Прекарах детството си на село.

Вехлиджан Ахмедова

Прекарах детството си на село...

Село, с над 500 жители, които бяха турци, цигани, българи - местни и преселци от румънско...но такава омраза, такава безподобна злоба и насъскване едни срещу други не съм виждала!

Какво е това, бе?

Такава хайванщина не съм виждала! Чета: „Български полицаи биели българчета в Асеновград”'...

Ами да бият! Ама да бият наред - и цигани, и българи,след като са заслужили! Това да не е джунгла? Тръгнали ”патриотЕ”, пияни футболни агитки и облечени в рокерство човекомразци на саморазправа! Ами що не тръгнат към парламента, да питат - аджеба кому я продадоха и кой я приватизира тази държавност, та я няма в България? Не е виновен етносът, какъвто и да е той, а онази жалка и идиотска стремителна похот към власт и кресла, с цената на всичко- да държиш умишлено хора неграмотни, за да ги управляваш по-лесно; безработни,за да се превърнат в убийци, биячи и изнасилвачи; да не сложиш здрава хватка, с която да ограничиш популацията, която се е превърнала в сигурен доход! И толкова тъп и необразован народ- журналисти, професори, политици и др (все светила), тръгнал да вини само циганите!

Ама не са виновни само те, бе другарки и другари!

Виновна е липсата на държавност!

Не го ли разбрахте?

Това самоизяждане ще изяде и държавата, хубаво да знаете! И циганите, и турците, и другите възможни етноси да изчезнат от тази зема, пак няма да я бъде България, защото същият този геноцид ще бъде приложен и срещу българите! 

Учила съм по времето на СОЦ-а, ама нямаше дете, незавършило осми клас,защото строгостта на закона се прилагаше срещу всички! По-голямата част от момчетата от турския и циганския етнос биваха натиквани в т.н.„Строителни войски” и какво от това?

Тогава дискриминацията не се виждаше, ама нали...?

Но пък след този период излизаха с професионална компетентност в ръце - строители, заварчици, шлосери и т.н.! Работа имаше за всички и всички строяха България! А сега... циганите не ходели не училище - ами къде е наказанието,бе?

Ама няма такова,защото когато са неуки по-добре ги водим за юларя! Циганите крадяли -ами неук човек не мисли и реагира първично... ще краде,щом няма мисловна дейност,а трябва да живее! Циганите имали много деца- ами ще имат- на политиците им трябват гласоподаватели, затова не им се слагат спирачки! А и това им е доходно,като не им се подсигурява работа, като изпродадоха всички заводи!

Ами турците? Те какво са виновни? А да....наследници на „поробителя” са! 

Та да Ви кажа, аркадаши, не от етносите, а по-нечистоплътни от ЛЪЖЕДЪРЖАВНИЦИТЕ, ОБЛЕЧЕНИ В ДЪРЖАВНИ ТОГИ НЯМА!!!!!

Аз нашите цигани, с които съм израсла си ги уважавам! Все още родителите и някои от приятелите ми, които останаха да живеят в родното ми село, делят и селските чешми, и селския хляб, и селската работа по къра с тях!

Тъй да знаете!