Сега да довърша за лимеца:

Сега да довърша за лимеца:

В магазин, наречен ,,Слънце и луна" - което още в началото подсказва, че става дума за зверска измама, щото къде сте видели в магазин слънце, че и луна - се продава хляб от лимец. Всъщност там се продават и други разнообразни и питателни продукти, като: дъвка от лимец; компот от лимец; таратор от лимец и т.н., но да не се отплесваме. На тези места се събират артистични и високообразовани хора накуп. които нерядко дори чакат на опашка, за да си купят хляб, който прилича на зле направена кирпичена тухла и е почти толкова вкусен. ( Науката засега не може да обясни защо артистични и високообразовани хора се държат по този начин. Съществуват редица догадки, но трябва да кажем, че няма много доказателства за тях. Към момента взима превес хипотезата, че вероятно голяма част от артистичните и високообразовани хора са бая прости)

В следствие на този феномен се отварят нови магазини, тягостно и отчайващо явление, което е напълно непонятно, но все пак познато от предишното разрастването на веригите Макдоналдс и чалга-клубовете. ( Науката е безсилна и пред тази загадка. Счита се, че това е една от трите велики мистерии на века, наред с масовите самоубийства на китове и коледния концерт на В. Маринов. Трябва да признаем, че засега не е открита причинно-следствена връзка между гореописаните трагедии)

Ако си вземете такъв хляб, в началото може и да не ви изглежда добре, но само след ден става пълно лайно. Може да го оставите на пода в кухнята и докато стоите с гръб към него, да се надявате, че може да мине случайно язовец и да го отнесе в дупката си. Или да го натрошите с едър чук и да го поставите на терасата, разчитайки че ще накацат птеродактили наоколо и ще се преборят с него. Може и да се опитате да го сварите, заедно с други зимни зеленчуци като алабаш, чукундур и ситен дъбов паркет, но все тая - подобрението ще е пренебрежимо малко. А и паркетът увира прекалено бързо и се разкашква.