно какво е отношението на мрежата от „братски“ връзки на „Великия майстор“ Валери Митков към резултата от разследването на взрива, още повече че вече стана ясно, че през годините са налице стотици предписания, проверки и актовете наложени на фабриката от страна на ДАНС, КОС на МВР, Главна дирекция „Инспектиране на труда“. Така или иначе, въпреки това една от най-големите трагедии за последните години не можа да бъде предотвратена.

Любопитно ще е да се проследи и какво ще бъде поведението и на главният прокурор Сотир Цацаров при назначената от самия него проверка на прокуратурата. Той, както е известно е също брат-масон, само че членува в друга ложа – „Слънце Ориент на Тракия“. В нея присъстват и Младен Михалев-Маджо, пловдивския олигарх и виден социалист Георги Гергов, съпругът на Меглена Кунева Андрей Пръмов, бившия съдебен министър и настоящ висш магистрат Антон Станков, омбудсмана Константин Пенчев. Сред масоните от тази ложа могат да бъдат изброени също доста висши магистрати, бивши заместник-министри, премиерски съветници от близкото минало, хора от академичните и артистични среди.

Списък с масоните от „Великата“ непризната ложа ВЛССПЗ, който Биволъ публикува през март 2013

Angel Dimitrov L001 Зора София

Atanas Rakov L001 Зора София

Biser Slavkov L001 Зора София

Bojidar Tsvetanov L001 Зора София O

Borislav Mandjukov L001 Зора София

Dragomir Nikolov L001 Зора София

Emil Popov L001 Зора София Tr

Grudi Grudev L001 Зора София Str

Isay Peshev L001 Зора София

Ivan Neykov L001 Зора София

Ivaylo Petrov L001 Зора София

Jivko Kolev L001 Зора София

Kiril Delev L001 Зора София

Lyuben Kanchev L001 Зора София

Lyubomir Minchev L001 Зора София

Marin Kalchev L001 Зора София S

Marin Kalchev L001 Зора София S

Milen Raykov L001 Зора София

Miroslav Markov L001 Зора София

Nikolay Georgiev L001 Зора София

Nikolay Klimentov L001 Зора София

Plamen Milkov L001 Зора София

Spasimir Spasov L001 Зора София

Tomo Borisov L001 Зора София

Tsvetan Dimitrov L001 Зора София

Valeri Mitkov L001 Зора София MS

Valeri Stoyanov L001 Зора София

Valeri Vachev L001 Зора София

Vasiliy Georgiev L001 Зора София

Vladimir Hristov L001 Зора София SMS

Vladimir Rusev L001 Зора София JW

Yordan Hristoskov L001 Зора София

Borislav Mihaylov L002 Светлина София SW

Boyko Bochev L002 Светлина София Tr

Georgi Angov L002 Светлина София Str

Georgi Dukov L002 Светлина София

Kamen Radev L002 Светлина София

Krasimir Kirilov L002 Светлина София S

Mihail Georgiev L002 Светлина София

Rumen Ganev L002 Светлина София MS

Tsolo Krastev L002 Светлина София

Vladimir Krajanov L002 Светлина София

Yavor Dokov L002 Светлина София

Daniel Valkanov L003 Сердика София MS

Daniel Valkanov L003 Сердика София MS

Georgi Mianoushev L003 Сердика София Tr

Georgi Milushev L003 Сердика София

Ivan Yurukov L003 Сердика София S

Ivo Ivanov L003 Сердика София

Kaloyan Lazarov L003 Сердика София O

Lyudmil Varbanov L003 Сердика София

Maksim Kolev L003 Сердика София SW

Nasko Atanasov L003 Сердика София JW

Petar Dikov L003 Сердика София

Plamen Ivanov L003 Сердика София MC

Stoil Panayotov L003 Сердика София PB

UKN L003 Сердика София

Aleksandar Andreev L004 Заря София

Aleksandar Andreev L004 Заря София

Angel Tiankov L004 Заря София

