Разговор за Румъния - 4-8 септември 2016

Инициатива "Правосъдие за всеки" добави нова снимка към албума:

Румънската борба с корупцията.

Спонсорирано ·

Как ще ги стигнем румънците?

На 01.09.2016 г. министърът на вътрешните работи на Румъния Петре Тоба подаде оставка. Президентът Клаус Йоханис даде съгласие Националната антикорупционна дирекция (DNA) да започне разследване срещу него по твърдения за закрила на заподозрени в случай за предполагаема злоупотреба с власт и публични средства (около 100 000 евро).
http://www.dnevnik.bg/…/2821119_rumunskiiat_vutreshen_min…/…
Снимка на Инициатива "Правосъдие за всеки".

98 коментара383 споделяния

2,4K Вие, Emil Robert Cohen, Георги Стоянов и 2,4K други

Хронологично

Sisi Petrova Румънците са по-добре и от гърците и тях минаха с модела си. Минималната заплата в Гърция била 650, а почасово например в ченч бюро в Румъния да работиш за 4-5 часа е точно толкова 600, минималната иначе в Румъния е към 1000, а пенсия 800, вижте резутатът от модела им!. Ние наистина трябва да подбираме, най-съвестните, най-сериозните и умните, а не по-малкото зло по фактите. Какво ако е към Нато или царски, като не сме в развитие и искаме да мигрираме заради корупцията! И по този повод все се чудя как този несериозен, глуповат човек Борисов с партията му са спечелили на времето такова доверие на народа? Той с две думи се вижда, че не става, а и най-малкото, че е СИК, групировка, че е същото като БСП не сте ли сте замисляли. Трябва вече най-сериозните, съвестни и умни да задържаме, това е истината.


Daniel Kolev Какво е това: за 4-5 часа 600, минималната 1000, а пенсия 800?
Леи ли? 
Щото няма логика да говорите за евро, първо защото са извън еврозоната и второ защото 1000 евро минимална заплата има само в Люксембург, евентуално. 
Сега, ако някой румънец ви е изгъбаркал, то е друг въпрос. 
Истината е че не са спрели да бъдат имигранти номер едно в ЕС. А това е показателно.
Безусловно имат напредък и са ни изпреварили с много, спор няма, но са изпреварили само нас. 
Мои колеги са коментирали, че наистина имали някакъв политик осъден и с ефективна присъда, за това, че откраднал 5 млн. евро. Разбира се не са го хвърлили в обикновен затвор, а са го оставили в режим на домашен арест. Парите ги нямало и затова никой не ги търсел. Бил осъден на 10 години, вероятно ще бъде освободен след 6-7 години за "добро поведение". 
С 5 МИЛИОНА ЕВРО В ДЖОБА! 
Бих определил подобен напредък като медиен.
Но са на прав път! Факт!

Sisi Petrova Леи, да. Знам, че работят и те в чужбина, но имали и поминак в държавата си. С румънци никога не съм общувала иначе, но ако запитам румънец чак грешно инфо от тях/изгабаркване, те са качествени виждаме съзнанието им, не са глуповати. Не че българинът е глупав човек, най-вече управляващите, политиците ни си мислят, че сме такива обаче това е факт също, явно че трябва да им се казва от кой им зависи мястото директно, за да не са нагли. Не мисля че нещо грешно ще е ми кажат те, фактите са талкова красноречиви нали:) За публикацията относна тази, да най-вероятно със сигурност ще го затворят в затвора, ще постъпят така както правят вече от няколко години насам. Но много политически лица и корумпирани съдии затвориха, много факт. Като цяло абсолютно всеки нарушил закона си получава нужната присъда, така че и с този случай сигурно ще направят това , което трябва.

Alex Mollov Като посочвате цифри пишете валутата!!! 1000 Леи са 450лева. Постът Ви звучи несериозно!!

Jordan Gueorgiev NEVER IN REAL LIFE!!!

