Добавям:


Добавям:
На Габриела Величкова, за която съм убеден, че е свестен човек, ще кажа, че въпросът, който задава към сегашните протести "а после, какво следва?", стоеше още, когато беше атакувано правителството на Бойко Борисов и то с най-грозни прозвища. Виждаме какво идва след него!.. 

Кои се заканваха, че основната им цел е да "ликвидират ГЕРБ"? Това беше основна идея на предизборната кампания на БСП.... 

Та те открито говореха, че задачата им е "унищожение на герберите". 

"Да ги изметем!" - провикваха се по изборите лидерите на БСП. Даже Кадиев има изказвания в този дух... 

Да не говорим за конспиративната предизборна кампания с участието на прокуратурата. Кой, кого е нареждал да се подслушва? Къде са колите с двойни дъна? Кога ще бъдат повдигнати обвинения за "фалшивите бюлетини"? Защо вашата партия грубо наруши закона в предизборния ден? Защо прокуратурата не се самосезира за това нарушение?... 

Кой набързо назначи персоната Пеевски? Защо издигнатия и още подкрепян от вашата партия премиер каза, че било съгласувано издигането на Пеевски с "партньорските служби"? Само за тази неточност Орешарски на бегом трябва да се изнесе от МС. Тази неточност се нарича с друга дума.

А защо беше назначен Пеевски? Защото имал решителност да доведе войната с ГЕРБ докрай! - казвано е от вашия лидер на най-висш форум на вашата партия! Вие протестирахте ли за тези думи?..

Защо, Габриела, вашата политическа сила ще прави цял народ на боклук, а мен като избирател ще обявява за легитимен обект за унищожение (гласувал съм за ГЕРБ!), а сега ще очаквате нещо друго? 

Оправете си партията, госпожице Величкова! Оправете я...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аз не съм боклук
/Поглед.инфо/ Отидох днес на протеста пред МС. Не, не да протестирам. Моят протест е друг. Отидох заради любимия си човек, който обаче протестира и то протестира вече трети ден.
BULGARSKI.POGLED.INFO