Каруцарски език спрямо Борисов

Ilian Vassilev

Имам проблем с този каруцарски език спрямо Борисов на турския журналист във Форбс. Първо, този журналист беше острие на кампанията на Бокова. Когато Борисов одобри и изпрати Бокова да представлява България не забелязаха тези "качества", че бил интригант и тъпоумен и прочие. Сега им "просветна". Защо и как е мотивиран, защото е очевидно, че не го е водила жаждата за правдата, мога само да гадая. Повтаря пропагандните тези на екипа на Бокова и на БСП . които са базисно фалшиви, примерно, че тя е била избираема и Борисов е попречил.

Борисов сгреши, но най-вече с това, че потвърди кандидатурата на Бокова. Стратегическа грешка. Просто го вкараха в капан. 

Сгреши и защото няма характер, и се огъва под натиск.

Но си имаме български проблем и не приемам някакъв мотивиран журналист да се отнася към моя премиер като каруцар, с неуважение към хората които са го избрали и институцията, която представлява. Особено когато зад думите на този журналисти прозира тотална ангажираност с основния виновник за унижението и загубите на престиж на моята страна - госпожа Бокова...

Всичко което имам да кажа за премиера съм го казал, но винаги съм го критикувал от принципни позиции. 

Всеки, които гледа сеира, докото този журналист си позволява груб език спрямо българския премиер и когато същия изпълнява поръчка на клана Бокова, е не само неприемлив, но и недопустим за мен. Върхът на арогантността му е сугестията, че премиерът трябва да подаде оставка защото ......така иска БСП и Бокова. Много ми идва да го видя на страницата на Форбс от външен сътрудник, за когото изрично пише, че Форбс не носят никаква отговорност за казаното и написаното.

Само да не ни минават с номера, че това е позиция на Запада. Това е преминала през Запада позиция на Москва. Ако започна да Ви изброявам американски и европейски медии с история, които в момента се владеят или влияят от Москва ще Ви настръхнат косите.

Да, ние можем да искаме промяна, дори оставка на премиера, но това е вътрешен процес, а не на наемници на външни сили.

Ако Бокова има достойнство да не праща наемниците си, а да каже открито какъв е Борисов и дали иска оставката му. И като е толкова ербап да дойде и се кандидатира. Ако междувременно отговори на някои въпроси относно благосъстоянието си и относно защитата на българските национални интереси с егоистичните си кариеристични планове и игрите с апартаментите в различни столици., включително и тези на сина на Първанов.

Тези от партийната номенклатура може и да са научили по време на пребиваването си в елита някои трикове как да изглеждат по-рафинирани и с по-добри обноски - но никой не може да ги бие по низост на духа и интригантство.