След толкова години вече всички знаят как става номера.

Ani Georgieva 

След толкова години вече всички знаят как става номера. Как престъпни елементи и безработни, финансирани от олигархията могат да свалят правителства. Въпросът е: Дали ще намерят външна подкрепа?

В този случай я намериха, защото интересите на олигарсите/ кредитните милионери и кредиторките съвпаднаха. Преди бандитската приватизация трябваше да се ограбят спестяванията на всички българи, включая на малкия бизнес, който беше тръгнал напред и можеше да участва. За да могат чуждите спекуланти и нашенски тарикати със завлечените пари от банките да изкупят всичко на безценица и да го направят на скрап. Представете си само колко са забогатели организаторите на метежа и грабежа от курса на долара, който от 200 лв стигна 3 хиляди!

И колко загубиха балъците, които искаха промяната?!

Три месеца работещите не получаваха почти нищо, а пенсиите от този период още не са възстановени по стойност. На тази годишнина трябва да си кажем, че нямаше осъдени банкери и кредитни милионери. Както и за приватизацията.Че всичките участници в грабежа политици, банкери, икономисти, синдикалисти и кредитни милионери си живеят царски. И се имат за успешни, за разлика от балъците, които едва оцеляват като работят или се опитват да правят бизнес.

Но е вярно и това, че никой от тях не е действително успешен и със заграбеното не направиха почти нищо. Продължават да висят на държавата, на вратовете ни и да чакат да им се дава. Да въртят спекулации и да се прецакват помежду си, а нас да въвличат в далаверите и войните си. Докато плащаме отново и отново за далаверите им.

Това няма нищо общо с антикомунизма. Просто грабителите се опитват да ни промиват мозъците колко добре сме сега. За да не искаме промяна и да не им търсим отговорност.