За глобалистите

Тази снимка е историческа. След време тя ще бъде редом със снимката на слизащия от самолета Чембърлейн размахал лист хартия - споразумението с Хитлер.

Ислямофилите и мултикултуралистите като нищо ще ни докарат фашизъм и нацизъм. Новият Хитлер е зад ъгъла.  

Ислямофилите и мултикултуралистите са идейно свързани с левицата. Класовата борба, интернационализъм, пролетарии от всички страни и пр. Има богата фактология по тази връзка. Ислямофилите и мултикултуралистите все пак не са левичари, те са глобалисти. Безгранично движение на капитали и работна сила. Няма културни, религиозни, манталитентни граници. Навсякъде има работещи двукраки.  Значи няма и държавни граници.

За тях демографския проблем е проблем с работната сила. Нищо повече. Глобалистите са рупори на едрия световен капитал. Той не се интересува от култура, традиция, индивидуална и общностна идентичност. Пари! 

На мен ми допада, че рупорите започнаха да обясняват индивидуалните терористични актове с "амок". С моменти на лудост. Ще се натрупат достатъчно случаи, ще започне да се чува "аллах акбар" и тогава ще излезе, че те наричат исляма лудост. Тогава ще направят нова врътка. Съгласен съм, че радикалния ислям е ненормална работа...

С казаното не искам да сме слепи пред реалния проблем. Миграционните процеси са неизбежни. Намирането на идейни и политически формули за съвместно живеене на хора с различна култура, религия, раса е важна задача. Докато не сме се изтрепали.

В момента обаче миграционните мюсюлмански вълни в Европа имат завоевателен характер. Това е очевидно. Глобалистите не искат Европа да бъде икономическа, политическа и военна сила.