От днес се обявявам за циганка!

Elena Vasileva

От днес се обявявам за циганка!

Моля, не ми викайте ромка, защото се обиждам. 

Няма да си плащам тока, водата и здравните осигуровки, за да ми остане за телефон последен модел. Абе нищо няма да плащам!  Благодаря предварително на всички, които ще ми покрият сметките! От утре обаче, няма да изпитвам благодарност, да си го знаете!!! Длъжни сте да ми плащате!
Детето ми ще получава стипендия от 60 лв на месец и няма да го тормозя да учи. Все някак ще хване 3,50, защото досега го натисках да учи, че и за допълнителни уроци платих една добра сума. 

Благодаря на министър Кунева за всеотдайността, с която раздава все по-творчески и все по-работещи идеи! Благодаря на всички, които ни внушават колко е важно да се интегрира една прослойка в обществения ни живот, на която не й дреме нито за обществото, нито за интеграцията. Важното е да се получават пари за каквото може. Сега и за успех 3,50!!!

Мисля си, с този успех колко ли ще е качеството на образованието, с което ще излязат от училищата ромските деца? Но какво значение има какво си мисля! Важното е да се затвърди от най-ранна детска възраст, че когато си ром, обществото е длъжно да те носи на гърба си.