Каролев - 26-01-2015


Vlado Karolev
Разбивка, в Гърция около 37-8% са гласували за комунистите, дето обещават на всички да не работят и всичко да е без пари; около 27-8% са гласували за социалистите, дето 20 години ги лъжеха, че са десни и фалираха държавата; 6-7% гласуваха да се роди гръцки Хитлер; 5-6% гласуваха за едни социалисти, дето не са достатъчно големи комунисти и вече не стават за нищо; други 5-6% гласуваха за най-големите комунисти и още 3-4% за великия вожд Папандреу (той за десерт). Но да го погледнем от добрата страна: синовете и дъщерите ни утре ще се събудят за пръв път като част от нация, която не е направила най-големия политически и икономически миш-маш в Европа smile emoticon


Elena Banova, Krassen Stanchev, Иван Бухов и 400 други харесват това.
45 споделяния

Иван Бухов Гърците май са по зле от нас в политическата ориентация!!!
Харесвам · Отговор · 2 · 10 часа

Elena Banova Г-н Каролев,ако притежавахте поне 1 % от качествата на Алексис Ципрас,ако имахте неговото блестящо семейство,ако можехте да мислите за нацията си поне с 1% от неговата мисъл-нямаше никога да си допуснете да изкаканижете подобна глупост.Но Вие не притежавате този 1 %,така че е напълно допустимо да сте на това равнище...
Харесвам · Отговор · 4 часа

Dimitar Mustakoff Запада бил трагедия? Защо тогава 2 млн. българи избягаха на запад без ни най-млако намерение да се връщат? а? да обвиняваш запада за собственият си мързел, бездушие и търпимост е смехотворно. Запада даде архитектурните планове на новата ни къща, но дрогарете окрадоха материалите. Сега решиха, че може пак да ни яхат и водят за носа като обвиняват запада за кражбите си.
Харесвам · Отговор · 47 · 19 часа

Adrian Dimov Mite ne znaesh li zashto ? Zashto tuk vsichko se unishtoji za mig vreme ei zatova Mustak
Харесвам · 5 часа

Kamen Konstantinov дупеглавец,не мислиш даже и с обувките си,прочети ти тикво малко за историята на Гърция от ?-та световна война, тоталто ограбена и разрушена от Германия влезнала там от България. След това Гражданска война, насърчавана до голяма степен и от България. Сега че се бунтоват гърците на диктата не тили харесва. Или по ти харесва наклонената главичка остра сабя не сече-тази приказка едничка не се отнася за съседите.
Харесвам · 2 · 3 часа


Иво Ангелов Каролев,вожда ти Царчето също беше голям готвач,какъв партиен миш-маш забъркваше?
Харесвам · Отговор · 13 · 19 часа

Розалия Съменова Къде са гърците къде сме ние? И кои синове и дъщери ще се събудят утре с гордост - тези които останаха в България, или твоите в Европа? Безпардонна наглост! И защо се смяташ за голям капацитет, та за всяко нещо висиш по телевизиите?
Харесвам · Отговор · 9 · 10 часа

Ivo Angelov И пак ще им дават заеми, пък после ще ги опрощават. А ние, понеже сме отворени, ще отваряме кол центрове за по 500 кинта заплатка.
Харесвам · Отговор · 8 · 18 часа

Krasimir Stefanov Каквито и да говориш за тях те се борят за интересите си и за по добрия си живот.Но нека гледаме нас си които понеже си траем живеем по зле от тях и на нас дават само трохите и то на тройна цена.
Харесвам · Отговор · 8 · 18 часа

Nadya Velcheva Ех, Владо, говориш така като че ли по времето на социализма си бездействал, но сега си пълен с енергия по времето на капитализма и си еталон за просперирал мъж!
Харесвам · Отговор · 8 · 19 часа

Иван Минев Правото им на избор е тяхно суверенно право. Дължим уважение. За мен този избор е израз на себеуважение и достойнство.
Харесвам · Отговор · 6 · 12 часа