Toni Kondova Никога няма да стигнем румънците тук знаят само да мачкат хората, да съсипват живота им, е не на всички, но за съжаление всичко става с и под закрилата на самозабравили се властимащи. Някога се надявах поне малко този ад да спре, но сега ми остана само да се моля на Господ да ги накаже ...Няма как да вървиш назад и встрани и да стигнеш когото и да било...

Daniel Kolev Изглежда е така Тони, но съгласи се и че народът знае как да търпи да "го мачкат".
Имам предвид, че процесът е двустранен. Съгласна ли си?

Toni Kondova Съжалявам не съм съгласна с теб, аз се боря, но за съжаление не мога да се справя Вярно е, че не сме единни и не ни интересува чуждата болка и затова те са по-силни от нас Разделяй и владей тово го могат и се справят чудесно.

Sisi Petrova Toni Kondova И до съзнание, така е. Не мога да си представя да съм партиен член и да кажа на колежка: Ти не си ли за Герб!, като свидетел присъстван на наглия въпрос и то по време на мизерията с тока и всичко цялата корумпираност, когато бяха излезли, но не и в достатъчност явно. Трябва повече да протестираме, преди три години. Тя, само и само, за да й партията на власт, че да е облагодетелствена без да се съобразява с мнението и желанието на маса хора. Сега се сетих просто за този случай като прочетох коментара Ви. Румънският модел е задължителен и да разберат, че без нас са никой, понеже без народ няма как да има и учреждение с персонал, логично, а и като гласуваме, не за най-малкото зло, няма такова 27 години го разбрахме, а за свестни: съвестни и умни.

Christo Ivanov Добре,че няма да имаме такъв президент?

Тодор Игнатов Кога ще ги стигнем зависи от нас, а не от престъпниците, които ни управляват.

Neli Tonkova Tonkova Така е зависи си от нас!Браво на Румънците!!!Не спят!

Орлин Болчов Респект!

Ivan Stefanov навьрзани са като черва

Sisi Petrova И ни трябват хора да стане развързването, ето това направиха румънците. Иначе за какво са ни Иван, те без нас са никой, че да ги търпим.

Luben Krokev Tук режимът беше много диктаторски и дълги години хората тогава не смееха дори да си помислят за смяна на системата,което вкостени желанието за промяна въпреки полските успешни опити и примери в други държави за някаква промяна. Точно този страх у народа накара другарите да си стъкмят превратче и да си направят системка за тяхното забогатяване и демокрацийка по техен модел. За това осъдени няма да има и хубави заплати за масите също. Радвайте се че няма война,както тогава се изрази баба ми!

Boris Borisov Parvanov Пресконференция на тема „Участва ли Иван Портних в имотна измама, започната от предшественика му Кирил Йорданов?“ даде днес във Варна Жанета Докторова.

През 1975 г. родителите на Докторова купуват от общината 3-етажна къща на ул. “Сан Стефано” 7, в Гръцката махала. След това събарят къщата и през 1987г. построяват нова, пететажна. Сградата има акт 16, но не е вписана в кадастралния план на града. През 1989 г. на партерния етаж незаконно се нанася Българският Спортен Тотализатор с фалшив нотариален акт и започват проблемите на семейството, което иска да възстанови правото си на собственост. 

През 2001 г. Варненският окръжен съд се произнася в полза на семейството, решението му е потвърдено и от Върховния административен съд, но Кирил Йорданов не изпълнява съдебното решение.

През 2010г. Варненският окръжен съд излиза с ново решение, отново потвърдено и от Върховния административен съд, но резултатът е същият – варненската община не реагира и не изпълнява решенията на съда.

