Реален анализ за живота в България от Пламен Стойков

Хората в България живеят под прага на бедността. Озлобени и освирепели от немотията и несправедливостта малко по малко си отиват. Някои от тях се спасяват зад граница ,други се принуждават да продават наркотици едни от тях се разболяват и се чудят как да се лекуват живеещи на ръба на оцеляването!

И ето какво се случва над 95 процента от хората се принуждават да взимат заеми.Затъвайки в дългове се чудят как да свържат двата края.И въпреки ,че повечето от тях работят взимат чисто 400 лева като част от тях са във вид на купони!Как се изхранва семейство с тези пари?

Та това си е чиста подигравка с народа.

За мен лично хората ,които имат семейства в днешно време са герои !Минимума,който е нужен на един член от семейството е 600 лева на месец при сегашните инфлация и цени!Но сегашните управляващи не знаят какво означават думите срам и морал.

До кога ще търпите това унижение хора събудете се?!

Всички ли си продадохте душата на дявола ?

Не може и богати и бедни да плащаме едни и същи данъци!

Господа управляващи, заклехте се да служите на народа,а служите само на себе си.Хвалите се ,че сте спрели контрабандата,а всеки втори човек,който виждам пуши контрабандни цигари,на всеки ъгъл се продават свободно наркотици,в съда се оправдават убийци!

Народа почна масово да проси.

Българи с више образование ровят в кофите за боклук наравно с циганите ,освен това не видях някоя телевизия да го отразява това,което непрекъснато трябва да се излъчва и да се коментира!

И въпреки всичко това всички си мълчат!

Повечето си казват какво мога да направя сам!

Но започването на промяната зависи от всеки един от нас!!!