Рада Александрова - 20-06-2014


Rada Aleksandrova

Скъпи приятели,

За да няма повече жертви и нещастия в България ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА в парламента и правителството ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА!Сега те ще си прехвърлят отново вината един на друг.А вината е у всички тях - алчни и безчовечни, които обезкървиха и обезобразиха и обезлюдиха страната през последните 25 години и още 45 преди това!Грабейки и обричайки ни на мизерия те оставиха коритата на реките непочистени, ЦЯЛОТО КРАЙБРЕЖИЕ НЕУКРЕПЕНО, ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ - също. И редица други инфраструктурни мерки ката МОСтОВЕ, ПОДЛЕЗИ, СТАРИ КЪЩИ , срутващи се върху минувачите и т.н.Цялата тази мръсна шайка от ДС и КГБ агенти, които държат богатствата, имотите и живота на страната ни в свои ръце - да си отиде! Това правителство няма право на звук повече! Предишните - също! Целият парламент от години е една гнусна говорилня и място за надцакване на бандити, олигарси и ДС агенти!Да ги прогоним! Да ги отстраним!Да не ги допуснем повече в живота на българите!

 • Вие, Stefka GeorgievaPalmi RanchevBoris Ivanov и 37 други харесвате това.

 • 4 споделяния

 • Гергана Чукарска Браво, Рада!

 • Julia Staneva И аз така мисля!

 • Stefka Georgieva Тези думи ги изричаме непрекъснато, лайкваме ги и ги подминаваме до следващото бедствие. Ние нямаме адекватни реакции, очевидно.

 • Elka Doseva Да го направим, Рада, но как? Къде е оня умен, силен, чист и светъл юнак - та да ни поведе!? А ние как да му повярваме? А беше толкова вълнуващо и лесно в началото... С вярата, с възторга, с надеждата... Къде ги сега тези чувства, мила Рада. А иначе... споделям с цялото си същество твоите мисли. И съм готова! Но ,,...какво тук значи някаква си...,,.

 • Eli Lalova Да! Цялата политическа класа-от олигарси и ДС агенти и доносници! 

 • Nikolina Mihaylova Споделям цялата ни безнадежност

 • Атанас Ганчев Рада, Рада, помниш ли как се радвахме като малки деца, как с енергия на млади хора посрещнахме уж новия повей, а то се оказахме жертви на пъклен сценарий , написан и режисиран от правнуците на Сцила и Харидба! А кой, кой чист исвестен Човек да ни поведе? Обречени ли сме ?....

 • Rada Aleksandrova Стефка Георгиева, ние имаме възможност само за нормални демократични средства.Останалото се нарича тероризъм и гражданска война.Лично аз, а вероятно и много други от нас не биха могли да го направят. Имам само своите думи и написаното за оръжие.Тжова ми е дадено.Друго нямам.

 • Stefka Georgieva Просто ме хваща яд, г-жо Александрова. Имам чувството, че сме в пустиня, всеки е изкопал по една дупка, в която изричаме всичката истина за нас и за това около нас, но гласът ни потъва в пясъка.

 • Гергана Чукарска Значи не викаме достатъчно силно, госпожо Георгиева. Да викнем така, че да продъним ушите на господа!

 • Rada Aleksandrova Стефка, гласът ни потъва в пясъците, защото те са овладели всички медии с незначителни изкл. Те заглушават нашите гласове. Можеш ли да се пребориш с империята на Пеевски - с всички тези ТВ и вестници, които заливат с виковете, крясъците, чалгата и манипулациите населението.

 • Stefka Georgieva Не мога да се преборя дори с вредните навици на домашния си любимец. Но, толкова много енергия има в думите на толкова много хора. Има разумни и свестни хора, но думите им потъват в пясъка или са написани върху него и ги отнася вятъра или водата. Понякога се нервя на някаква огромна несправедливост, драскам 2 бясни реда във фейса, които биват харесвани от 2-3 съмишленици и толкова. Вече се чудя дали думите са оръжие или са утешение.