Докторова заяви, че със случая са били запознати водещи политици – Ахмед Доган, Касим Дал, Емел Етем, Иван Костов, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Яне Янев…, включително и сегашния министър-председател Пламен Орешарски , когато е зам.-финансов министър, Ирен Кръстева в ролята и на шеф на БСТ и всички министри и зам. министри на регионалното развитие и спорта през годините. Но винаги всичко се е потулвало и прикривало, без да се стигне до решаване на простия казус – варненската община да нанесе в кадастъра липсващата сграда, въпреки и против решенията на съда.

През годините върху семейството е оказван натиск и насилие от различни институции – полиция, районен съд, съдия-изпълнители, разказа Жанета Докторова. 

След като Портних стана кмет, г-жа Докторова се среща с Пламена Маринова, и й обяснява ситуацията. След тази среща Маринова отказва всякакви контакти и не предприема действия по решенията на съда.

Тя сподели, че все пак се надява да зададе въпросите си директно в очите на сегашния кмет Иван Портних, а също и да го попита и той ли е замесен във въпросната корупционна схема, както своя предшественик Кирил Йорданов и кой стои зад тях и зад всичко това.

Jordan Barutchiiski ние никой и никога не можем и няма да стигнем, ние само стигаме дъното но малко остана стигаме го, това е за стигането....

Sisi Petrova Точно за месец и нещо ако масово се обединим за каузата на протест щом не им стига съвестта може да се променят нещата, обаче докато масово си казваме няма как да стане, само назад ще е.

Мариан Кирев Браво на Румънците. Колкото по голям е процента на откраднатото толкова по голяма присъда.

Мария Ковачева Господари на ефира там опитайте.

Iliya Ingilizov Румъния

Lilyana Kostadinova ....когато предателството на Отечество и власт,се наказва с доживотен затвор,без право на обжалване!

Анжело Янев ами няма да ги стигнем.....тиквата твърди, ама и той знае че лъже поголовно, че сме ги задминали, понеже ние нямаме корумпирани политици. Да се смее ли човек, да плаче ли? Като че ли ние сме по големи "тикви" и от него....

Georgi Dianov Gaidarov Това за България звучи като виц!

Ivan Nedyalkov СЪС ТОВА ЕЖЕДНЕВНО ЗАТЪВАНЕ ,САМО МОЖЕМ ДА СИ ФАНТАЗИРАМЕ !

Hasan Hasanov големия син на великата родопска мечка каза ,че тук такова животно нема

Милен Симеонов Nie niamame darjava.ne sadim kradcite i ubiitsite a gi tolerirame.

Анушка Илиева Това е правилна политика на правителство.

Ангел Ангелов Не и за простолюдието...! В нас правилото е - "за кокошка няма прошка...."......

Rumen Georgiev Много ми е интересно че още има хора които си мислят че в България няма режим и че ДС си е отишло-да щеше да няма ако се беше случило това което гледахме по телевизията от Румъния със Чаушеско

Petar Stenin Едно време ни приеха заедно в европата Всеки викаше Такива били онакива Изостанали и т н Май не ставаме за сравнение с никой За 100хил злоупотреба Та това заплатите по ведомост на нашите министри хрантутници Не се ли разиграе подобна тояга и у нас скоро ще почнем като на олимпиадата- Правителство от бежанци☺

Iordan Iordanov Много по напред са от нас,отидете и вижте

Жоро Чечков Това за сега знайно защо не се случва, но ще дойде време сметката да се плати, На този свят никой не остава ненаказан а плащачи са всички до девето коляно!!

Стефанъ Стефановъ Това са пълни глупости!

Инициатива "Правосъдие за всеки" Кое според вас е "пълни глупости", г-н Стефанъ Стефановъ?

Lusien Dimitrov Кое....

Slava-Bernd Saranikolai Koе е пълни глупости???

Lusien Dimitrov Скоро ще ни трябва телескоп за да виждаме ,къде е Ромъния ....И за това сме си виновни самите ние!!!!

Venci Canev при това условие ще бъдем държава без никакво управление или някакви службички то няма човек който да не краде от тях- голям кеф

Galina Mincheva Браво!

