Българските политически сили и атентатът в Бургас

Като вземам повод от статуса във Фейсбук на Никола Пашов, ще река следното: на следващия ден след атентата в Бургас, по всички телевизии видяхме как БСП и ДПС внесоха в Народното събрание "вот на недоверие" на правителството.

"Носителят" на документа от страна на ДПС беше лицето Христо Бисеров, бивш адвокат от Хасково, бивш секретар на СДС, добил известност със скъпо строителство  в София. Отстранен от СДС от Иван Костов, сетне привикан под знамето на ДПС.

Ако Станишев не знае, трябвало е да бъде подсетен от хората около себе си - цел на всеки терористичен акт е политическата дестабилизация на държавата, в която се извършва! 

В МОМЕНТА НАЙ-ВАЖНОТО БЕШЕ: БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ДА ДЕМОНСТРИРА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСОЛИДАЦИЯ!

Никой не им пречеше да си внесат своето искане за доверие с няколко седмици закъснение.

Толкоз им акълът. 

Доган го разбирам: ДПС трябва да демонстрира, че е политически представител и на радикалните ислямисти (най-вероятните извършители на атентата!).

... Искам да припомня, че на 30 август 1984 г. беше взривена чакалнята на жп гара Пловдив, където загина една жена, а 42-ма души бяха ранени. (Дали наследниците на загиналата получават пенсия като жертва на ислямски атентат?) Същия ден втори взрив разтърсва паркинга на аерогара Варна, но без да вземе жертви. В този ден и в двата града са очаквали Тодор Живков. Атентаторите са ислямисти!

Тези атентати бяха причина и повод за Възродителния процес!..

Четете оцелелите документи, приятели от БСП!