Bojidar Chukurlanov L004 Заря София

Boncho Bonev L004 Заря София S

Boyan Mishev L004 Заря София

Ivan Barnev L004 Заря София ZMS

Lachezar Nikiforov L004 Заря София S

Miroslav Vuchkov L004 Заря София

UKN L004 Заря София

Bojil Kolev L005 Черноморски приятели Варна S

Petar Ivanov L005 Черноморски приятели Варна

Petar Tuhchiev L005 Черноморски приятели Варна MS

Venelin Jechev L005 Черноморски приятели Варна

Zlati Kolarov L005 Черноморски приятели Варна Tr

Ivan Minev L007 Дунавска звезда Русе PM

Plamen Genchev L007 Дунавска звезда Русе Tr

Stanislav Stanev L007 Дунавска звезда Русе MC

Valentin Venkov L007 Дунавска звезда Русе S

Vladimir Slavov L007 Дунавска звезда Русе ZMS

Volodya Kenarev L007 Дунавска звезда Русе MS

Volodya Kenarev L007 Дунавска звезда Русе MS

Ivan Ivanov L008 Морска звезда Варна MS

Petar Ivanov L008 Морска звезда Варна S

Radoslav Rashev L008 Морска звезда Варна ZMS

Antoniy Mladenov L009 Звездата на София София O

Borislav Pavlov L009 Звездата на София София SW

Grigor Grigorov L009 Звездата на София София ZMS

Maksim Peshev L009 Звездата на София София MS

Nedyalko Nedyalkov L009 Звездата на София София S

Donko Marev L010 Тан Нак Ра Добрич

Grigor Aleksiev L010 Тан Нак Ра Добрич S

UKN L010 Тан Нак Ра Добрич

Valentin Zelenchenko L010 Тан Нак Ра Добрич MS

Aleksandar Chakmakov L011 Проф. Асен Златаров София

Georgi Slavov L011 Проф. Асен Златаров София O

Ilko Jelyazkov L011 Проф. Асен Златаров София Tr

Miroslav Atich L011 Проф. Асен Златаров София

Plamen Mateev L011 Проф. Асен Златаров София S

Rumen Krivitski L011 Проф. Асен Златаров София SW

Rumen Krivitski L011 Проф. Асен Златаров София SW

Simeon Sazdov L011 Проф. Асен Златаров София

Stoyan Georgiev L011 Проф. Асен Златаров София SW

Stoyan Kafedjiev L011 Проф. Асен Златаров София

Tsvetan Dilov L011 Проф. Асен Златаров София

Veselin Aleksandrov L011 Проф. Асен Златаров София

Vladimir Yankov L011 Проф. Асен Златаров София

Daniel Damyanov L013 Светлината на траките София

Georgi Georgiev L013 Светлината на траките София

Ivaylo Aleksandrov L013 Светлината на траките София

Krasen Kralev L013 Светлината на траките София MS

Krasimir Kerezov L013 Светлината на траките София S+Tr

Vesselin Denkov L013 Светлината на траките София

Georgi Zagorchev L014 Понтика Бургас

Lyubomir Atanasov L014 Понтика Бургас

Petko Yovchev L014 Понтика Бургас MS

Stefan Koradov L014 Понтика Бургас S

Stefan Koradov L014 Понтика Бургас S

Zlatko Bakalov L014 Понтика Бургас

Martin Sandulov L015 Перла Сливен MS

Petar Nachev L015 Перла Сливен S

Aleksey Kanchev L020 Боляри В. Търново

Banko Bankov L020 Боляри В. Търново

Daniel Iliev L020 Боляри В. Търново

Emil Bobev L020 Боляри В. Търново

Gancho Karabadjakov L020 Боляри В. Търново MC

Georgi Arnaudov L020 Боляри В. Търново E

Georgi Dragostinev L020 Боляри В. Търново

Hristo Voynov L020 Боляри В. Търново

Ivan Mominski L020 Боляри В. Търново

Ivan Nyagolov L020 Боляри В. Търново

Ivan Tsarov L020 Боляри В. Търново

Lyubomir Sherbetov L020 Боляри В. Търново

Lyudmil Getsov L020 Боляри В. Търново

Mariyan Kenarov L020 Боляри В. Търново O

Milen Manolov L020 Боляри В. Търново

Nikola Rusev L020 Боляри В. Търново

Nikolay Nikolov L020 Боляри В. Търново Tr

