За Камелия Тодорова

Milena Fuchedjieva

така. както написах по-долу Камелия Тодорова ще ми гостува в женските досиета х за да разкаже историята около бягството й от българия. а аз й споделих една моя вина към нея за която тя не знаеше.

безкрайно уважавам камелия и ми е страшно болно, че в момента бивш агент на дс споделя неща за живота й на стената ми. 

не питам в какъв свят живеем, защото го познавам до болка. и тази болка ще приключи само когато умре и последния човек от поколенията на соца.

извинявам се на камелия, че по този начин излизат болезнени за нея истини около живота й - разказани във фейсбук неофициално от ченгета. поканих два пъти г-н николов да разкаже за работата си в провокативно, той явно предпочита фейсбук...

"Румен Владимиров Николов:

Камелия Тодорова- най-уникалната жена която познавам. В името на любовта си тя премина през няколко кръга на ада. В България имаше всичко, за което може да мечтае. Нямаше любов. Срещна Майкъл Кунстман. Влюби се до полуда. Трябваше да арестувам Майкъл, тъй като го издирваха от Интерпол. Арестът стана в нейно присъствие. От този миг Камелия тръгна през ада. Винаги съм и се възхищавал за силата на духа, въпреки нечовешките болки които изтърпя. Голяма работа е Камелия. Бог да я пази.

Like · Reply · 54 mins"