Мария Капон - 28-06-2014

България беше нападната! Не отвън, а отвътре! България няма проблем с банковата си система, а със системата си за сигурност! Няма как иначе да си обясня, че в деня, в който световните пазари ни оцениха и ни се довериха при безпрецедентно ниска лихва, слуховете от стотина смс, няколко мейла и сайта атакуваха цялата банкова система. Къде е ДАНС? Къде е МВР? Националната ми сигурност ли пазят или са замижали с очи за да не гледат как за пореден път в прехода някой иска да си опрости кредитите за сметка на всички ни! Бяхме солидарни в наводненията, да сме солидарни и днес! Гражданска защита бе ликвидирана, но ние можем да осъществим гражданска Самозащита! Оставям парите на семейството и на фирмата в банката!

  • Вие, Vesselina Sedlarska, Vania Trifonova, Maria Nikolaeva и 82 други харесвате това.
  • Ivan Valchev Че народът се обърка
  • Maria Cappone Няма да правя продуктови позициониране))))
  • Svetomir Slavov Понякога, подобна солидарност, може да струва скъпо.... А и да сме солидарни с кое, с това, че мутри от висшата класа си разменят "тупалки" и тези тупалки, както вече написа са в състояние да сринат държавата.... и всички органи са ок с това, с това ли да сме солидарни? За да може утре същите тези органи да си затворят очите при следващите мутри които си играят с финансовата стабилност на банковата система. Ако имах пари във въпросните банки бих ги изтеглил без да се колебая и не бих изложил на риск спестяванията си (не че имам спестявания ама...) А някои така или иначе ще си откупят кредитите на 30% видяхме как става. Надявам се обаче поне банката която се клати в момента, да я подпомогнат навреме и не се стига до там и тя да обяви, че има проблеми с ликвидността. И хората изтеглили си вече парите да са го направили напразно.
  • Nadya Mironova Всеки средно статистически хакер може да разбере за минути от къде се излъчват съобщенията. Даже не хакер. А цели служби с милиони бюджет се помотават. Много странно!
  • Lalka Zlatanova Сигурна ли си, че не е по команда отвън, така че да се мисли, че е отвътре?
  • Valentina Vassileva-Filadelfefs Заплатата и сметката ми е в "проблемна" банка. Нямам намерение да ги местя оттам защото не понасям да ме работят! Да видим кой е по-стабилен :)))