Petko Titev L020 Боляри В. Търново

Sasho Topalov L020 Боляри В. Търново

Simeon Tomov L020 Боляри В. Търново MS

Simeon Tomov L020 Боляри В. Търново MS

Stefan Doychev L020 Боляри В. Търново

Stefan Kostadinov L020 Боляри В. Търново Str

Svetlozar Veshkov L020 Боляри В. Търново O

Svetoslav Palchovski L020 Боляри В. Търново S

Todor Todorov L020 Боляри В. Търново

Todor Zelenkov L020 Боляри В. Търново

Tsvetan Tsvetanov L020 Боляри В. Търново

UKN L020 Боляри В. Търново

Ventsislav Spirdonov L020 Боляри В. Търново

Veselin Chamurkov L020 Боляри В. Търново

Yosif Sabev L020 Боляри В. Търново

Boncho Bonev L020 Боляри В. Търново/L025 Ятрус Габрово

Ivan Benev L021 Одесос Варна

Ivan Voynov L021 Одесос Варна PWM

Marin Yordanov L021 Одесос Варна MS

Ognyan Spasov L021 Одесос Варна MC

Plamen Pavlov L021 Одесос Варна Tr

Stafan Valkov L021 Одесос Варна ZMS

Svetoslav Stoyanov L021 Одесос Варна JW

Valentin Baev L021 Одесос Варна S

Vladimir Rachev L021 Одесос Варна SW

Dobrin Dobrev L022 Шумен Шумен SW

Ivaylo Savov L022 Шумен Шумен S

Svetlozar Tuzsuzov L022 Шумен Шумен MS

Belcho Belchev L023 Августа Траяна Ст. Загора

Rosen Mihaylov L023 Августа Траяна Ст. Загора

UKN L023 Августа Траяна Ст. Загора

Dimitar Nedkov L024 SMS

Ivan Geshev L024 S

Dragomir Kunev L025 Ятрус Габрово Tr

Iliya Nemigenchev L025 Ятрус Габрово JW

Nikolay Grigorov L025 Ятрус Габрово

Plamen Koev L025 Ятрус Габрово G

Svetoslav Spasov L025 Ятрус Габрово S

Ventsislav Marinov L025 Ятрус Габрово SW

Yovcho Georgiev L025 Ятрус Габрово MS

Lazar Lazarov L026 Хирам Търговище S

Vahan Angatyan L026 Хирам Търговище MS

Valentin Venkov L026 Хирам Търговище Tr

Dicho Kapushev L027 Екзарх Стефан I. Смолян MC

Dimitar Daskalov L027 Екзарх Стефан I. Смолян

Georgi Karaustov L027 Екзарх Стефан I. Смолян JW

Kuzman Gelov L027 Екзарх Стефан I. Смолян ZMS

Rosen Fidanov L027 Екзарх Стефан I. Смолян SW

Tanyo Staykovski L027 Екзарх Стефан I. Смолян MS

Vladimir Zaechki L027 Екзарх Стефан I. Смолян

Ivo Andonov L028 Дръстър Силистра

Kosta Kolev L028 Дръстър Силистра S

Marin Peychev L028 Дръстър Силистра MS

Plamen Karaivanov L028 Дръстър Силистра

UKN L028 Дръстър Силистра

UKN L028 Дръстър Силистра

Yordan Kulev L028 Дръстър Силистра

Aydan Veliev L029 Лудогорие Разград JW

Krasimir Dimitrov L029 Лудогорие Разград

Nikolay Kolev L029 Лудогорие Разград O

Plamen Konsulov L029 Лудогорие Разград MS

Plamen Konsulov L029 Лудогорие Разград MS

Stefan Tomov L029 Лудогорие Разград SW

Tsonyo Tsonev L029 Лудогорие Разград S

Yordan Yordanov L029 Лудогорие Разград ZMS

Daniel Kralev L030 Светлината на Нове Свищов O

Ivan Ivanov L030 Светлината на Нове Свищов MC

Lyuben Florev L030 Светлината на Нове Свищов S

Ognian Kostadinov L030 Светлината на Нове Свищов PM

Valeri Atanasov L030 Светлината на Нове Свищов JW

Asen Dyulgerov L031 Кракра Пернишки Перник MC

Boyan Ganev L031 Кракра Пернишки Перник MS

Dichko Prokopiev L031 Кракра Пернишки Перник O

Georgi Chernev L031 Кракра Пернишки Перник

Ivaylo Marinov L031 Кракра Пернишки Перник

JW Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

MC Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

Miladin Minchev L031 Кракра Пернишки Перник SMS

MS Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

