Просто да не повярваш

Bilyana Gospodarska

Просто да не повярваш, ако ти го разкажат. Световен дипломатически скандал, с който се занимава целият свят, само и само да се прикрие един семпъл факт "Хилъри НЕ е симпатична. 

Тя е НЕИЗБИРАЕМА.

Човечеството го побиват тръпки от нея. Бърни Е симпатичен. Можеше да седи кротко срещу Доналд и да се открои на негов фон с човещина и блага, леко непохватна мъдрост. Сгрешихме - простете, демократични избиратели". Ама не!

Трябва сега да воюваме дигитално, за да не признаем, че сме се издънили. Последният аргумент в полза на руската намеса е "безценен": "прихванали" били кореспонденция между високопоставени руски чиновници, които си честители победата на Тръмп. И мианмарски висш чиновник да бях, щях да си честитя с някого победата на Тръмп. Само защото не е Хилъри.

Друг е въпросът, както писах веднъж, че е по-вероятно в САЩ републиканец да спечели изборите 2 поредни мандата,, че даже и 3, отколкото демократ. Добре бе, и руски хакери да са източили имейлите на Клинтън. Това само можеше да им сплоти редиците и да ги бетонира. Не е да не се е случвало външен натиск да го прави. Наздраве за прекрасния нов свят!

Истинско удоволствие е да го наблюдаваш и да живееш в него.(П.П. аре да излиза некласифицираната версия на доклада на разузнаването, че да видим какво пише в него най-сетне)