Поредната уйдурма на Бойко!

Александър Каракачанов

Поредната уйдурма на Бойко! Използвам този турцизъм защото най-подхожда на стила на нашия премиер. Щял да разпореди на МВР и ДАНС да направят пълна ревизия на всички приватизационни сделки през прехода!

Което е самопризнание, че нищо досега реално не са разследвали. Което е пък обществена тайна. Изпусна се да каже, че имало за това още две години, но не довърши, че само за разследването на една десета от сделките няма да стигнат двете години, при това ако МВР и ДАНС наистина работят! А след това следват прокуратура, съд, дела ….

Та това, което искаше да каже премиерът е другите партии да не скачат много и да правят вълнички, защото всички в едни и същи лайна са затънали. А ако не вдяват, то много бързо някои конкретни дела за конкретни хора ще тръгнат с „предимство“! А това, че иначе ако слушаш бате Бойко нищо няма да ти се случи, стана ясно със закона за откраднатите милиарди на КТБ – всички реално си остана под масата. Затова и закона, който внесохме в Народното събрание от името на инициативен комитет (7 май 2015 г.) и който предлагаше пълно разкриване дейността на КТБ и публикуване на всички документи в интернет, не бе допуснат до обсъждане.

По същия начин бе спрян внесения още през юли 2010 г. в Народното събрание /Вх.№ ПГ-016-00-10/ ПРОЕКТ НА ЗАКОН ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАГРАБЕНИТЕ ЧРЕЗ ЗАМЕНИ ГОРИ И ЗЕМИ.

„Геройствата“ със заменките бяха извършени от господата Станишев и неговия вицепремиер Калфин и Борисов се кълнеше, че ще възстанови справедливостта.

Но гарван гарвану око не вади!

За последните Европейската комисия ни осъди и предстоят плащания за десетки, а може би стотици милиони. Но кой ли се интересува от такива дреболии…