Понякога съжалявам искрено

Monika Demirova

Natalia Andreeva

Понякога съжалявам искрено, че навлязох по-навътре в проблемите на немското общество - това носи непреодолимо отвращение и нищо друго. Само няколко думи за скандала около Кьолн през тази година. Немската полиция е хванала над хиляда ислямски главорези да се уговарят в интернет за нови изнасилвания, изстъпления и погроми в Кьолн на новогодишната нощ. 

Правейки претърсвания във влаковете, тя е заловила стотици престъпници с просторни криминални досиета в Германия, които пътуват именно към Кьолн с тази цел. Свалила ги е от влаковете, някои са арестувани. Така Кьолн беше спасен от новите погроми. От полицията, не от меките китки на немската гей-политика.

Сега обаче тече луд скандал. Зелените обвиняват полицията в дискриминация, защото е разпознавала по външен вид главорезите и ги е смъквала от влака. Така не бивало, по външен вид не трябвало да се разпознават престъпниците. Трябва да се гледа в сърцата им навярно. Нито дума на благодарност към полицията, за това, че си е гледала съвестно работата. На зелените не им харесва, като полицията тук си гледа работата. По една проста причина: това е най-ислямизираната немска партия, където са проникнали от десетки години ислямисти, салафисти и всякакъав вид гнусни радикални мюсюлмани, мечтаещи за европейски халифат.

Та толкова от мен.