Митингът на 7 юни 1990

политическа партия СДС обнови снимката на корицата си.

2 часа · 

Вие, Витлием Крумов ИлиевStoyan BoshnakovСдс Петрич и 61 други   харесвате това.

 • 5 споделяния

 • Miglena Milcheva Колко още години трябва да се борим, за да си спечелим това мнозинство?

 • 17 юни 2013 г. в 10:16 · Харесвам · 2

 • Miglena Milcheva Мъчно ми е за тази партия, на която не изневерих 23 г!

  17 юни 2013 г. в 10:18 · Харесвам · 4

 • Stanislav Ivanov Около 60-70 години и то ако не спираме да образоваме всички слоеве на обществото! Инак десните винаги ще са малцинство!

  17 юни 2013 г. в 10:18 · Харесвам

 • Keti Nikolova Във всички изостанали страни с малокултурно и нецивилизовано население, десните винаги са малцинство.

  17 юни 2013 г. в 10:20 · Харесвам · 1

 • Katya Stoilova ??? никога няма да се случи !!!!!

  17 юни 2013 г. в 10:21 · Харесвам · 1

 • Stanislav Ivanov Ееее, никога е много силна дума ... не убивай поне надеждата!

  17 юни 2013 г. в 10:28 · Харесвам · 1

 • Vencislav Bozhev Keti Nikolova склонен съм да не се съглася с Вас. По принцип за западните демокрации по-характерно е дясното управление. За пример може да погледнете Великобритания и Франция. Последното френско правителство е изключение от правилото. Колкото до нашата действителност - в момента десните са малцинство, не заради друго, а заради глупостта на десните лидери.

  17 юни 2013 г. в 10:30 · Харесвам · 2

 • Keti Nikolova А ние какво общо, сходно или сродно имаме със западните демокрации ??? Ние, със застрашителни темпове се отдалечаваме дори от източните демокраци ( да не кажем, че така и не ги догонихме никога и не ще ) ; Полша, Чехия, Унгария. Действителността ни е като тази на Индия, а демокрацията ни - латиноамериканска. Иначе сте прав и не виждам нищо различно от казаното от мен.

  17 юни 2013 г. в 10:39 · Харесвам

 • Vencislav Bozhev Ако позволите, ще отправя и още една критика. Носталгията по отминалите дни от преди 15 г. ми напомня за носталгията на други хора за времето от преди 89 -та .В момента колкото и да не Ви се иска на Вас и на мен, СДС е в политическа кома. И за да се събуди от тази кома, носталгията и спомените по славните дни с нищо няма да помогнат. Нужен е поглед към бъдещето и търсене на пътища за диалог с останалите десни хора в България, а не разграничаване от тях.

  17 юни 2013 г. в 10:39 · Харесвам · 6

 • Keti Nikolova Само не схванах къде точно съзряхте носталгия, но няма значение .

  17 юни 2013 г. в 10:42 · Харесвам

 • Vencislav Bozhev не беше точно за вас, а за коментарите по-нагоре 

  17 юни 2013 г. в 10:44 · Харесвам

 • Keti Nikolova О.К., така съм съгласна:).

  17 юни 2013 г. в 10:45 · Харесвам

 • Vachko Vachev До скоро народа знаеше какво иска , сега обаче разбира от какво има нужда.Някак деликатно вече никой не мрази СДС а само Костов и Надежда.

  17 юни 2013 г. в 21:56 · Харесвам · 1

 • Bistra Nitova-Doncheva Споделям ви една статия,просто чудесно написана във вестник "Днес" от журналистката Надя Панкова:
  К'ва оставка,
  Ваньо,
  сега се сети!
  Защо не си тръгна по-рано,а Командире?Защо не напусна ,когато разсипа СДС и направи дребната си партия ДСБ под името "тъмносини" и обърка съвсем десните избиратели?
  Когато разпертушини идеите на синята надежда заради лидерски амбиции,власт и пари?Защо не се отказа, когато те биха като маче у дирек през 2001г.,а се фръцна като госпожица да мълчиш нагло обиден на избирателите , все едно те са длъжни да делегират доверие на някого ,който разпродаде работещи предприятия и компании за левче?
  К'ва оставка , какъв път на младите след 20 и кусур години хранилка?
  Защо не даде път на младите още преди 12 години ,когато хората те изритаха от властта?Но да си тръгнеш от лидерския пост ,когато си извън парламента , властта и държавната субсидия, когато никой не ти вярва и когато сам си си прерязал пътищата към други десни партии , е изключително удобно и лесно.Да си посипеш главата с пепел , но да дърпаш конците на млад активист , предлагайки го да седне на стола ти, нареждайки му как трябва да спретва опозиционен фронт на друга дясна партия.
  Защо?Дясното винаги е било единно , силно, капсулирано . Е , докато не се появи ти. Докато не разсипа и дясната идея, и държавата, и не отврати избирателите на синята идея.Не твоите.. Те никога не са били твои- бяха избирателите на надеждата , на площадния ентусиазъм, на истината, на дясното.

  24 юни 2013 г. в 14:39 · Харесвам · 1

 • Keti Nikolova Кои точно " РАБОТЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ И КОМПАНИИ ЗА ЛЕВЧЕ " , госпожо ? БГА с огромните си дългове или милото ви Кремиковци с, може би, още по - огромните си дългове и построено без идея от къде ще дойде суровината за безумно ненужното му т.нар. производство ? А как точно стана " ИЗРИТВАНЕТО " от властта преди 12 години...и това не сте разбрали, прочели, научили. Тъпото е, че такива като Вас, чули - недоразбрали си позволяват да коментират и предават крива и куха информация. Никой няма нужда от това.

  25 юни 2013 г. в 10:11 · Харесвам

 • Varbanova Violina Господиииииииииии ,слез да си прибереш вересиите!!! ПАК ЛИ СЕ КАРАТЕЕЕЕЕ, СТИГА ВЕЧЕ!!! Докато се карате, новата тройна коалиция вилнее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  5 юли 2013 г. в 18:56 · Харесвам · 1