Rumen Avramov Е няма как да ги стигнем. Който се надява е голям наивник.

Тянка Дичева Никога няма да ги стигнем!Жалко!

росен русев Докато ДСари и сини комунета дирижират правораздавателната система няма да има оправия в бг...

Жоро Чечков Отдавна няма "комунета", всичко е пид диктата на САЩ и Турция !

Boris Borisov Parvanov Има Жоре има ,,чети малко и ще видиш кой ,кой Е..

росен русев Примерът е ДС генерал гецов обслужващ интересите на синята ДСарска мафия на Елена груп=Пътстройинженеринг -Тим...както и цялата система до ниво президент....

Slava-Bernd Saranikolai Жоро Чечков, ти каза най големия Виц на света! 
САЩ е Демокрация! 
А Комунизъма е Диктатура!

Slava-Bernd Saranikolai http://www.peticiq.com/lustraciq_na_ds_agenti_i_satrudnici

ЛУСТРАЦИЯ НА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ
PETICIQ.COM

росен русев Подписах я.

Jordanka Todorova Как ще ги стигнем румънцитеееее?!?!

Христофор Джабарски НИЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ СТАРАЕМ ДА ГИ СТИГАМЕ

Елена Жиянова НИКОГА СРЕЩУ ТЯХ ДА ВЪРВИМ,ЗАЩОТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ

Nikolai Georgiev Никак!

Anka Dimova сега румънците ли ще стигаме?! Българското, кога ще създадем?

Aleksandar Dimitrov чакаме ЕС да ги натисне.

Стефан Лазаров Има начин
Елементарен начин има, хора 
на вот за президент - ГЕРБ втора
Излиза от властта – това е автогол
и кабинетът дамски - цял в затвора,
А, има за какво. С румънците сме ол.

Slava-Bernd Saranikolai ГЕРБ никога няма да бъде втора!

Стефан Лазаров О знам че няма! Тя винаги е първа, но с ...измама!

Инициатива "Правосъдие за всеки" Добрата новина е, че става все по-трудно за ГЕРБ, както и за всяка друга партия, спечели доверието на народа, без да прави реални ефективни стъпки за напредък към върховенство на закона, справедливост и правосъдие за всеки.

Slava-Bernd Saranikolai Няма измама! Много сме!

Slava-Bernd Saranikolai БСП червени бабички!
ДПС обръчи от фирми! 
АТАКА са от лудницата! …Вижте още

Стефан Лазаров Slava-Bernd Saranikolai Imperfec; Past simple; минало свършено

Тенчо Колев И кой да е???СЕРгЕЙ СТАНИшЕФ! 
Лазаров яко си комуняга!

Atanas Panchev И то тъпа.

Sisi Petrova Atanas Panchev И ти си много прост щото си от партия която ние в тежест. Хрантутници такива не подкрепяте реформи сигурно и за субсидиите на Слави референдума няма да подкрепите, ей от такива боклуци като вас сега даже той и протест организира. Разбирателите колко много сте ни ненужен толкова колкото бсп, абв щом не сте подкрепили най-важното за какво сте ни, разкарайте се хрантутници.

Slava-Bernd Saranikolai Внимателно прочетете това интервю! Как поръчковите журналисти в България са го променили! Това сме ние,българите,глупак до глупака и вярваме на псевдожурналистиката!!! 
http://www.informo.bg/…/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0…/

Като интелектуалец или журналист е много лесно да…
INFORMO.BG

Стефан Лазаров Тенчо Колев Да съм го споменал някъде! Сам го предлагаш! Аз за него не съм гласувал - до гуша ми е дошло от наследствена еврейска аристокрация! -+

Slava-Bernd Saranikolai https://www.facebook.com/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0…/
Държавна сигурност.com | desebg.com
Медии/Новини/Издателска дейност
Снимка на Държавна сигурност.com | desebg.com.
Държавна сигурност.com | desebg.com

Svetozar Sevov Борисов каза че не е задължително румънския модел с изпращане на корумпирани в затвора да проработи в България. Така че вЕрвайте на премиера.