Nelly Ferdinand По-добре политически миш-маш, отколкото вмирисана комунистическа чорба. И да загорчи нещо в миш-маша, друго може и да е поносимо. Най-малкото зло не е добро, но не е и зло. 70 години комунизъм в различни форми и под различни цветове стигат. Не остана държава за ограбване и разсипване.
Харесвам · Отговор · 5 · 18 часа

Инж.Тан Дам А ако се замисли човек, всичко тръгна от кривите краставици и щастливите прасета. ... Също и от забраната да се пуши по кръчмите. ... Ей тия малки камъчета, обръщат колата. ...
Харесвам · Отговор · 11 · 19 часа

Yuriy Zhechev Г-н Каролев, ама моля не си съсипвайте реномето на компетентен. От написаното по горе, освен може би цифрите, нищичко не е верно
Харесвам · Отговор · 4 · 7 часа

Stefan Ivanov Каролев, ти си изтъркан шут.
Харесвам · Отговор · 3 · 8 часа

Petar Pandurski ..........и к'во бе каролев...........поне един каролев не остана ли в тая Гърция......сите комунисти...........
Харесвам · Отговор · 3 · 9 часа

Toni Bajdarov Победата на Сириза в Гърция е сигнал за краха на лицемерната политика на икономии в ЕС, която важи като послание към държавите и гражданите. В същото време с обществени средства бяха спасявани банки и корпорации, които били прекалено големи, че да фалират... Трябва да стане ясно на всички, че не спестяванията, а редовното харчене движи икономиката на всяка държава и на целия ЕС в съвкупност! Ето защо новият модел за развитие трябва да залага на редовно харчене, но не в посока на лукс, а на базово харчене от страна на хората, което да движи икономиката на държавите членки и ЕС. Как да стане?! Много е просто - с базов доход за всички, който държавите плащат всеки месец на своите граждани и постоянно пребиваващите на тяхна територия чужденци. Ами приходите?! Също е просто - от обратно начислен ДДС, акцизи и символичен имуществен данък върху определени активи на физическите лица и капитала на корпорациите. Данъчната и социална реформа трябва да бъде придуржена с премахването на всички преки данъци върху резултата и задължителните осигуровки, трансформирането на салдата по пенсионните и здравни сметки в дълг в евро на съответните държави към съответните бенефициенти. Всичко това ще ни донесе опростяване на данъчната, социална и пенсионна системи, намаляване на корупционния натиск и реален свободен пазар за реалния сектор на националните икономики - базовият доход. Това означава и край на бедността и реална интеграция на малцинствата по естествен път - правилата са валидни за всички! Време е елитите да съзреят за тази мащабна трансформация за благото на гражданите, националните икономики, бъдещето на ЕС и за свое благо! Социалният мир и европейската интеграция струват усилия и ресурси! По-добре да се плати с пари, които ЕЦБ създава от нищото на клавиатурата на компютъра! Обратният поток на парите се осигурява от данъчните приходи. И нека противниците на редовното харчене винаги помнят съдбата на Мария-Антоанета, станала известна с фразата - като няма хляб, яжте пасти!
Харесвам · Отговор · 8 · 18 часа

Енчо КЪРМАКОВ Каролев, я направи сравнение с твоя мадридски мошеник?
Харесвам · Отговор · 2 · 5 часа

Spas Dostinov Каролев,ти не беше ли част от оня кабинет на 800те дни?Аз бих се наврял в миша дупка и бих си мълчал ама явно наглостта при теб е в друго измерение.Всичките сте като от една майка раждани.
Харесвам · Отговор · 2 · 6 часа

Stani Taseva Marfi ТЕБЕ ПЬК КОЙ ТЕ ПУСНА ДА СЕ ПРЕДЛАГАШ НА МОЯТА СТРАНИЦА?
Харесвам · Отговор · 2 · 8 часа

