Режимът на Ердоган е блокирал Facebook, Twitter и YouTube.

Mihail Ivanov

Режимът на Ердоган е блокирал Facebook, Twitter и YouTube. На война като на война!

Коментари

Kiril Velev Вече задмина Русия и напредва към КНДР.

Erdinç Halim İmamoğlu e kak si pi6em togava :)))

Mihail Ivanov А вие вътре в Турция можете ли да си пишете помежду си във Фейсбук? Тук при нас медиите съобщиха, че са блокирани. Събощава се за нови атентати в Диарбекир след арестуването на кюрдските депутатаи. Преди това мисля, че беше арестуван и кмета на Диарбекир - така съобщиха по радиото?

Erdinç Halim İmamoğlu estestvenno 4e si pi6em , no nali i za tova trqbva da bıde nameren vinoven "rejima" na Erdoğan :)

Erdinç Halim İmamoğlu Ердоган пък подтоянно си пише по Туитър :))))

Aslan Türk Фейсбук блокиран, но г-н Ердинч Халим Имамоглу пише от Турция. Не противни, а направо отвратителни медии. Те палят, те гасят войните. И сега създават умишлено предубедена реалност относно Турция, че е било много лошо, и в това време си крият собствените диктаторски грехове зад гърбът на г-н Ердоган. Все Ердоган им е в устата. Нетаняху, ал Сиси, Есад не са им в устата, за тях упорито мълчание, но само Ердоган им е в устата, за да си мият калните души с него.

Ömer Mert Erdinç, ако в България имаше подобен опит за държавен преврат, как ли щяха да разсъждават турските граждани? Дали щяха да се радват или съчувстват?

Mihail Ivanov В България всички съчувстваха срещу опита за държавен преврат. Кой се е радвал? Кюрдската партия също ли участваха в опита за преврат? Джумхуриет също ли е участва? Съобщиха вчера по радиото, че са уволнени или временно остранени от работа 110 хиляди. Те всички ли са участвали в опита за преврат?

Erdinç Halim İmamoğlu Taka nare4enata Kürdska Partiq sı6to u4astvaha ı podpomagaha prevrata daje neynı voenni podrazdeleniq 4akaha na yujnata granitsa za da vlqzat v Turkey pri uspeh na prevrata i da zavladeqt otdelni teritorii

такива nare4enata kürdska partiq sı6to u4astvaha, popomagaha subversion дава neynı voenni podrazdeleniq 4 akaha върху yujnata granitsa за vlqzat в турция за успеха на преврата, че zavladeqt otdelni territori

Erdinç Halim İmamoğlu İzbroenite ot vas vsi4ki do edin sa u4astnitsi ili sıu4astnitsi Bat Mihail.

Ömer Mert Г-н Иванов, в България мисля, че болшинството граждани щяха да се зарадват на евентуален успешен опит за държавен, военен преврат в съседна Турция, без да си дават сметка, че това би повлияло много негативно на обстановката в региона и дори в Европа. Това е типично балканско мислене, че на мен може да ми е лошо, но на съседа искам да е още по-лошо!

Sevcan Kence Даже съжаленията бяха изразени публично...

Maya Tzenova Избирателно сте чели, ако смятате, че мнозинството биха се зарадвали. Вярно, че ние сами си избираме кръговете, с които разговаряме дори тук, виртуално, но около мен не си спомням и един, който да не изрази загриженост още при първите новини. И, напротив, смятам, че - хайде да не обобщавам - но повечето хора около мен си отдъхнаха от това, че Турция успя да избегне гражданска война! Лично според мен това се дължи в голяма степен на факта, че в Турция има гражданско общество (в известен смисъл и за мое неудоволствие - за разлика от България).Бедата според мен е, че това, което се разви след приключването с неуспешния опит за преврат, излезе извън самото потушаване на самия преврат и вече се обръща в инструмент именно срещу гражданското общество в Турция.

Ömer Mert Искрено ще се радвам, ако е така, но за съжаление, като гледам поведението и становищата на повечето наши политически лидери и партии, а и от поведението и писанията на много мои приятели-българи - демократи си правя извода, че не сте права! Дори е имало изявление в началото на опита (от изявление на Михаил Константинов по телевизията), когато някои американски лидери са се надявали, че военния преврат ще успее, високопоставен американски държавник е заявил, че са готови да работят с новото държавно управление, което и да е то.

Maya Tzenova Вижте, говоря Ви за хора, не за политици... съжалявам, ако някому това прозвучи грубо...

Sevcan Kence Maya Tzenova и тъй като нас също ни тревожи този факт, си мислим, че постоянните критики към Турция само влошават положението, защото Турция и правителството й не винаги са едно и също нещо. Точно в този случай, както и в няколко други, действията на съда са напълно оправдани. Това, че ПКК и задържаните депутати са на една у съща страна личи и от незабавния атентат, организиран от терористите. Пак има загинали и ранени...