Maria Boneva Защо да не проработи ?! Защото е концентрирал цялата власт в ръцете си ли ?!

Martin Seizov Който работи с дребни суми ,до там стига ,за кого по напред ?

Lili Yosheva Борисов беше дълго време до Живков и сигурно е понаучил доста номера.

Slava-Bernd Saranikolai http://www.peticiq.com/lustraciq_na_ds_agenti_i_satrudnici

Евелин Енчев Защо смятат всички СЛЕПЦИ, че щом нещо лошо е станало в Румъния и се разследва, то задължително се е случило и в България. А бе хора разберете Румънците бяха и са по-корумпирани ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ не се унижавайте допълнително без да има нужда

Инициатива "Правосъдие за всеки" Бягате от темата, г-н Енчев. Тук трябва да кажете колко осъдени за корупция има в България - от централната и местната власт? Или в България няма корупция? Нали казвате, че се унижаваме без нужда, нали информацията за Румъния е подвеждаща?

Boris Borisov Parvanov Да бе Евелине къ разбра от вестника ли..

Стефка Чипилова Виж му профила....

Boris Borisov Parvanov Това чее герберист ли Стефкие

Georgi Valkanov Скоро и по нашите земи!

Vasil Dimitrov До скоро си пеехме песничката "Как ще ги стигнем Американците"... Надявам се, че на всички ни стана ясно, че там стигане няма и сега какво, нова песен ли запяваме...за Румънците? Тази наглост ББ днес по ТВ каза, че щом пътуваме в чужбина и имаме спестявания, значи сме "богати", може би съди по себе си?Държавата ни още е като Тоталитарна, там оправяне няма... Гарван гарвану око не вади!

Edmon Setrakyan ОББ НП

Greta Mineva Стана ясно, че от нас нищо не става, не можем да функционираме в демокрация и пазарна икономика. Българите явно си обичат диктатурата и диктаторите, затова си избират Тато-подобни - да изкривяват всичко, да ги крадат и да ги мамят, защото и окрадените, и измамените правят същото надолу- в колектива, в семейството, рода и т.н. Прецакването е най-любимото им действие, само тогава са удовлетворени.

Здравко Тонев Първо настигахме хамериканците. После изостанахме от румънците. Да не говорим за албанците. А ни завземат африканците ! Изобщо вече сме в хармония с племената в Патагония !!!

Hristo Gergov Така ще бъде и при нас след 50 години,ама няма да има кой да съдят и за какво!

Vitomir Dimitrov Като им читава комисията .Я си го представи в България.То ще бъде " Ало , Ало ,Баджо закъсах я " . И по това ни надбегаха .

Daniela Dimitrova Те румънците, га трябваше... здраво пипаха и пипат ~ У нас - "нежен преход" - не се търпи таз нежност ~

Стефан Лазаров Късно!!! Управляващата власт си НАЗНАЧИ съдии, по свое ПОДОБИЕ И УСМОТРЕНИЕ. ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО В КЮПА! Кой да съди корумпирания, като до вчера са играли заедно на "халваджия за бозаджия".

Стефан Лазаров Как да осъдим корумпираните съдии! Кой да ги осъди! Малко ли издънки имаше със закупуване на земя по Черноморието! Гледаха се морално етични дела, вместо дела по НПК. Е, как да се оправим тогава?!

Lilly Ilieva КОГАТО ТОЗИ ЗАСПАЛ НАРОД СЕ СЪБУДИ, НО........ КОГА???

Lilly Ilieva ТОЯГАТА ИЗПРАВЯ ВСЯКА ГЪРБИЦА....