Nikolay Kyosovski L031 Кракра Пернишки Перник SW

O Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

Org Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

S Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

Stanislav Dinev L031 Кракра Пернишки Перник

Stefan Dimitrov L031 Кракра Пернишки Перник S

Stefan Tserovski L031 Кракра Пернишки Перник SJW

Str Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

SW Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

Tr Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

U Krakra Pernishki L031 Кракра Пернишки Перник

Bogdan Petrunov L032 Братство O

Bogomil Aleksandrov L032 Братство S

Bogomil Aleksandrov L032 Братство S

Georgi Nedelchev L032 Братство MC

Oleg Kostadinov L032 Братство JW

Stoyan Stankov L032 Братство MS

Yosif Melamed L032 Братство Tr

Agop Krikoryan L033 Верните приятели Варна MS

Emil Iliev L033 Верните приятели Варна

Ivo Kumanov L033 Верните приятели Варна

Milen Minkov L033 Верните приятели Варна MC

Nikolay Dogramadzhiev L033 Верните приятели Варна

Petar Taskov L033 Верните приятели Варна

Tihomir Yanchev L033 Верните приятели Варна S

Galin Popov L034 Стратеш Ловеч

Georgi Tsvetanov L034 Стратеш Ловеч O

Grisha Genov L034 Стратеш Ловеч Tr/MC

Nikolay Kalbov L034 Стратеш Ловеч SW

Penko Penkov L034 Стратеш Ловеч S

Aleksandar Lazarov L035 Софийски приятели София S

Angel Stavrev L035 Софийски приятели София MC

Daniel Sokolov L035 Софийски приятели София

Dragomir Mitsov L035 Софийски приятели София

Emil Ivanov L035 Софийски приятели София MS

Ilya Hristov L035 Софийски приятели София

Krasimir Martinov L035 Софийски приятели София

Lachezar Bakardjiev L035 Софийски приятели София ZMS

Nikolay Bogomilov L035 Софийски приятели София SW

Nikolay Lazarov L035 Софийски приятели София Tr

Nikolay Nikolov L035 Софийски приятели София

Petko Markov L035 Софийски приятели София SD

Rosen Savov L035 Софийски приятели София O

Stoyan Bodlyov L035 Софийски приятели София

Teodor Osikovski L035 Софийски приятели София JD

Todor Krastev L035 Софийски приятели София JStr

Vasil Sabinski L035 Софийски приятели София SStr

Yordan Skorchev L035 Софийски приятели София JW

Iliya Koev L035 Софийски приятели София/L056 Хоталич Севлиево MS

Delian Dobrev L036 Слънцето на Тракия Хасково

Delian Dobrev L036 Слънцето на Тракия Хасково

Ilcho Ilchev L036 Слънцето на Тракия Хасково Tr

Ognyan Angelov L036 Слънцето на Тракия Хасково

Radoslav Valchev L036 Слънцето на Тракия Хасково S

Georgi Delikostadinov L037 MC

Malin Komsiyski L037 S

Martin Makariev L037 MS

Martin Makariev L037 MS

Petko Gaytandzhiev L037 SMC

Petko Gaytandzhiev L037 SMC

Angel Stoev L038 Седемте хълма Пловдив O

Daniel Hristov L038 Седемте хълма Пловдив MS

Grigor Mihov L038 Седемте хълма Пловдив PM

Ivan Kukov L038 Седемте хълма Пловдив SW

Kamen Paunov L038 Седемте хълма Пловдив Tr

Nikola Kolev L038 Седемте хълма Пловдив Str

Nikolay Panchev L038 Седемте хълма Пловдив S

Petko Nedev L038 Седемте хълма Пловдив JW

Zdravko Ivanov Popov L038 Седемте хълма Пловдив Tr

Chavdar Damyanov L039 Тримонциум Пловдив S

Dimitar Rusev L039 Тримонциум Пловдив MS

Evgeni Moshekov L039 Тримонциум Пловдив/L063 MS

Alberto Candusso L040 D

Alberto Vacca L040 MC

Antonello Rubino L040 O(m)

