Защо съм за Тръмп

Maya Zhivkova

Да напиша и аз нещо за Тръмп. Той започна от нулата, с насмешката на целия свят. Косата му каква била, тенът му какъв бил, жените му какви били. После хората започнаха да чуват думите му (или по-скоро - той техните). Отвя вътрешнопартийните си конкуренти - по-възпитани, по-коректни, с по-хубави прически и с по-приемливи жени. С цялата държавна машина и всички пари, които стоят зад Хилари Клинтън, дори либералните медии признават равенство на силите днес.

И хората по света се чудят как се случи така, че Тръмп и Клинтън да са кандидатите за президент на САЩ. А то е ясно - Тръмп не е стигнал сам. Зад Клинтън стои държавата, зад Тръмп стоят хората, които не искат такава държава и такъв свят.

Преди няколко месеца в демократична Австрия фалшифицираха президентски избори. Изборите бяха обявени за невалидни и насрочени за друга дата. След това отложени. Либералите се опитват да отсрочат поражението си с всички възможни средства, манипулациите и фалшификациите са техен любим инструмент. Разбира се, това може да се случи и в САЩ - изборите могат да бъдат фалшифицирани. Но зад този избор стоят хора. Ако и днес техният глас не бъде чут, утре те ще са повече и по-ядосани. И техен кандидат няма да е любимият милиардер на САЩ, а някой още по-некоректен и наистина радикален.

Защото либералната ненормалност вече не се търпи. А подкрепата за Тръмп само показва докъде е стигнала непоносимостта на хората.