ПОМНЕТЕ, ОБРАБОТВАТ НИ МРЪСНИШКИ:

Стефан Северин

А сега ви моля, да внимавате: усещате ли какво ви се внушава?

И от кого?

От приятеля на Б.Б. – Божидар Димитров, от Милен Цветков и от най-гадния доносник Коритаров. Уж, ей така, невинно, между другото, но е супер мръснишко! А то е: походът на варварите към Европа не е нито организиран, нито стимулиран от САЩ и Саудитска Арабия процес, а просто напълно естествен стремеж на човек към по- добрия живот.

И по-добрият живот бил в Европа и те тръгват – по цели легиони към жадувания рай. Аз бих попитал – аз нямам ли естествен сткремеж към по-добър живот?

И какво ще стане, ако аз се устремя към Лос Анджелис и връхлетя в имението на Сталоун? Той ще отвори врати и ще ме приеме, защото аз имам естествен човешки стремеж да ламтя за добър живот! Да, бе!

Ще бъда прострелян от неговата охрана още при първият опит да докосна оградата!

ЗАПОМНЕТЕ: това е най-мръснишкото внушение!

Така се прикриват военните престъпления на лудия американски президент Буш –първопричина за сегашната ни трагедия! На оня фен на оралната любов Бил Клинтън – дето създаде и финансира Ал Кайда, на Обама и тази Клинтън, измамената съпруга, дето направиха така наречената „Арабска пролет”, а в същност това е европейската зима! Те трябва да бъдат съдени като военни престъпници към човечеството.

А нашите платени папагали и продажни управници ни внушават хуманни идилични картинки: ах, това било естествен стремеж на бедните да вървят към богатите...

Топки!

Ето, така ви обработват тези мръсници и са добре платени, защото прикриват световни военни престъпници!