Путин и православие!!!

Путин и православие!!! Смахнахте ли се, или се правите на смахнати? Чия креатура е Путин? На КГБ. Кой затри милиони православни - от свещеници до прости вярващи - в лагерите на ГУЛАГ? КГБ. 

Кой срина до основи хиляди православни храмове в Русия /СССР/? КГБ. Кой твърдеше, че религията е опиум за народа? КПСС и техният КГБ. В Руссия /и в България, естествено/ православието трябваше да бъде изкоренено, унищожено, заличено и на негово място да се настани една единствена идеология - комунизмът.

И тя си имаше своята световна църква - комунистическият интернационал. Тази църква и религия се разпаднаха.

И сега на Путин му трябва нова религия - защо не православието? върши работа,както се видя. Хората даже повярваха /как ли пък не!/, че довчерашните комунисти изведнъж станаха ревностни религиозни християни. Как ли пък не!?

Като иконопоклонници просто им липсват иконите - героизираните образи и портретите на "бащата на народите", на "великия миротворец", на "великия кормчия" и не помня какви още величия ...

Путин си измисли ни повече ни по-малко някаква "православна цивилизация" и е решил, че пак му трябва интернационал - този път не комунистически, а православен. И ако тук ми се правите на смахнати и че всичко това не ви е познато и ясно, то не се опитвайте да пробутвате идеята, че на Запад патки пасат и всичко това не им е ясно.

КАТЕГОРИЧЕН ОТПОР И НЕ! НА ПУТИНСКИТЕ НАПЪНИ ДА ЗАМЕСТИ ПРОВАЛЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ С НЯКАКЪВ НОВ ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛ!

Това ви е дългът на интелигенти към народа ви. Иначе просто сте поредна мърша за хвърляне на кучетата.