Maria Petrova ВЛАДО КАРОЛЕВ, КАКВО ДА ИЗБИРАТ , КАТО В БЪЛГАРИЯ - ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ? В БГ Е МАФИЯ! НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА, ТРЯБВА НИ ЧИЛИЙСКАТА ХУНТА, ПИНОЧЕТ, ЧЕ ДА СЕ УНИЩОЖАТ НЯКОИ КОРЕНИ. ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ. НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ БЕЗ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ ПЪК НЯКОИ ДА ГО НАРИЧАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ- ТОТАЛИТАРИЗЪМ, КОМУНИЗЪМ И Т. Н. ЗАЩО ХОРАТА ПЛАЧАТ ЗА ТОТАЛИТАРИЗМА, А?????? ЗАЩОТО ГО НЯМАШЕ И ИМАХА РАБОТА, ХРАНА, ХОДЕХА НА ПОЧИВКИ. АЗ ЖИВЕЯ В КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА - НО МЕ ЧУЙТЕ ДОБРЕ- ТУК ТОВА НЕ Е КАПИТАЛИЗЪМ, А ВИСША ФОРМА НА КОМУНИЗЪМ. ТУК СЕ РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ХОРАТА, ЗА ВСЕКИ ИМА РАБОТА, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ, ДА СЕ ХРАНИ, СЛЕД 60 ГОД, ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА СА ТИ БЕЗПЛАТНИ, ПОДКРЕПЯТ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ,КОЕТО ИМА ДЕЦА, ЗА ДЕЦАТА ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО ДО 16 ГОД. ВЪЗРАСТ КАТО ЛЕКАРСТВА. ИМА ДЪРЖАВНО И ЧАСТНО - ЕТО ТОВА Е КЛЮЧА КЪМ БАРАКАТА!!!!!!!!!!!!!
Харесвам · Отговор · 2 · 8 часа

Aleksandrova Veselina Не зная защо се появяваш в моите новини? Такова нагло човече си.
Харесвам · Отговор · 2 · 8 часа

Илия Илиев Дано професионалните ви знания не са като политическите...
Харесвам · Отговор · 2 · 10 часа

Велев Велко Аларма,
това е реалното състояние на дясното по места, не се тревожете все пак, по-голяма част от ВАС си имат кумири, идоли и приятели от РБ, разбирайте ДСБ идругите фракции в този пъстър свят. Сега към същината, мисионери от Лондон, араби с бради, черни, агресивни, все повече се забелязват на наша територия, по паркинги, ресторанти и кафета. Никой не ги проверява, защото са транзит, на път за Сирия и Ирак. Иначе имаме успешни министри, кое е успешното, 100 дни, нищо не е пипнато, само декларации, стратегии, програми за управление, докато не измрат още болни, не нахлуят още нелегални от арабската част на света.... За съжаление на двете консултации преди да се изгради кабинета Борисов 2 вместо да се подпише ясно коалиционно споразумение между РБ и ГЕРБ, както предлага Румен Христов, с точно съотношение на отговорностите, както на национално ниво, така и на регионално ниво, се стига до уговорка само брой министри и брой областни управители, има области където шайката на Ваньо Танов е оставена да прави каквото си поиска с цели градове, региони, на места дори ДПС си продължава дерибействането, точат фирми, изнасят дървесина, прекарват нелегални през граница, а за военен министър ни се натресе земеделец, който и понятие си няма от разгръщане на бойна част при опазване на границата, въобще откъснати са от реформи градове като Хасково, да не говорим за Харманли, Свиленград, Малко Търново, Видин, Мездра, Монтана, Тополовград, Любимец и прочие, тук ГЕРБ и ДПС са си разпределили баницата, точат митницата, Борисов тегли заеми, а в Хасковска област всички пушат контрабандни цигари от канали, статистиката го показва, въобще става дума за липса на държава, експертна и кадрова немощ на РБ по места, издишаме като гума на лятно слънце, за РБ са важни София, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив, там си сложиха и областни плюс няколко зам.областни, СДС е поставен в подчинение на ДСБ, другото са общи приказки и прах в очите на хората, Радан Кънев се е оставил на преговорите да бъде убеждаван от Цветанов и Борисов да не пипат Танов, вие да сте чули критика срещу баретата и генерал Танов, не нали, ами няма и да чуете, гледайте и колко ще отчетат митниците в хазната, гледайте колко нелегални ще минат на наша територия от Ирак, Сирия и други екзотични дестинации, докато не стане БУМ в София, няма да се стреснете, това е лична моя снимка, заснета в петък, сигнализирах къде ли не, няма реакция, няма нищо, проверки на тези брадати люде от Лондон, дошли у нас да си почиват, браво и на генерал Атанас Атанасов, който не спира да сипе мозък за служби и национална сигурност....а вече се виждат фенове на ИДИЛ у нас, автор на снимката - В.Велев