Angel Paonov Aaa дамски,расизъм

Zaprian Zaprianov KAK DA GI STIGNEM ,,,,, NIE TICHAME ,,,, V OBRATNA POSOKA

Dima Lambova Никога не можем да ги стигнем румънците:
- нито политиците ни са читави;
- нито журналистите са независимата четвърта власт;
- нито имаме правосъдие....
А и самите ние не знаем какво искаме.
Създали сме държава на абсурдите, в която не се живее по правила, а като в джунглата, оцеляват
само силните.

Sisi Petrova Може само за месец и нещо всичко може да потръгне, но за целта се иска много хора на протест ако ще и с тояги така както си протестират всички, които искат живеят в добре уредена държава. И в никакъв случай да не допускаме да има смотаняци в парламента да, с такива няма да сме в развитие естествено.

Rujena Kocheva Там обикновените хора са направили промяната. От протестите една жена влиза в политиката само за да направи съдебната реформа и след това излиза.

Георги Петров В България трябват две дирекции за малкия и за го лямия чиновник.А ние да не им даваме кинти.Забравих докторите ,мутрите пасти да ядът.

Atanas Panchev Хайде стига с този румънски модел, вече се осрахте Много ги хваляхте като убиха Чаушеску и какво стана по лошо така, че ще ги видим какво са направили и сега.

Инициатива "Правосъдие за всеки" Г-н Панчев, борбата с престъпността, в частност най-зловредната - корупцията е борба за върховенство на закона. В еднаквото прилагане на закона няма никаква политика, както се опитвате на докарате нещата. Еднакво прилагане спрямо всички - както срещу управляващите в момента, така и към бившите. Това правят в Румъния. Сега започва разследване срещу актуалния министър на вътрешните работи. Миналата година DNA започна разследване срещу актуалния тогава премиер - Виктор Понта.

Atanas Panchev Аз не се опитвам нищо, вие се мъчите нещо и много добре знаете, че този модел не може да дейсва докато има ДС и политиците свързани с нея. Затова всичко е политика и вие ако искате да направите нещо трябва да посочите истинските причини,не да повтаряте този румънски модел.

Sisi Petrova Pepi Kantchev Панчев е от ПФ (патриотичен фронт), които не бяха подкрепили реформата заедно с: Герб, Бсп, Абв и Дпс. Така че той няма думата и изобщо не може да казва какво да искаме, той е хрантутник. Ние си избираме, които гласуваме, естествено че Румъния е сравнение понеже по едно и също време бяхме приети, а са по-добре и от гърците даже вече.

Sredko Ivanov Приятел,иди и виж.спри,поспи и стани.няма нищо да ти липсва.ела си после в БГ,пак спри,поспи.от Видин до Сф.може и теб да те няма.пак Иди и виж.попътя как си спазват закона,как имат уважение към полиция и околните си.как си оставят вещите пред къщите си,незаключени,и сутринта са си там

Atanas Panchev Сиси ,много си глупава,40 години работя на тази държавата и ти да ми кажеш хрантутник ,много е тъпо.

Sisi Petrova Atanas Panchev И на мен ми се виждаш глуповат и олекотен да имаш претенции, че партията ти е много хубава и си големият натовист при положение, че пф не подкрепи реформата на народа, затова ми се виждаш такъв. Значи логично за нас сте ненужни хрантутници така както и другите, които ни казаха не.

Atanas Panchev Хайде Sisi,и аз като не те виждам и да кажа,че си лека (курва) не исках да го кажа ,но ти го поиска.

Sisi Petrova Atanas Panchev Мнението на тъпак хрантутник не ме интересува. Просто исках да ти кажа, че като претенции за другите партии хрантутник да се замислиш по фактите че си симаптизант на същите такива боклук партии за гонене. Иначе дреми ми на мен тъпунгер като теб от кой друг тъпунгер такъв какво казал за мен, ха:)

Atanas Panchev Sisi,първо да ти кажа, че несъм от ПФ а съм привърженик на ГЕРБ ,и второ расъждаваш като чурчувейка.

