Русокоси и синеоки

Ni Va сподели публикация на Monika Demirova.

Толкова е абсурдно, че чак е невероятно. За съжаление е истина.

Ako не знаете или ако смятате, че докато се разхождате по немските улици на големите градове очите ви лъжат, виждайки арабски и черни примати навсякъде! Не, опасност от ислямизация нямало, но имало опасност от десни! Въпреки че вече 40 % от децата под 5 години са от мигрантски произход!

И тази опасност се олицетворява не от кой друг, а от това малко дете на този предупредителен плакат - бяло и русо момиченце! Под подозрение за неонацизъм са семействата на такива деца, а за разпознаване служат следните белези - незабележими, руси и мили, а като външни белези - с внимателно сплетени плитки и дълги поли!

Това е модерният либерален фашизъм! И докато след онзи фашизъм Европа се съвзе и дори процъфтя, след този вече няма да я има - ще има Еврабия.

 

Бел. Омда: Написаното е по повод известието, че в редица аптеки в Германия има разлепени плакати, които твърдят, че всяко русо, спретнато и възпетона дете е бъдещ нацист. Публиканвано във: http://www.krone.at/medien/eltern-von-blonden-kindern-unter-neonazi-verdacht-eklat-in-deutschland-story-530999