Коалиция на розата

 Коалиция на розата за парламентарните избори юни 2005 (Българска социалдемокрация, Обединен блок на труда, НДСП, Национално патриотично обединение на Жорж Ганчев)

 Коалиция на розата изпрати Отворено писмо до политическите партии и коалиции

София. Коалиция на розата изпрати Отворено писмо до политическите партии и коалиции, съобщиха от пресцентъра на коалицията. В него се казва: "Уважаеми госпожи и господа, в преброените дни, преди да си замине, правителството на НДСВ води тайни преговори и предприема нензаконни действия за окупацията на страната. Българският народ винаги се е гордеел със свободата си. Денят на освобождението на България от турско робство е най-светлия национален празник на България. Чуждата военна окупация ще отнеме политическите ни свободи, извоювани с много кръв и жертви . В тази връзка всяка политическа партия и коалиция трябва публично да заяви отношението си към окупацията, за да се се наложат санкции на партиите, подкрепящи тиранията. Партиите на свободата са поканени в общонационален комитет по санкциите, чиято основна задача е запазване на независимостта на отечеството.

Вече три поколения българи не познават чуждата окупация, живеят свободно и нямат никакво намерение да губят свободата си. За свободата се воюва, тя не се подарява. Партиите на свободата са поканени да учредят общонационално движение за независимост. Ситуацията е такава, че формациите, които не се включат в него, ще бъдат третирани като поддържници на окупацията и ще бъдат законно преследвани.

Правото на народа да възстане срещу тиранията е решен още преди 200 години в редица юридически документи, най-популярен от които е „Декларацията за независимост” , определящ правото на американския народ да бъде свободен. Революциите в Украйна, Киргистан и в Узбекистан са заразителен пример за всички държави от пост-комунистическото пространство, на които беше наложен расисткият геноциден модел на мафиотската държава от американски тип.

Беднотията, гладът, разочарованието и липсата на перспектива в тези вече колонизирани държави вдигнаха народите на национално въстание непосредствено след парламентарните избори там. Според признанията на Световната банка правителството на Симеон Сакскобурготски се провали, а управлението на НДСВ върна България към икономиката и престъпността на 1996 година.

За българското национално освободително движение е заразителен примерът на свободолюбива Грузия, която реши да спре електроенергията, водата и снабдяването за окупационните чужди войски на нейна територия и по този начин реално ги принуждава да я напуснат.

За възместяването си българският народ гледа към опита на балтийските републики, които поискаха многомилиардни компенсации за чуждата военна окупация . Молим да определите ваши представители, които да се включат в национелен съвет по компенсациите.

Потъпкването на политическите права на народа ни и лишаването му от независимост налага създаване на национални и международни структури, в защита по политическите му права, които да поставят и изискат справедливо възместяване в международния съд за човешките права в Страсбург.

Виновниците за потъпкване на правата на българите и съответните партии да бъдат преследвани и да получат заслужени присъди от специализирани граждански съдилища у нас. В тази връзка молим да излъчите представители за създаването на граждански съдилища, чиято основна задача ще бъде конфискация имуществото на лицата и партиите, които налагат окупация и лишават българския народ от политическите му права.

Трети страни вече заявиха, че окупацията на България е заплаха за сигурността им, с което се превърнаха в естествен съюзник на националната революция и гарант за отхвърляне на чуждата тирания у нас. Българското освободително движение е принудено да се обърне за подкрепа към всички независими държави в света с молба за политическа и военна помощ. Необходими са ваши политически и военни експерти, за участие в преговорите и разпределяне на помощите.

С призива „Да освободим Европа от чуждата военна окупация!” ефектът на доминото да се разпространи и в други васални европейски държави. Тази инициатива ще помогне на българските партии на свободата да укрепят европейското си влияние.

Политическата подкрепа на освободителните партии и движения в поробените държави ще доведе до безпрецедентен политически натиск в жаждата ни за свобода. Общо-европейското движение ще отхвърли тиранията на чуждестранния окупатор и ще възстанови свободата на европейските народи.

Движението за възстановяване на независимостта ще реши не само въпроса за връщане на политическата свобода на българския народ. То ще разгради модела на мафиотската държава и ще го замени с правова държава. Ще забрани икономиката на робството - наемният труд - и ще провъзгласи по-производителната икономика и по-прогресивното общество на собственици. Ще отмени съществуващото данъчно бреме и ще въведе общество без данъци. Ще отхвърли представителната олигархична демокрация и ще я замени с пряка демокрация.

Ваши представители са поканени за определяне инициативите на този НОВ преход.

От Коалиция на розата предлагат всеки, който иска да заяви позиция, да го направи на адрес: koaliziaprotivrobstvoto@yahoo.com 

 

Агенция "Фокус"