Добро утро, "ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ"!

Нидал Алгафари

21 юни 2013 г. в 08:57 · Sofia, Sofia City Province · 

Добро утро, "ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ"! 

След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!

Вчера "не интернет лумпена", Сергей Станишев изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакрални фраза. "За да ги разчистим, трябва да останем!". "Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях". Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че "ако не бяха бюлетините от Костинброд, резултата на БСП щеше да е различен".

След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи, когато Сергей Станишев СПЕЧЕЛИ изборния крах след тройната коалиция, виновни за това бяха ДПС. И сега това му изказване,...означава, ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА и той като лидер на БСП толкова може! Същото се отнася и до Костибродските бюлетините, ако не бяха те, Станишев нямаше сега да е кукловод. Значи толкова може! И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно! Партия с вожд Бойко Борисов, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може!

За тези които толкова могат в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко не можене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така.

Уплашен от вот на доверие, който сам предложи, не че се иска от Националния съвет, се отказа и някак тихомълком пробута, че го е получил. С тези си неадекватности, бавно и славно Председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия, побутва партията към бездънна пропаст. Вероятно си мисли, че като запълни пропастта с партията, той ще мине отгоре победоносно! ДА, ама пропаста с всеки изминал ден става все по- дълбока и дълбока. Може да не стигне жертвата на партията за да премине НЕЛУМПЕНА!