Dimitar Jelyazkov L040 ATr

Djihad Hamoto L040 O

Gianfranco Vacca L040 ZMS

Konstantin Stoychev L040 SW

Marcello Quatrida L040 AS

Martin Banov L040 Str

Raimondo Flaccomio L040 JW

Valeri Kirilov L040 Tr

Veselin Boyadjiev L040 MS

Veselin Halachev L040 S

Veselin Halachev L040 S

Atanas Mishev L041 Сговор София MS

Biser Lozev L041 Сговор София S

Mario Tagarinski L041 Сговор София PDGM

Ruen Panchev L041 Сговор София ZMS

Ivan Miroslavov L042

Aleksandar Vasilev L043 Ехнатон София

Anton Tyagunenko L043 Ехнатон София S

Boris Mihaylov L043 Ехнатон София MS

Ivo Petrushev L043 Ехнатон София

Mihail Ernesto Mihaylov L043 Ехнатон София

Nikolay Momchilov L043 Ехнатон София SW

Plamen Lazarov L043 Ехнатон София PM

Vlado Kostov L043 Ехнатон София Tr

Dancho Dzhikov L044 Акация София O

Dimitar Sepetliev L044 Акация София ZMSiS

Georgi Anastasov L044 Акация София Tr

Mihail Georgiev L044 Акация София

Plamen Kozarski L044 Акация София MS

Atanas Zaykov L045 Бургос Бургас MS

Delyan Nikolov L045 Бургос Бургас Str

Ivan Tsanev L045 Бургос Бургас O

Ivan Zaykov L045 Бургос Бургас JW

Kliment Atanasov L045 Бургос Бургас

Semir Abumelih L045 Бургос Бургас ZMS

Yanko Bachvarov L045 Бургос Бургас MC

Yanko Yankov L045 Бургос Бургас S

Filcho Filev L046 Проватон Провадия S

Ilko Iliev L046 Проватон Провадия MS

Angel Kolev L047 Атанас Буров Г. Оряховица SW

Emil Pavlov L047 Атанас Буров Г. Оряховица O

Ivan Valchev L047 Атанас Буров Г. Оряховица MS

Ivaylo Dosev L047 Атанас Буров Г. Оряховица JW

Mitko Minev L047 Атанас Буров Г. Оряховица MC

Nikolay Ilchev L047 Атанас Буров Г. Оряховица S

Radoslav Slavov L047 Атанас Буров Г. Оряховица

Rosen Ivanov L047 Атанас Буров Г. Оряховица Tr

Menko Menkov L048 Захари Стоянов София S

Tsvetan Navchev L048 Захари Стоянов София

Valeri Stefanov L048 Захари Стоянов София SW

Vasil Panchev L048 Захари Стоянов София MC

Lyudmil Veselinov L049 Попово MS

Tihomir Trifonov L049 Попово ZMS

Tihomir Trifonov L049 Попово ZMS

Dimitar Feodotov L050 Круни Балчик S

Dimitar Gavrilov L050 Круни Балчик PS

Dimitrin Radev L050 Круни Балчик MS

Dimitrin Radev L050 Круни Балчик MS

Jelcho Petrov L050 Круни Балчик JW

NIkolay Rachev L050 Круни Балчик SW

Romeo Dokov L050 Круни Балчик

Todor Todorov L050 Круни Балчик MC

Borislav Penchev L050 Круни БалчикA

Emanuil Rafailov L051 Лафайет София S

