Понеже някои десни хора се тревожат

Понеже някои десни хора се тревожат, че на балотажа нямало защо да гласуват, било все тая. Кремъл харесва това :) После Радев прави тройната коалиция, по примера на Първанов, само не знам първо патриотите ли ще поканят, или костовистите. Дето се вика, тоя мач сме го гледали. 

Сидеров ще седне до ДПС, както преди с Орешарски, Радан Кънев ще направи втори исторически компромис, няма страшно, в името на България ще е, Нинова ще отстъпи малко от квотите, вместо 3:5:8 ще са по-изравнени, Радев ще установи, че е летял и с натовски, и с руски самолети, но за нас са по-подходящи руските, а Русия е важен партньор и исторически приятел на България, на Трайков ще му обещаят еврокомисар, няма проблем, той е технократ и надпартиен, генерал Наско ще го направят зам-министър, да е балансирано МВР-то, то и Орешарски беше десен, пък и него взеха...

Правено е вече. ГЕРБ се издъниха с Цачева, но тези ще ни издънят далеч повече. ГЕРБ може и да не са в управлението на другите избори, но Кремъл ще има президент пет години. 

Те не го и крият, вижте заглавието.