еко-туризъм на село

Дом "ШЕРПА"
  ПРОХЛАДА В ДЕБРИТЕ НА ПЛАНИНАТА


Дом "Шерпа", село Черни Осъм, Троянско

Всред България, под върховете на Троянския Балкан, се намира село Черни Осъм - прекрасно място за отдих и туризъм с чист планински въздух, реки и гори.

Три манастира, два музея, живописни махали, привлекателни маршрути из околните склонове и високите части на планината, биосферният резерват Стенето - тук гостите не скучаят. А прохладата на реката е особено привлекателна през лятото.

Нашата къща, наречена дом "Шерпа", предлага атмосферата на този край. Намира се в центъра на Черни Осъм на 2 км от Троянския манастир. Закуската обикновено е под лозницата на двора, а вечерите - край камината, като за разнообразие може да ги прекарате в някоя от механите - всяка със собствено настроение. Къщата е самостоятелна и се предоставя само на нашите гости. Особено подходяща е за почивка на семейства, тъй като се предоставя възможност за приготвяне на собствена храна. В кухненския бокс има хладилник, електрическа печка, газов котлон, всички съдове и прибори. Съседните магазини са заредени отлично. Дворът е с тревна площ, цветя и калдъръм. Има уютен кът с камина.

ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ:

5620 ЧЕРНИ ОСЪМ, ТРОЯНСКО, ДОМ "ШЕРПА"

тел. 06962/269 - Радю Минков, Пепа Волова

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

 

За актуални цени се обръщайте към стопаните на дом "Шерпа".