Разговор за свободата на медиите

Евгени Петров

След сношното оливане на тема "Цецка Цачева" - да ви кажа няколко неща. 

1/ Като десен човек по мислене, поведение и ценности смятам в лично качество да подкрепям десните кандидати за президент. Не си правете труда да опровергавате коя партия е дясна и коя не - социологическите агенции са категорични за профила на избирателите и симпатизантите на ГЕРБ и РБ. 

2/ Понеже вчера изпълзяха всякакви позаспали тролове с вечните въпроси кой ми плаща, а други ме обвиниха, че съм глупак, ако не вземам пари и го правя за идеята :) обявявам, че този път разпращам предизборни оферти до повечето участници в изборите, ако някой реши да се възползва от Вевести.бг - да заповяда. Очевидно угодия няма, а и по-мокър явно не мога да стана. 

3/ При всички случаи ще гласувам!

4/ С или без договори, Вевести.бг ще отразява предимствено изявите на десните и дясноцентристките кандидат-президентски двойки, по решение на издателя, т.е. - аз! Тази практика съществува от доста време в английската преса и се приема като честен подход на все повече места. 

5/ Независим президент няма, както няма и независима медия, престанете с глупостите.


Георги Милев Категорично не съм съгласен, че ГЕРБ и Цецка Цачева в частност са в дясното на политиката. Не съм съгласен, че снощи е имало оливане по неин адрес. Повтарям оливането е от страна на Борисов и Цветанов. И то продължава.
Инак в твоя сайт имаш право (морално най-вече) да пишеш каквото прецениш.

Svet Mateva-Evans Толкова ясно го е написал Евгени и статуса му дава отговори на всички тролове и други обвинили го в субективизъм. И засяга само Евгени Петров и сайта му, защо само РБ и почитатели винаги имат проблеми с разбирането на смисъла на написаното в този случай, а и от който и да било?

Veselina Miteva Супер десни са ! Вие сте по- лоши и от комунистите ! Ще се ви видя когато ББ си хвърли оставка та какво ще правите отворковци!

Petar Aleksiev Това, което правим винаги! Ще гласуваме за ГЕРБ. Въпросът е какво ще правите вие драгалевските опорковци...