25 май 2024г.

Трето намиране честната глава на св. Иоан Кръстител, ден на Африка, ден на безследно изчезналите деца ....

OMDA  |  Wonderland Bulgaria

Радев?

Бонка Цакова

Между приятелите ми има много членове и симпатизанти на БСП, което не е чудно, защото самата аз съм /все още/ такава. Този текст е за тях, моля всички останали да уважават възгледите ни.

И така: 

Стотици, ако не и хиляди часове, усилия, нерви, пари, енергия, емоции съм вложила през годините, за да бъдат избирани на този или онзи пост лицата Георги Първанов, Ивайло Калфин, Румен Петков, Татяна Дончева, Пламен Орешарски, Петър Курумбашев, Мартин Захариев, Таня Андреева, Достена Лаверн и още десетки други по-дребни риби като Д-р Драгош Методиев, Трендафил Величков, Алексаднър Каракачанов - спирам, че самата аз не знам докъде ще стигна.

И не само аз, разбира се! Хиляди активисти, членове и симпатизанти на БСП даваха и дават най-доброто от себе си, за да могат тези хора да се докопат до властта! 

Днес, същите тези прошляци не само че не ни зачитат за нищо, ами открито играят срещу нас, плюят ни и се гаврят с нашето достойнство както дори опонентите ни не го правят!

Затова приемам със страх и недоверие кандидатурата на Румен Радев за президент! 

Крайно време е да се прекрати този парад на нищожества, превърнати от нас,от нашия труд, авторитет и можене, в принцове и принцеси! Ако някой иска БСП да го подкрепя и работи за него, да бъде така добър да влезе в редиците й!

Точка!