Харесвам · Отговор · 2 · 13 часа

Robert Rogachev Тези на времето сами щяха да си докарат комунизъм за разлика от нас , добре че бяха тогава англичаните че ги усмириха , по-късно и с военни преврати и управление на хунтата ги държаха на къса верижка , за нищо не стават , когато лапаха от Евросъюза бяха добре а когато дойде сметката като циганите олеле колко е зле , много жалко в какви роби са се превърнали и нищо не е останало от древните елини .
Харесвам · Отговор · 2 · 17 часа

Александър Коларов Не казвам че западът е трагедия като такъв,а нашите надежди в запада,говоря за нашите надежди.Западното общество е чудесно за самите тях,ние не сме им копие и няма да бъдем.Всичко в света е различно даже всяка клетка в организма.Но ние искаме да сме копие а природата не иска, всички сме различни и трябва да търсим компромис в различието, а не да го унифицираме.Клишетата не ни вършат работа.Единият тоталитаризъм преживяхме да не създаваме втори с обратен знак.Да премахнем пирамидалната структура в обществото иначе се въртим в омагьосан кръг.
Харесвам · Отговор · 2 · 18 часа

Симеон Велики Куролев, много ли ти е вътрешно, тъпанар?
Харесвам · Отговор · 1 · 59 мин.

Dimitar Mustakoff Този тумор Гърция трябва да бъде изрязан от тялото на ЕС.
Харесвам · Отговор · 1 · 3 часа

F.m. Georgiev Каролев ти си пълен идиот! Най после има светлина в скапания евротунел. Дано скоро и българите се осъзнаят като гърците!
Харесвам · Отговор · 1 · 4 часа

Красимир Колев Съгласен съм с разбивката на Владо Каролев, но ние българите живеем много ама много по зле от гърците.Станали сме икономически и политически зависими от ЕС и САЩ, няма и светлина в края на тунела, не знаем колко е дълъг, не знаем къде ще не отведе.
Харесвам · Отговор · 1 · 5 часа

Svetlomir Angelov Г-н Колев, това е добре и че сме работили заедно в СДВР , дори бяхме приятели, а ето че подкрепяме и тезите на Владо Каролев, защото мислим позитивно и аналитично.
Харесвам · 22 мин.

Ева Славчева Кузманова Провала настигна Гърция точно заради намесата на чиновниците от Брюксел и само като ги отсвири, ще се управи. Справка: Унгария.
Харесвам · Отговор · 1 · 8 часа

Johnny Galt Предвид демографската ни криза и напускащи по-мобилни и способни люде, гръцкия неизбежен фалит ще попрелее маляшка кръв в родния султанат, което вече се случва в бизнес средите
Харесвам · Отговор · 2 · 20 часа

Ognian Lambev Ама ние сме били за завиждане бе Владо!
Харесвам · Отговор · 7 мин.

Krasi Georgieva а за кого да гласува ? за ЕЦБ ли? "Европейската централна банка (ЕЦБ), например, отпуска заеми на финансовите пазари с 1% лихва. После те дават парите на Гърция, но този път процентът е 4 и 5% за тримесечни заеми и около 12% за десетгодишни облигации". Това е схема на обирджийство..
Харесвам · Отговор · 14 мин.