Emanuil Rafailov L051 Лафайет София S

Grigor Ivanov L051 Лафайет София JW

Petyo Todorov L051 Лафайет София MC

Teodor Liho L051 Лафайет София Tr

Valeri Petrov L051 Лафайет София MS

Valeri Yanakiev L051 Лафайет София O

Nikolay Nikolaev L052 Морски сговор Варна MS

Valentin Dimov L052 Морски сговор Варна Tr

Boyan Mednikarov L053 Боян Абаджиев Варна MS

Nikolay Ivanov L053 Боян Абаджиев Варна S

Bojidar Dobrudjaliev L054 Орфей Кърджали SS

Daniel Delchev L054 Орфей Кърджали Tr

Gavrail Gavrailov L054 Орфей Кърджали S

Gencho Trifonov L054 Орфей Кърджали MC

Georgi Elenkov L054 Орфей Кърджали SW

Ivan Marinov L054 Орфей Кърджали MS

Mihail Indjov L054 Орфей Кърджали O

Mihail Mihalev L054 Орфей Кърджали JW

Stanislav Lukov L054 Орфей Кърджали ZMS

Yordan Vulchev L054 Орфей Кърджали SMS

Rafi Horsikyan L054 Орфей Кърджали/L058 Арарат Варна Str/JW

Dimitar Padarev L055 Перун София S

Dimitar Urdev L055 Перун София MS

Dimitar Urdev L055 Перун София MS

Dimitar Zografov L055 Перун София SW

Emil Pavlov L055 Перун София ZMS

Ivaylo Chobanov L055 Перун София JW

Krasimir Nikolov L055 Перун София

Krum Timev L055 Перун София Tr

Petar Kalenderski L055 Перун София MC

Ruen Kirev L055 Перун София

Ivan Uzunov L056 Хоталич Севлиево E

Krasimir Krastev L056 Хоталич Севлиево Tr

Krasimir Krastev L056 Хоталич Севлиево Tr

Krasimir Obretenov L056 Хоталич Севлиево SW

Milcho Krastev L056 Хоталич Севлиево MC

Nedko Georgiev L056 Хоталич Севлиево S

Stoyan Sabev L056 Хоталич Севлиево Str

Kalin Georgiev L057 Проф. Андрей Николов Враца S

Ervant Kayazade L058 Арарат Варна Tr

Hristiyan Mitev L058 Арарат Варна

Kevork Krikoryan L058 Арарат Варна MS

Krikor Topakbashiyan L058 Арарат Варна

Mardik Mardikyan L058 Арарат Варна SW

Petar Kadiev L059 MS

Remzi Tahir L059 S

Aleksandar Ganchev L060 S

Lambrin Sotirov L060 MS

Aleksandar Nikolov L061 S

Svilen Spasov L061 MS

Svilen Spasov L061 MS

Vasil Manolov L061 MC

Bojidar Savov L062 MS

Ilia Kirchev L062 S

Encho Enev L063 MC

Ivan Fratev L063 ZMS

Ivan Vidov L063 S

Toshko Raychev L063 Tr

Dimitar Kanev

Diyan Ivanov

Hristo Dinev

Hristo Madjunov

Hristo Shterev

Iliyan Naskov

Ivan Dochev

Ivaylo Ivanov

Ivo Hristov

Kuni Kunev

Rumen Dimitrov

Rumen Dimitrov

Stefan Petrov

Stoyan Tcheshmedzhiev

Toncho Mihailov

Valentin Yosifov

Vasil Stoev

Venceslav Minchev

 

https://bivol.bg/