Николай Терзиев А НАШИТЕ КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ??

Georgi Slavkov Някога, по Костово време, когато кандидатствахме за ЕС, румънците се молеха съюзът да ги разглежда в една "писта"с нас. А ние се дърпахме, защото доста ги бяхме изпреварили по покриване на критериите му. Коварните румънци приложиха хитрост - изпратиха ни Дракула, който се превъплати в ББ и ето ни днес: задаваме си въпроса как ще ги стигнем...

Ashim Asan България вечно с такива национални предатели ще бъде на дъното жалко за народа български

Zdravko Todorov Че кой иска да ги стига

Rumen Valchev "Интереса,клати феса"!

Stoyanka Dekova Като се напълнат затворите с корумпирави особи

Tinka Djovanova няа стигане

Maria Petrova Отдавна си задавам този въпрос, но за съжаление все повече се отдалечаваме от румънците, за другите европейски народи да не говорим.

Evelina Ilieva Просто си го представих това у нас и какво кълбо от взаимни интереси ще се наложи да се разплете с връзки между всички партии на власт!

Панайот Мандажиев постоянно пътувам през Румъния, корупцията на дребно е брутална толкова са нахални за 5Е си рискуват живота пред камиони скачат, не се заблуждавайте от статии действителността е друга!

Инициатива "Правосъдие за всеки" Г-н Panayot Dimov Mandazhiev, наистина Румъния е на едно от първите места по корупция сред страните от ЕС, но данните сочат, че България я изпреварва. По-важно е, че борбата срещу корупцията в северната ни съседка дава резултат, докато у нас тя на практика отсъства.

Atanas Panchev Ето и други хора ви казват каква е истината от извора,но вие си знаете тази песен и само нея пеете. Съгласен съм, че трябва да има промяна на 100 процента ,но както ви казах вчера без премахването на ДС ,БСП и ДПС просто няма да стане с никакъв модел.

Инициатива "Правосъдие за всеки" Здравейте, г-н Панайот Мандажиев (Panayot Dimov Mandazhiev) и Atanas Panchev! 
Ето ви новина от извора от вчера - 06.09.2016 г. - разследване на бившия министър-председател Виктор Понта - рушвет 220 000 евро за продадено депутатско място.
http://www.paragraph22.bg/…/zavedoha-novo-delo-za-korupciia……Вижте още

Заведоха ново дело за корупция срещу бившия румънски…
PARAGRAPH22.BG

Emil Mishkov Нищо в Румъния не се е променило. Нелъжете хората

Sisi Petrova Emil Mishkov Напротив всеки нарушил закона е в затвора много хора корумпирани политически лица и съдии затвориха мога да ви покажа статия, а има един коментар, че минималната даже била 1300 лв, а знае, че е около 1000 лв знаи в прогрес са, а ние нито поминак, нито работа а ако се намери такава само за жълти стотинки. Наистина имаме нужда от съвестни и умни хора, които да подкрепят реформите, а не да казват не на народа и после да с хрантутнически и олекотени претенции, че са големи натовисти. Румънците направиха така,че всеки да е равен пред закона и ние искаме това за тук разбира се.

Инициатива "Правосъдие за всеки" DNA започва разследване срещу бившия 
премиер Виктор Понта - за "продажба" на избираемо депутатско място срещу 220 000 евро.
http://www.paragraph22.bg/…/zavedoha-novo-delo-za-korupciia…

Заведоха ново дело за корупция срещу бившия румънски премиер Виктор…
PARAGRAPH22.BG

Станиславъ Гуевски "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"...май само вчера...

Zina Radenkowa na nikogo ot na6ite njama da hares tova za6toto vsi4ki sa v kacata s l.....

Станиславъ Гуевски ...последното най-вече :(...

Gerchard Müler nikoga