Georgi Zartov Г-н Каролев, нещо не Ви разбирам. И аз бих направил миш- маш за 200 млрд. евро. Пък като се сетя за насилствено отнетите земи...Направо не е за вярване, че сте българин
Харесвам · Отговор · 1 час

Rositza Panayotowa Пак се уредиха мързеливите гърчори.А сега и комунистите в добавка.Каролев много си прав.Сега цяла Европа ще работи да им плащаме кредитите.
Харесвам · Отговор · 1 час

Ivan Kamberov saglasen sam s KAROLEV makar da ne mu haresvam desnite idei. trqbva da ima balans v darjavata za da ima ponosimost mejdu bedni i bogati.
Харесвам · Отговор · 2 часа

Jivko Donev ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ПАК ЩЕ ИМ ОПРОСТЯТ МНОГО МИЛИАРДИ.
Харесвам · Отговор · 3 часа

Полет На Духа ...Ииии какво...Ще се събудят, (ако се събудят) , нашите деца (колкото са останали тук), утре...И какво ще видят пак...Как рибарите и маслинарите си живеят живота . Препичат си се , под слънчевите лъчи, докато си поркат узото и мезат с аншоа...чакайки мангизите от Европата... Айде юруш на маслините и сиртакито... Микис Теодоракис!
Харесвам · Отговор · 5 часа

Niki Tomov Каролев е глупак и манипулатор!!!
Харесвам · Отговор · 5 часа

Maria Todorova " Ум умува, ум робува, ум патки пасе "."Каквото си надробиш, това ще ядеш"

Харесвам · Отговор · 6 часа

Jivko Stefanov СТАРАТА ЕВРЕЙСКА ИСТИНА РАБОТИ"РАЗДЕЛЯЙ ХОРАТА И СЛЕД ТОВА ПРАВИ КАКВОТО ИСКАШ-ДОКАТО СТЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ ЩЕ СТЕ РОБИ НА ЕДНАТА ИЛИ ДРУГАТА СТРАНА
Харесвам · Отговор · 6 часа

Ilya Komarevski Да бе, да :))) само дето и тая година ще налеем поне 50 милиона в "гадната глупава" Гърция, докато почиваме там...
Харесвам · Отговор · 6 часа

Rositsa Rangelova Влиянието на Путин...Така са и сърбите...Опасно е и за нас...
Харесвам · Отговор · 7 часа

Иванчо Върбанов Дрънь, дрънь, дрънь...
Харесвам · 6 часа

Rositsa Rangelova Дрънка ти съчмата на тебе... отивай в Гърция петоколонник...
Харесвам · 2 часа

Kiki Di голямо успокоение
Харесвам · Отговор · 8 часа

Georgi Stoilov Абе мани ги гърците, кажи какво да правим с гръцките банки в България. И да се готвим ли за прехвърляне на капитали от Гърция в България
Харесвам · Отговор · 9 часа

Delyan Manchev Гърция що не отпусне един спасителен заем на Холандия и не натисне Швеция да намали социалните разходи?
Харесвам · Отговор · 9 часа

Martin Terziyski Вече съм спокоен. За миш-маша де :о)
Харесвам · Отговор · 10 часа

Georgi Krastev Всички знаем че монетарната система в сегашния си вид,няма много перспектива, проблема не е в Гърция а в количествените улеснения и начина на водене на икономика,чрез заеми и лихви,просто там разликата в стандарта беше много рязка и тук системата си взе поука,нещата за отнемането на свободите трябва да бъде плавна,разбраха го и затова опростиха част от дълга,няма да го направят отново или ги грози ефекта на доминото спрямо задълженията на държавите членки,за повечето от нас се отваря прекрасна възможност и добрия инвеститор я знае,недвижимости в Гърция, ето това е да си на гребена на капитализма,в частност,да инвестираш когато трябва,ясно е че не сме с равен старт но поне можем да сме близо ако мислим като олигархията нали г-н Каролев
Харесвам · Отговор · 13 часа

Константин Дамянов Кога ще е опелото?
Харесвам · Отговор · 16 часа

Ivo Abadjiev Европейският съюз е възможност, а не хранилка....
Харесвам · Отговор · 17 часа

Viliana Penovska Хранилка е. Обръчи от фирми папат еврофондовете и висят на държавни поръчки. Горе-долу, това е бизнеса у нас!
Харесвам · 1 · 8 часа

Azer Melikov Стига рева, на това му се вика каквото повикало - такова се обадило... не ви работят неолибералните модели и това си е...
Харесвам · Отговор · 17 часа · Променено

Иван Симеонов ще бъде интересно на пазарите
Харесвам · Отговор · 19 часа

Petar Nikolaev Nikolov utre sigurno koito prodade parvi ste e nai dobre.....
Харесвам · Отговор · 19 часа

Ivan Mitev Последици при спрямо евро негоден начин на държавно управлнеие.
Проблемът е, че от СИРИЗА не осъзнават този факт и се движат към сигурен управленски провал.
Харесвам · Отговор · 1 · 19 часа

Камен Бурелски Глупости. Първо СИРИЗА вече бе заклеймена от Италианската компартия. Основната разлика в програмата й от другите партии е, че ще се постарае да преговаря за преразглеждане на дълга на Гърция с искане за опрощаването му. Няма всички да не работят и всичко да е без пари. Всъщност такова нещо има, но само в главата на мистър Каролев. Второ: 27 процента печели ДЯСНАТА консервативна партия "Нова демокрация", която няма нищо общо със социалисти въобще. Тя е била винаги техен яростен противник. Но всезнаещият мистър Каролев я изкара социалистическа за да пасва на свободното му съчинение. Както винаги Мистър Каролев ни дава нов пример на дрънкане ала-бала.
Харесвам · Отговор · 7 мин.

Hristo Popov Браво на Каролев-пак разлая кучетата. Коментирайте събитията,не хората,моля.
Харесвам · Отговор · 34 мин.

Velkov Hristo Интересно е дали Тройката ще им разреши, ужким да преподпишат. Така хем всичко ще си е същото, хем гърците излъгани. Притеснявам се, че кредиторите ще изтълкуват ситуацията така, че да им обещаят парите, а те да дадат оправдание на Сириза.
Харесвам · Отговор · 58 мин.

Joro Tasev Престани да се правиш на всезнайко Каролев,че ми писна ДЯДОВИЯ от теб!Къде и да се появиш все простотии бръщолевиш. Не се учудва защо постоянно налитат и да те БИЯТ!
Харесвам · Отговор · 1 час

Славчо Петров ei pomiar mrasen da znae6 4e tezi izbori 6te povlekat mnogo drugi darzavi i xorata ve4e se osaznaxa za ko da glasuvat utre v ispania italia i drugi koito teze fa6isti vervro saiuza gi karat da zatiagat kolani 6te izbirat masovo kraino leviti partii
Харесвам · Отговор · 3 часа

Lubomir Dankov Ха хааа... колко точно и изчерпателно ги описа всичките !!! Сега да видим византийския комунизъм  
Харесвам · Отговор · 9 часа

Evgeniy Mateev KAROLEV DA SE NE PRAVI NA UMRQLA LISITSA.GLEDAL SAM V DEBATI PO MNOGO MEDII KAK SE DARJI KATO SHUT I SE PRAVI NA NAY GOLEMIQ IKONOMIST.KAQFA OT KLASA.DEBNA I TOY ZA KOKALA TOQ GLUHAR KOYTO NE CHUVA VOPLITE NA NARODA.
Харесвам · Отговор · 16 часа

Maria Radionova Защо не се обърнете директно към него. Пишете под негов пост. Защо "той..."?
Харесвам · 6 часа

Marin Marinov Нещ...., що гледаш чуждото канче? Щото от там идваха парички към твоите господари. Мошеник.
Харесвам · Отговор · 17 часа · Променено

Gergana Spiridonova Всичко до сега беше политическа агитация и предизборни обещания! А кой ще ги спази? В България тези обещания не са значими за следващите решения на управляващите! Дали и в Гърция е така? Аз казвам ДА и това ще покаже бъдещето!
Харесвам · Отговор · 18 часа

Vorcho Cholakov Каролев......газ пикаеш, великий икономисте !!!
Харесвам · Отговор · 3 часа